Wpisy 3 981 752 – 3 981 851
19 października 2020 20:05 → 19 października 2020 21:19, 100 wpisów
darek650305 typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 944908 i trafił(a) 250 zł
A te mendy są takie wredne, że pismo po angielsku i niderlandzku się potrafi różnic nieznacznie treścią i masz problem
W Belgii do postel często jeżdżę nieraz kolegę odwożę jak żona mu samochód zwędzi
Dokładnie. Ale to jest fajne że apteki nie są tak przepełnione lekami jak w Polsce. U nas leków jak cukierków
Przed chwilą padło 2 x 1950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Admin... może nowa emotka z tego bazaru coś wybierzesz Błyskotka doradzi
siadlo real
wizard 120 zł → 840 zł, trzeba tylko podstawic do wzoru i wejdzie, numery niewazne
wizard 120 zł → 840 zł, trzeba tylko podstawic do wzoru i wejdzie, numery niewazne
wzor na wygrana w keno na podstawie 3 poprzednich losowan te co widac wyniki
A frytki to mają.. Straszne.
Na rynku u araba taka budka jest, kubełek frytkow 5 euro. Dorzuci ci flagę Belgii i.. Mazia majonezem. Nie byłam w stanie tego zjeść
Na rynku u araba taka budka jest, kubełek frytkow 5 euro. Dorzuci ci flagę Belgii i.. Mazia majonezem. Nie byłam w stanie tego zjeść

Zagrane na dziś
Sebastian M
Błyskotkapanoramix
Troszkę później wklejam foto bo zapomnia£am a jeszcze w sklepie byłam bo córka chce bym jutro zrobiła sałatke holenderską z tuńczykiem i jeszcze żurek
Wszystkie przepisy biore jutro z kuchni lidla
Troszkę później wklejam foto bo zapomnia£am a jeszcze w sklepie byłam bo córka chce bym jutro zrobiła sałatke holenderską z tuńczykiem i jeszcze żurek
Wszystkie przepisy biore jutro z kuchni lidla

Mi takie opakowanie starcza na 1 dzień
Chciałem mu pokazać że są truskawki , łubianki i praca też jest
samolot ładne fotki wklejasz ale daj troche świata jeszcze zobaczyć
A te cycki murzynki to z czekolady?
A te cycki murzynki to z czekolady?
Gosia samolot to zbanowany sebek
Gosia nie przeze mnie cycolino
Zbigniewa to ja muszę nauczyć gry stawką powyżej 10 bo chlopina mi w ząb nie potrafi
Czuje strumien pieniedzy od T.S=a