Wpisy 3 982 723 – 3 982 822
20 października 2020 18:48 → 20 października 2020 19:30, 100 wpisów
Mulag nie pokazują się takie obcje jakie piszesz..niemam drugiego telefonu bo bym Ci zdjęcie dał..
Za ok 25 min będą Skaniki zestawu składaka ze względu iż ja podałem 74 i błyskotka jako druga podała 32 utworzyliśmy razem parkę dla błyskotki zostanie wysłany taki sam zestaw
Da się jak tak jesteś na tych emotkach z prawej strony masz kody na jechać przytrzymać i otworzy się kilka funkcji z telefonu dajesz kopiuj link i tyle i tu na stronce wklej to masz na pewno
Nie pójdzie Mulag..niestety..wiem że masz chęci wypić litre rtęci..ale NIE nie nie otwiera się nie kopiuje...
Forsami musi wygrać Miliony ?
Miliony dla Forsami ?
Bonus dla Forsami ?
Miliony dla Forsami ?
Bonus dla Forsami ?
🤑
GTV..wcale..nieee za dużo roboty..cza przenosić..na karte i spowrotem..a to jeszcze bez możliwości komentowania
Widzisz Mulag wytlumaczylem Forsamiemu jak ma to robić i są efekty ?
3 982 768. Forsam jak udało sie ci wbic ta emotke ja ja próboja wbic od jakis 1,5 godziny i cały czas wchodzi mi tylko jakis kwadracik, a nie tak jak u CIEBIE
Taaa stary hu.....nie myślisz .że ten tego tylko Huawei z 2017 roku
Mam skany zaraz wrzucę błyskotka powiedz który z lewej czy prawej wybierasz
Szczerze to beznadziejny sposób na dodawanie..powinny być wszystko na jednym zbiorze jak są stare ikony..np..kopiuj..wklej..to odrazu się mi odechcialo
Huawei z 2017 roku?
To nie powinieneś mieć problemów. Jaki to model? Y5? Ale nawet Y5 ma androida 9.0
To nie powinieneś mieć problemów. Jaki to model? Y5? Ale nawet Y5 ma androida 9.0
GTV z tego co tu widze to według mnie na TAK sa na kuponie liczby 16,25,53,74 tylko reszta niestety na nie
Forsami rezerwistow biorą w 2021 wielu
Arczi dawaj ten termometr z babka i dziadek a tak to co to ma być
Co nie dam termometru bo to pamiątka to jest materializm do grobu nie weźmiesz daje 50 zł
Jak bym ci pokazał przy tobie byś wiedział a jak pisze to możesz nie wiedzieć
Duży lotek ch/t (szczęsliwa kolektura żabka)
8,28,30,32,33,35
Zbyszek mój taki powiedzmy nawiedzony znajomy co to wyżej .ra jak ..pe ma poszedł teraz do Niska na 2 tygodnie ja nie poto mówiłem za bramą je..ć biede..je..ć mon..żeby się tam pchać do tego syfu..mam swój honor..jak przyjdzie wezwanie to nie przyjmę..
3 982 790. Blyskotka nie wiadomo czy akurat Twoje 32 nie wejdzie moim zdaniem szybciewj wejdzie 33 ale kto wie moze beda dwie np,32,33
Idzie to dodawać ale strasznie dużo zamieszania i mi te ikony zostały w pamięci telefonu..a na ..j mi to potrzebne
Rozumiem arczi ?
A co do termometru babcia dziadek to ja mam taki ?
Ale on nie działa
A co do termometru babcia dziadek to ja mam taki ?
Ale on nie działa
???
3 982 805. Blyskotka coi do tego termometru z ta baba oi dziadkiem, to ja gdzies nabyłem na jakiejs wycieczce w órach chyba, jest to moja pamiatka, umnie tez to niedziałało nigdy , ale jest to jakas pamiatka a pamiatek sie nie sprzedaje mi to niewadzi a na meblach bynajmniej ładnie wyglada,