Wpisy 3 978 399 – 3 978 498
15 października 2020 16:49 → 15 października 2020 18:47, 100 wpisów
Co ja pisze to miał być sms
Johno gratuluję intuicji
Gtv żebym Tak w realu umiała trafić
Takie ładne plomby smwstawilem a tu 1/6no tyle to ja w lotto trafiam z naszyny ale multi się staram
Biedroneczko tylko się nie pomyl i zdjęcia z łazienki nam tu niewrzuć
Nie nie
Gosia Twoje wpisy widać Ciebie nie widać
Nie mam emotki kawy ukradli
jest wróciła ale mam dobrą świeżo zmielona Jacobs
Wszyscy W mapkach ?
W miejscowości Szczecin padła wygrana 150 000 zł w zdrapce KRZYŻÓWKA XXL
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
3 978 380. johno
3 978 410. Biedroneczka1977 za niebieska ramke
od 17 października mecze ekstraklapy bez publiki ze względu na pandemie scieme i to na powietrzu ale za to w sklepach budynkach gdzie sa wierni pandemi nie ma tak jak nie będzie na weekend podczas gali dla pana karola wojtyły tam wirusa nie ma oj tam absurd goni absurd pomijając fakt że kryzys a pani emilewicz na papa rozdała 6 baniek podwładnym jedni kradli drudzy rozdaja doja nakładają co rusz podatki wyciskając i tak mizerne portfele
3 978 390. Gosia__77 o jakim dniu piszesz ja nic nie przespałem, nie spie teraz
cały czas jestem na necie tylko ze serwuje po innych kanałach niesiedze tu cały czas
cały czas jestem na necie tylko ze serwuje po innych kanałach niesiedze tu cały czas
Arczi dziękuję za
Gosia ładne liczby
Gosia puść jak masz nosa ze wpadną
Nie wiem czy już kupować wodę na zapas i ryż od soboty Poznan W czerwonej strefie będzie
Jak dla mnie paranoja sklepy domy modlitw otwarte a siłowanie baseny zamknięte już o stadionie bez publiki na powierzu nie wspomnę
3 978 432. Biedroneczka1977 no to jest ciekawe własnie moze lepiej zrób zapasy bo kto wie co moze sie jeszcze wydazyć
Idę jak dla mnie chcą nas pozamykac i robic cichaczem swoje.... Aaaa cmentarze otwarte maja byc a tam tez tłumy masakra
Biedronka ludzie kupują już sam mam z 5 opak papieru a co jeśli wykupią
Biedronka poważny wpis :
Wczoraj kobieta po 6 rano przedemna 10 butelek spirytu brała zdeka jej glupio bylo rzuciła na papa na nalewki będzie akurat będzie się pewnie pryskać lud znowu zacznie swirowac
Wczoraj kobieta po 6 rano przedemna 10 butelek spirytu brała zdeka jej glupio bylo rzuciła na papa na nalewki będzie akurat będzie się pewnie pryskać lud znowu zacznie swirowac
Znasz biedronka kasierke jakas z bidry lidla która zachorowała chyba ze od maski 8h
Ktoś wczoraj pisał, chyba Montezuma1, że głód przedłuża życie.
Przed chwilą padło 9 x 316,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Tu chodzi o to żeby się nie przejadać A nie żyć w ciągłym głodzie
Mewa nie znam nikogo takiego
O Afryce nie wspomnę, tam jest tragedia , ale przecież w naszym kraju wiele ludzi żyje w ubóstwie.
Pracuje W handlu ale w sklepie wolnostojącym jesteśmy dwie na zmianie obok netto wszyscy zdrowi pracują
Na netto też nie zauważyłam paniki ale już w Lidlu podobno szaleją
Przykre, że niektórzy politycy nie potrafią docenić trudu służby zdrowia.
6, 28 moim zdaniem dobre na Mini, a dodałbym 1 i 26, a pewniak to 35
Wreszcie może złożysz pełną piątkę, a nie będziesz cykal po 2,3, czy 4 ?
No właśnie jutro idę na 6 będę netto obserwować ja pracuje mięso wędliny sklep firmowy mamy dobre rzeczy ale też ceny dość wysokie ale dziś od 10 do 12 kolejka emerytów była i kupowali ale czy na zapas trudno powiedzieć
Samolot , w Multi bardzo często gram moimi ulubionymi
4,6,46,64,23,25,26,76,35,13,10,11,19,78 80,1,32, jestem im bardzo wdzięczny
4,6,46,64,23,25,26,76,35,13,10,11,19,78 80,1,32, jestem im bardzo wdzięczny
Samolot jutro się chyba zacznie mięso wędliny tak były w marcu towar trzy razy dziennie ale premia była wtedy ho ho
Wszyscy gadają ze zastanawiają się nad wprowadzeniem godziny policyjnej
Idę do Żabki dopóki nie ma godziny policyjnej
I będzie godzina policyjna. Niebawem.zamkna FB , a na Internet będzie wymagane zezwolenie jak na broń palna.
No.. Rzad zmoczył dupe... Kaczyński schował łeb pod poduchę...
A ludzie umierają na... Przyduche
A ludzie umierają na... Przyduche
3 978 434. Mewa spokojnie mi sie wydaje ze niedługo wszystko pozamykaja i te sklepy tak samo to tylko kwestia czasu jest