Wpisy 3 984 333 – 3 984 432
22 października 2020 22:12 → 22 października 2020 23:35, 100 wpisów
Czy ktoś może mi podać link do strony gdzie była wycinarkach liczb?
w mini weszły ładene liczby 5/5 powinno byc najmniej 2 sztuki jak nie wiecej
Sorry znalazłem kupon...
5,12,14,38,39.. Jeszcze lepiej takie z maszyny z 20 pazdzierza
5,12,14,38,39.. Jeszcze lepiej takie z maszyny z 20 pazdzierza
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 5 wygrane w wysokości 1 000 zł
No założyłbym Pudziana.. Ale taki chudy Pudzian.. To chyba po kwarantannie
Mewa Czy ten Twój znajomy-to nie przypadkiem>Samolot???...
Bo on też taki promaseczkowy
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 6 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 97 042,70 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
mewa ile trafiłes w mini lotku?
3 984 356. samolot witaj
Arczibalik73 niedlugo zaczynamy solidną grę w Mini
Arczibalik73 witaj
Arczibalik73 witaj
Ptaku swoje?
Mewa
Mewa ma 5 w mink
Pożyczy mi
3 984 361. samolot ja cały czas gram w mini lotka i codzienie powtarza sie tylko 2/5 dzisiaj to samo, wczoraj pusciłem sobie 1 mini na 2 losowania i wczoraj 2/5 i dzisiaj 2/5 a tak nic wuiecej niegrałem i szkoda bo gdybym teraz wysłał na wieczór multika to by było 7/10 ale niegrałem dzisiaj nic w multika
w Warszawie wkurzone kobiety idą na dom Kaczyńskiego , widziałem relacje w necie , może pogonią mu kota
3 984 369. samolot 2020-10-22 (22:35)
Arczibalik73 Mewą wygrał 5 w Mini
nie wygrał 5/5w mini i tylko tu jest wpis mewy
3 984 325. Mewa 2020-10-22 (22:09) Testnieodróżnia grypyodcovina
2x3/5 4/5 w mini liczby ważne do jutra 6 zakładów
Arczibalik73 Mewą wygrał 5 w Mini
nie wygrał 5/5w mini i tylko tu jest wpis mewy
3 984 325. Mewa 2020-10-22 (22:09) Testnieodróżnia grypyodcovina
2x3/5 4/5 w mini liczby ważne do jutra 6 zakładów
Mewa trafiłes 5/5 w mini to pokaz kupon ze to prawda
Mewa uwierze jak zobacze lkupon z wygrana zas za trafienie 2x3/5 i 4/5 tez
3 984 378. samolot a jak ja ci napisze ze wygrałem dzisiaj w loto 5/6 to tez uwierzysz mi ze tak jest?
jesli nie opublikuje tutaj kuponu? z wygrana
jesli nie opublikuje tutaj kuponu? z wygrana
3 984 318. Mewa 2020-10-22 (22:06) Testnieodróżnia grypyodcovina
żeby nie było 5 w mini
a TO oznacza że trafił "3" lub "4"
"barany"zacznijcie myśleć
żeby nie było 5 w mini
a TO oznacza że trafił "3" lub "4"
"barany"zacznijcie myśleć
Vonde
wqrwia mnie takie pierddoolenie,
zeby sie ino dopiepprzyc Mewie
wqrwia mnie takie pierddoolenie,
zeby sie ino dopiepprzyc Mewie
3 984 384. makler jesli my jestesmy tu baranami to kim ty jestes? za kogo sie uwarzasz TY tutaj, , z tego wpisu co wczesniej, tu mewa pokazałmna czacie to wynika ze trafił 2x 3/5 i 4/5 w mini lotku i za to odemnie tez wielkie uznanie i , bic nie pisał ze ma 5/5 tylko w jednym z wpisów pisze wyraznie oby nie było 5tki, wnnioskuje tu ze jesli by nieewpadła zadna 5/5 to wtedy za 4/5 by zgarnoł jakaś kadna sumke + wyzsza wygrane za 2x3/5 , ale niestety wyszły jednak 3x 5/5 i dostanie mniejsze wygrane, ale wazne ze wygrał, i za to brawoza trafienia
Oj makler coś taki wyrywny
Prawda u mnie gwiazdy i cieplo
Wizir ale ty pierd... Lisz zawsze po los.
To łatwe tamto łatwe tos już melioner
3 984 384. makler tu nikt nic nie do piprza mewie, co ty tu piszesz wogóle, ja kiedys tu napisałem ze jesli trafie tu jakakolwiek głowna wygrana czy to w multika czy w mini opublikuje tu kupon aby wszyscy wyidzieli tego tez oczekuje tu o wszystkich innych wygrywajacych, tego samego, i nie zazdrosze nikomu zadnych wygranych to po 1, ciesze sie ze sa tu ludzie którzy coś trafiaja i tak ma być, grajmy i wygrywajmywszyscy, mewa, samolot, islandorka, forsami, mulag, gosia77 biedroneczka błyskotka i inni,
Ja też tak myślę że z tymi testami coś jest nie haloo
Wizir bo cię pier...

