Wpisy 3 986 364 – 3 986 463
25 października 2020 14:19 → 25 października 2020 16:05, 100 wpisów
Co do tematu aborcji, to każdej kobiety wybór. I tak facet zawsze (w większości) umywa ręce a kobieta zostaje z stresem i wszystkim sama. A rodzic zdeformowany płód po to żeby patrzeć jak umiera to czysty sadyzm.
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dus... znam ludzi którzy w takiej sytuacji są najlepszymi rodzicami nie złorzeczą dzieci mają opiekę są kochane ,to mi wystarczy jako odpowiedź na zadawane pytania ludzi którzy życie traktują w sposób dla osoby wierzącej nie akceptowalny.
Nat....masz własne zdanie wolno się Tobie mylić sprzeczał sie nie będę temat zamknięty chat mamy do czego innego
Fajnie się otym mówi jak problem niedotyczy
Dokładnie
Ja chcę mieć wybór. Nie chcę skazywać dziecka na umieranie w męczarniach w imię czyjeś ideologii
Ja chcę mieć wybór. Nie chcę skazywać dziecka na umieranie w męczarniach w imię czyjeś ideologii
Narka jestem u znajomych niedaleko Amsterdamu niema jak pisać do wieczora
Po za tym ludzie używają słów morderstwo dziecka itd. Nikt dziecka nie zabija tylko płód. I to na początku a nie w 8-9 miesiącu. Tak jak rozgniata się żołądź to nie niszczy się Dębu
-
MASECZKI TEŻ SĄ NIEZGODNE Z KONSTYTUCJĄ
jest tylko jako ..zalecenia..
sądy zwlekają z mandatami za brak maseczki, bo wiedzą że TO niezgodne z konstytucją
jest tylko jako ..zalecenia..
sądy zwlekają z mandatami za brak maseczki, bo wiedzą że TO niezgodne z konstytucją
Tematy zastępcze ,zwierzęta futerkowe,aborcja,a że ludzie niemają za co żyć tracą prace z dnia na dzień,lepiej zrobić zadyme,niech ludzie myślą o igrzyskach
Makler a to nie było coś że rząd zwiększył kary z 500 do 1000 zł?
temat propagandy covid
owszem jest to zalażliwe bardziej
a grypa To co?? tez się unikało
z covida robią widły
co sypały sie mandaty wiosną za brak maseczki
owszem jest to zalażliwe bardziej
a grypa To co?? tez się unikało
z covida robią widły
co sypały sie mandaty wiosną za brak maseczki
Druga Białoruś nam sie Robi
jest okazja >> TRZYMAĆ SPOŁECZEŃSTWO ZA "RYJ"
dla tego sa strajki covidowe na calym swiecie
dosyc
dla tego sa strajki covidowe na calym swiecie
dosyc
pano ... religia -religią ,,, 24 godz, na dobę sama bo mąż umył ręce ..znalazł sobie kochankę ...po co kłopoty ,czasami załamanie psychiczne kobiet ... męczarnia...
Dusia
I tutaj rządu już nie obchodzi. Ani za co utrzymać nic. Urodzone i wszystko dobrze
I tutaj rządu już nie obchodzi. Ani za co utrzymać nic. Urodzone i wszystko dobrze
Jakie mądrości płyną z ust Rządzących bo temat ich niedotyczy stąd taka mądrość
Lepiej sie napijmy
Błyskotka zgadzam się z tobą,mam sąsiadkę tylko że jej syn jak był mały ,to za mocny antybiotyk dostał porażenie mózgowe tylko że siedzi .. ale to inksza sprawa bo on się urodził zdrowy... i tu jak najbardziej trzeba dbać o niego...
Biedny ? a jak były protesty żeby podnieść zasiłek dla osób niepełnosprawnych to ich wyrzucili na ulicę z Sejmu ??
A teraz wielcy obrońcy ??
A teraz wielcy obrońcy ??
Aborcja aborcja aja same zimne poznaje to kto je zapyla może wiatr
Każda kobieta decyduje o sobie XXI wiek karwasz
błyskotka jestem lekarzem od 25 lat i wybacz ale jak czytam to co wypisujesz to mądrością nie błyszczysz.Szkoda wchodzić z tobą w jakąkolwiek dialog.
GT kuźwa weź ten dyd
Dorobisz się w końcu brylanta
Jo tylko nie tego
Gdzie te. Gostek od systema
Ptaku orle sokole
Daj coś na wygrana
Robbie dialog z tobą również mnie nie interesuje, mam swoje zdanie.
A masz? A dasz??
Nic nie mam coraz gorzej u mnie
Ile wygrałeś w mini ostatnio
Skąd bierzesz te nr
3 986 443. Blyskotka 2020-10-25 (15:55)
Już patrzę na sorty i niesort i du... Pa
Jeżeli dla innych morderstwo dziecka a to to samo, co terminacja płodu to współczuję
Krótko i na temat odnośnie aborcjii w demokratycznym państwie każdy decyduje o sobie
Tam gdzie się czegoś zakazuje powstaje szara strefa
Lece pa pa do 20:00
Tam gdzie się czegoś zakazuje powstaje szara strefa
Lece pa pa do 20:00
Gt pa
Po prostu podziemnie aborcyjne urośnie w siłę a kobiety będą tracić życie bo często będzie to przeprowadzane w okropnych warunkach. A bogatsze pojadą z grancie
Nie j Iza zobaczy będziesz miał takie oczy...