Wpisy 398 039 – 398 138
15 lipca 2011 21:02 → 15 lipca 2011 22:02, 100 wpisów
hmm nie zaprzeczyłaś na to pytanie :
"lila a Ty co z innej wiary ?"
"lila a Ty co z innej wiary ?"
friend.....ja jestem katoliczką.Widziałam na tych hipnozach,że po jednej możesz Jezusa zobaczyć,nie widziałeś tego?
to coś kiepsko patrzyłeś,a nawet jakbym była innego wyznania to co?? Jest w tym jakiś problem??

Widziałem ale Ty tak zażartowałaś że Jezusa i się zdziwiłem bo prawdziwi chrześcijanie nie kpią z Pana Jezusa .
friend...nie zażartowałam tylko normalnie zapytałam,ja nigdy nie żartuję z takich spraw

lila

Nie byłby to problem,jest tolerancyjny ale nienawidzę zwolenników PO
WSC
no wiem znowu 6/10
no wiem znowu 6/10

friend....ha ha ha no własnie
polityka jest do du....kitu
mało mnie ona interesi

polityka jest do du....kitu
mało mnie ona interesi
z/w za 30 minut...
friend7
no no

no no

friend....a ciebie jeszcze nie opętał?? To uważaj bo możesz być następny

pada śnieg piździ śnieg dupa dupaa mać
la la la tralala a ja idę srać
la la la tralala a ja idę srać

" jakiegoś klubu "
hmm...

I znowu Cie opętał bo masz takie sprośne myśli
hmm...

I znowu Cie opętał bo masz takie sprośne myśli

friend7
isc srać , nie rób teraz koniom w....

isc srać , nie rób teraz koniom w....

witam wszystkich jestem pod wielkim wrażeniem po wczorajszej 9/10 na multipasko szkoda że wsc nie dał z plusem ale dobrze że wysłał w realu

friend7
no trudno nie znasz dzieje
no trudno nie znasz dzieje

dodam tylko że wsc dziś o 14:00 miał na tych samych liczbach jeszcze 6/10 ciekawe czy zagrał sam kreśląc liczby czy na chybił trafił
nie powiem powodzienia panstwu , dorosłych dobrze znał 

friend7 wczoraj nie grałem w lotto ale jak widać się opłacało
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Synoptycy-alarmuja-znow-burze-nawalnice-i-gradobicia,wid,13602505,wiadomosc.html
to kara za głosowanie na PiS
to kara za głosowanie na PiS
friend7 a no tak poczekam może dojdzie do 20 wtedy zagram a jak nie dojdzie to przynajmniej zaoszczędzę kasę na multi multi plus
multi multi plus a jutro grasz ?
Jutro myślę ze już będzie po będą 3 wygrane po 4 mln 300tys.
Jutro myślę ze już będzie po będą 3 wygrane po 4 mln 300tys.
witaj lila

friend7 jak pisałem wcześniej to raczej nie a z tą kumulacją to bywa różnie bywała i taka gdzie było 40 milionów złotych
multi multi plus 1984
Byłoby fajnie ale ja to się nie sugeruje kumulacją bo nie sądzę żebym trafił szóstkę,ale jak jest to fajnie
Byłoby fajnie ale ja to się nie sugeruje kumulacją bo nie sądzę żebym trafił szóstkę,ale jak jest to fajnie

friend7 choć prawda że w mojej kolekturze przy większych kumulacjach już bywały nawet dwie 5/6 w lotto w jednym dniu ale jeszcze trochę poczekam z tym wysyłaniem kuponu lotto na większą kumulację

ludzie zapodajcie jakąś muzyczkę bo zaraz usnę na tym czacie a najlepiej ZABIŁEM SZERYFA

andro

lila
http://karolo90.wrzuta.pl/audio/3NLkZ8JqU7R/inna_-_10_minutes_play_win_club_mix__www.clubmp3.prv.pl
http://karolo90.wrzuta.pl/audio/3NLkZ8JqU7R/inna_-_10_minutes_play_win_club_mix__www.clubmp3.prv.pl
friend7
juz dawno mam muza
juz dawno mam muza

friend7 choć jak chcesz to mam na 3 losowania na 2 zakłady na chybił trafił
mini lotto