Ty czarodzieju, o kant du... Py
A ty masz fee
https://www.efortuna.pl/ticketdetail?id=Mzk5MDEwMjk2NTk2NjkwMzoEXkiKdXUdnmjuqt0%3D&kind=M
Dot co tam
Ja bym tak siedziała do rana, nie cierpię kłaść się spac{
Dot od mnie dla cię
Vonde w jakim lustrze
samolot chcesz szybko trafić w mini lotka, to wystarczy ze wyslesz na jeno losowanie wszystkie 42 liczby w mini, podzielone na swoje wybrane uklady lub tak ulozone zeby wyszły, i niema silnych ze nie trafisz, moze to tez i byc system, nawet na te 12 liczb jesli CIE stac ale mysle ze wystarczy na kilku kuponach rozpisac sobie odpowiednio te 42 liczby rozpisac i wysłac to na 1 losowanie, ale wszystkie 42 liczby i po sprawie jesli wyslesz to 1 dnia wszystko na raz i nic nie wyjdzie to wysyłasz to na kilka losowan tylko ze to troche kosztuje tez kasy na kazde z losowań zapewne coś Ci przyniesie tak jak pewnie robi i mewa i inni którzuy trafiaja te głowne wygrane5/5
Arczi doc dr hab
Ale tu doradców co sami nie mogą trafić 5 zl
Seb jutro już wygrasz...
samolot to samo mozna zrobić w kazdej grze w multika to samo, tu mozesz grac na 10/10 na 8 okienek lub nawet 10 tylko ze na kazde losowanie, wystarczy abys choć w 1 okienku trafił całe 10/10 to juz Ci sie wszystko zwróci z nawiazka
Już śpicie...
Ręce opadaja
Osa jak cały dzień trzymasz ręce w górze to wcale się nie dziwię że ci w koncu opadają ??????
3 984 417. islandorka30,5 2020-10-22 (23:13)
Arczi doc dr hab
nic z tych zeczy nie jestem nikim takim, jestem zwyklym człowiekiem, bez tytułów i gram jakj kazdy, tu z nas, i zawsze twierdze ze raz sie wygrywa raz sie przegrywa, , dzisiaj nie grałem w nic poniewaz miałem bardzo dziwny sen,i był to tzw sen proroczy, ukazywałmi pewne wydarzenie, ,którego nigdy w realu niebyło,a najdgorsze jest to ze w tym snie pojawiło sie moje i mojej rodziny nazwisko,i sniły mi sie osoby które juz niezyja, i tez duchy jakby i odpusciłem sobie gre w cokolwiek dzisiajszkoda ze sobie odpusciłem multika, bo trafiłbym 7/10 jak nic , ale niewysłałem nie wygrałem, jesli mam nieraz tzw prorocze sny wtedy niegram, w gry wogóle
Arczi doc dr hab
nic z tych zeczy nie jestem nikim takim, jestem zwyklym człowiekiem, bez tytułów i gram jakj kazdy, tu z nas, i zawsze twierdze ze raz sie wygrywa raz sie przegrywa, , dzisiaj nie grałem w nic poniewaz miałem bardzo dziwny sen,i był to tzw sen proroczy, ukazywałmi pewne wydarzenie, ,którego nigdy w realu niebyło,a najdgorsze jest to ze w tym snie pojawiło sie moje i mojej rodziny nazwisko,i sniły mi sie osoby które juz niezyja, i tez duchy jakby i odpusciłem sobie gre w cokolwiek dzisiajszkoda ze sobie odpusciłem multika, bo trafiłbym 7/10 jak nic , ale niewysłałem nie wygrałem, jesli mam nieraz tzw prorocze sny wtedy niegram, w gry wogóle
Arczibalik73 to tak zrobimy z tym Mini jak piszesz. Zrobimy rozpiskę i pogramy z nimi w ten sposób
3 984 426. samolot najppierw musimy w multiku wygrac jakas kase lub zarobic na to w jakis sposób inny, ni chyba ze śpisz na kasie ale chyba rczej nie, wiec na spokojnie, gramy tak jak dotąd niema co sie porywac z motyka na ksiezycwczesniej czy pózniej przywalimy i trafimy 5/5 w mini lotku,
grunt to grac niezałamywać sie iniepoddawać a wygrana sama nam wpadnie w najmniej oczekiwanym przez nas momencie
Chyba sam się wezmę za Mini...
...bo Multi już mnie dostatecznie osłabiło
...bo Multi już mnie dostatecznie osłabiło