Wpisy 3 982 379 – 3 982 478
20 października 2020 14:05 → 20 października 2020 14:58, 100 wpisów
nie jednak niewyszły końcówki 3 beda cgyba wieczorem
liczby spoko ale ja nadal kuponu niepusciłem
dla wygranych
Obiecam ze do końca pazdzierza nie ruszę multizobaczę ile wytrzymam
5/9 ,4/9 i 5/10jest na wieczorne granie ..to co miało wejść wczoraj weszło dzisiaj
no szkoda ze nie pusciłem kuponu tylko 7/9 by było z tych liczb co tu wyszły teraz w losowaniu ale to nic na wieczór moze coś wejdzie
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
Ja czekam na 5/5 promocję 9/9 tabela wygranych na bogato 3x8/9 na całe pl
Chciałem te nowe ikonki wypróbować ale coś mi nie idzie ja nie informatyk
Forsami: a nad czym się zastanawiasz? jesteś na telefonie czy laptopie?
Pasko na telefonie zawsze ...tak chciałem wypróbować nowe cudeńka ale coś mi nie idzie
no powinieneś na klawiaturze mieć gdzieś tam np. na lewo od spacji znaczek emotikonki
GTV ja tam chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony 3 Miliony dajcie wygrać to będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
bo czasem pod jednym przyciskiem są różne rzeczy, np. mikrofon, emotikony i coś jeszcze ... i dopiero przytrzymując go można zmienić na daną rzecz
No Sorrry Pasko ja ciemna masa nie ogarniam tego umiem tylko kreski na blankiecie Lotto z Plusem robić
trochę techniki i my starzy się gubimy ,daj małym dzieciom to zaraz rozszyfrują
Pasko słuchaj nooo ja mam tak na telefonie ..potrzebujesz dodatkowych emotikonek kliknij tutaj....no i rzesz..żesz klikam całe stado emotikonek jest i nie mogę tego dać na czata
Test
??
?⚠
??
?⚠to tam nie klikaj ... jak tam klikniesz w to stado to możesz przepisać kod ikonki np. 𒍅67 .... i Ci się wyświetli
😕
😀
Natalka 14:00 zestawy bardzo słabo ale to dopiero za typowane rozruszają się
Blyskotka nie nie wkreca moze to z komórki i działa z tym codem, ale zz komputera widze ze niestety ale nie bo wychodza jakies mi tu kwadraciki przy kopiowaniu kodu
arczibalik73: kopiuj ikonkę najbardziej z lewej ... albo podaj sam kod U+
Przecież piszę że nie mam w zbiorze takich emotikonek jak Wy tu pokazujecie a jak wchodzę na ten osobny zbiór to niedam rady tego dodać bo czatu Multipasko wtedy nie widać...
Zależy też jaką ma komórkę. Jeśli nokie 3310 to będzie ciężko ?
Forsami to wejdź na ten duży zbiór i zapamiętaj zapisz sobie kod w każdym wierszu po lewej stronie ... i napisz go na czacie ten kod zaczyna się od U+
3 982 451. Pasko dzieki sprubuję z tym samym U+
U+ 1F60D
smiling face with heart-eyes
niestety nie działa ale to nic
?
😻
😩
???
😃
ok udało sie ale to by dobre było gdyby to było z emotkami naszymi tutaj razem polaczone na stronie co by nietrzeba było wbijac tych kodów tylko tak jak jest tutaj
jak ktoś ma telefon to najczęściej są już wbudowane te emotikony w klawiaturę ekranową