Wpisy 3 985 564 – 3 985 663
24 października 2020 14:39 → 24 października 2020 17:28, 100 wpisów
Zbigniew zagral kabaretowa 2/2 multi I trafil
Ktoś gra mocno w Multi Multi na 2 liczby podbijając stawkę. Dziś wygląda na to, że wygrał przy stawce 2800x (wygrana około 45 000 zł)
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Tylko ile trzeba wpierw zapłacić za te dwójki aby tyle trafić Przy 2800x zapłacił 7tys a ile wcześniej? Zysk to wygrana - koszt zakładów
Pasko to już nie pierwszy raz tak grane na 2liczby ale kto tak gra
Gdyby wygrna była na czysto te 45tys ale to nie jest takie proste. Gdyby było to lotto dawno by nałozyło limity na takie granie. Gosciu jak wygrał chociaż 10% z tej sumy to bedzie dobrze
No i ile kuponów trzeba nadać a w lotto sa limity do 50tys miesięcznie
tak wysokiej ilości wygranych 2/2 nie było już od 7 lat w Multi Multi
no i jak natrafimy na taką dwójke co nie wpadnie np. przez 30 losowan co wtedy oddamy cały zysk z powrotem
Kiedyś było około 6 100 x 2/2.
2 800 : 40 = 70 kuponów.
Jak nie ma możliwości sprawdzenia
Musimy tesowi uwierzyć na słowo
Musimy tesowi uwierzyć na słowo
zysk 10tys Losowanie 9 koszt gry to już 36tys wygrana 46tys A co jeżeli nie wypadnie To lotto zabierze nasz poprzedni zysk
Po drugie limity w aplikacji więc by trzeba do kolektury chodzić gdzie nie ma limitów
Jak dla Mnie za duże ryzyko
Jak dla Mnie za duże ryzyko
Grałem przez jakiś czas w keno na 2/2 i nie polecam Co wygrałem to póżniej traciłem Na plusie nie można być niestety
Jest drugi prostszy sposób.
Wypełniamy 4 jednakowe zakłady ze stawką x 10 i puszczamy ten kupon 70 razy. Można to rozdzielić na kilka kolektur.
Wypełniamy 4 jednakowe zakłady ze stawką x 10 i puszczamy ten kupon 70 razy. Można to rozdzielić na kilka kolektur.
parki to prosta sprawa, robi sie ranking parek do 10
jesli w sierpniu parka np 8 w rankingu, nie byla we wrzesniu wcale ani razu
to parka 8 we wrzesniu bedzie w pazdzierniku itp itd dziala
jesli w sierpniu parka np 8 w rankingu, nie byla we wrzesniu wcale ani razu
to parka 8 we wrzesniu bedzie w pazdzierniku itp itd dziala
jasne W grze losowej nie ma nić pewnego niestety Np poza tym ,ze tracimy kase
Scenic przestań te brednie wypisywać tutaj bo blokada bedzie
Taka wygrana to... darmowa reklama dla TS.
slabe prawdop ze takie h zdarzenie bedzie mialo miejsce 2 razy miesiac po miesiacu i dlatego bingo
rob ranking parek 2 miesiace do tylu i idz po pozyczke do bociana na gre i masz
30 losowan trzeba wytrzymac no chyba ze nasza parka sama odpusci z 10 losowan to wtedy trzeba wchodzic
wg strony wytrzyma sie 20 losowan za 800 zl , trzeba zrobic symulacje od poczatku roku jak nie bedzie wtopy to mozna sprobowac ale wygrana kasa to mala bedzie na piwo
wyslizgane kuleczki z najlepszymi numerami i parami w miesiacu , nie dadza 2 razy pupy na tej samej pozycji
moze byc malo takich zdarzem to od razu ranking tylko 20 losowan i 20 nastepnych grac
albo sie mialo te 8 stowek albo nie ale za to jestes w grze i jaki fun w kazdej chwili moge wygrac
Dziś na wieczór parka 21 77 kto daje następne parki zobaczymy kto ile trafi ?
Na stronie gry.lotto.pl padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Tychy padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
kasa to nie problem, duzo ludzi ma mialo kase, krolowie mieli kase, i co i pomarli
liczy sie co mozesz za ta kase kupic, najnowsza technologia na niesmiertelnosc to jest to
liczy sie co mozesz za ta kase kupic, najnowsza technologia na niesmiertelnosc to jest to
Jakiś książę po 15 latach śpiączki dziś ruszył ręka

megamocny 8 zł → 56 zł w 15 losowan zawsze trafie parke jestem ustawiony na zycie
jaki ladny rok 2020, 1919 nie zylismy, 2121 nie bedziemy zyc , piekna sprawa
szkoda ze juz sie konczy
szkoda ze juz sie konczy
JANUSZ_GOLINSKI typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 946164 i trafił(a) 10000 zł
2020 to nie dobra data były lepsze lata a niby 21 wiek i różne technologie i więcej doktorantów
nie wiemy wszystkiego, moze juz cos maja, tajne projekty, kto nam powie nikt
1 chinczyk nie moze mi monocykla przyniesc juz 2 miesiace, takie to kretacze a mialo byc tak pieknie 20 dni maks
motocyklem to się jedzie a nie przynosipewnie dlatego tak długo niesie
wytrenuje sie na nim a pozniej bede juz batman, kupie porzadny i miasto moje
Torem 2 lotto
Czwartek 2 lotto
Sobota 2 lotto
z tego 1 trafić 3/6
Czwartek 2 lotto
Sobota 2 lotto
z tego 1 trafić 3/6
Pary
14,45
22,49
25,53
32,69
37,75
No zobaczę co trafię na sucholca
14,45
22,49
25,53
32,69
37,75
No zobaczę co trafię na sucholca
Muszę rzucić wszystko na lotto.. Mini i multi olewam ciepłym moczemniczym Macierewicz..
nie kazda siedzi na portalu randkowym , duzo jest takich cnotek ze chce byc brana z ulicy
U mnie też.. Ale zbyt mlodea stare zmarszczone niczym świński ryj
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 470 000 zł w zdrapce BIG 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ostatnio jedna mi sie spodobala i chyba ja jej bo sama podeszla i pytala o droge ale nie wzialem numera