Wpisy 3 978 294 – 3 978 393
15 października 2020 14:25 → 15 października 2020 16:44, 100 wpisów
3 978 290. GTV to sa własnie mapki kzktórych kazdy korzysta a niemysli i liczb nieobserwuje i niekresli tego co wychodzi tylko korzysta z mapek,
3 978 296. Waclawek niestety niekojarze tej osoby teraz,
3 parki weszły znakomicie. On nie pisze na czacie , jest administratorem.pewnej stronki.Kulturalny Gość
3 978 279. arczibalik73 2020-10-15 (14:19)
tak samo jak 1 i 3 trzymaja sie razem, albo wychodza razem albo na przemienie raz 1 raz drugadlategfo tez nalezy je obserwowac jak wychodza i kiedy wychodza

1 i 3 pamiętajcie zawsze wchodzi razem na mapce to widać
tak samo jak 1 i 3 trzymaja sie razem, albo wychodza razem albo na przemienie raz 1 raz drugadlategfo tez nalezy je obserwowac jak wychodza i kiedy wychodza

1 i 3 pamiętajcie zawsze wchodzi razem na mapce to widać
moze sie sprawdzi wycinarka
z 20 000 zakładów gdzie zawsze padaja 6/6 wytnie np. 10 zakladow
z 20 000 zakładów gdzie zawsze padaja 6/6 wytnie np. 10 zakladow
3 978 290. GTV co do liczb 51,53,55,ze zawsze trzymaja sie razem to sa moje spostrzezenia które znam od dawna i one sie zawsze sprawdzaja moga one tez wystapić razem jeszcze tez z 57,59, , lub 52,54,56,58,60 posłuchaj starego gracza a niewierz we we wszystko co pokazuja mapki, , ja niekorzystam wogóle z mapek, mam swoje sposoby typowań liczb, ktore mnie niezawodza , a najlepszy uklad podpowie ci Twój mózg nie zadne mapki
No niby arczi tak jest ale nie zawsze przeważnie jak gramy to wchodzi inaczej
Warto grać ulubionymi i z plusem.To 5-cio zakładowy kupon, którego w całości nie dam , dopiero po 22:00

3 978 307. GTV jesli chodzi o to co tu pokazałes sa tez i pewne wyjatki liczb które wychodza tez z liczba 1czy nawet 3 jak w tym wypadku liczba 2 , jesli bedziesz uwaznie obserwował losowania jedno po drugim, i je sobie zapisywał wtedy zobaczysz wspolne liczby np w danych 2 losowaniach nastepujacych po sobie, wystraczy je sobie wypisac one dadza CI dany uklad którym mozesz grac w nastepnych losowaniach, i zobaczysz ze w któryms nastepnym losowaniu te liczby ponownie wyjda w takim samym zestawieniu lub w rozypce ale gdy bedziesz na nich grał to zawsze cos na nich trafisz, poniewaz liczby sie powtarzaja
GTV nigdy nie mówiłem że się nie opłaca tam robić. Gdzie to przeczytałeś?
Samolot może źle przeczytałem ale tam w wawie chyba dużo zarobisz to tak odpuściłem tą robote
3 978 312. GTV napewno masz mózg jeśli tu z nami jesteś, tylko go nie zbyt intensywnie wykorzystujesz i idziesz na łatwizne zagladajac w mapki, i tam poszukujesz pewniaków bo poco myśleć jak mozna korzystać z jakiegoś programu, zaden program niepoda ci 100% pewniaków na dane losowanie, tylko Twój mózg moze ci te liczby zweryfikować , programy takie sa poto stworzone aby wybierac liczby zawsze obok tych co maja wyjść
GTV liczyłem na tę pracę. Przygotowałem nawet ekipę którą miała tam pojechać
Samolot wiesz jak było na czacie blokady @ nie miałem do ciebie no i ten virus niby wszystko się pogmatwało
Waldek od wczoraj też jestem na plusie 1.50 PLN trafiłem 5/10 skan był wczoraj
założe sie ze osoby które wygrywaja głowne jakieś wygrane w gry lotto wogóle nie korzystaja z jakiś tam programów typu generatorów liczb tylko kozystaja ze swojeich przemyslen nad liczbami, i swojego mózgu i dlatego tez i trafiaja te wygrane{{starzec}a inni bładza w mapkach i maja wlasnie takie efekty swojej gry
ze trafiaja te 2 a niekiedy i 4 zł zamiast cos wiecej
Ok muszę na chwilę zmykać zajrzę po 18:00 może coś poskładamy razem
Mam ulubione zestawy, których nie zamierzam zmieniać. Real a typowania to dwie różne strony.
lucky_luki1 typował(a) za 16 zł w Keno na losowanie nr 943787 i trafił(a) 800 zł
{{img34958.80acadbd2b0895ce6d5a56d386ad3bb
b.jpg}}cholera,miałem dać z plusem x10
b.jpg}}cholera,miałem dać z plusem x10
W pierwszym zakładzie same oboki

RT1
3 978 339. RT1 bardzo dobry uklad liczb nigdy go niezmieniaj i graj nim
3 978 342. Biedroneczka1977 Ty też tym graj , niezmieniaj,
Dobry układ to ma w stałych zestawach ' spoks, z których mu podkreślam pewne zestawy.
3 978 346. Waclawek 2020-10-15 (15:18)
Dobry układ to ma w stałych zestawach ' spoks, z których mu podkreślam pewne zestawy. wacławek ja niechodze po innych profilach i niepodgladam jakie kto liczby gra , ja sam sobie typuje liczby i jesli gram to tylko swojimi liczbami wytypowanymi na dane losowanie, a kto jakie tam ma liczby i czym gra to mnie na zbyt nieinteresuje
Dobry układ to ma w stałych zestawach ' spoks, z których mu podkreślam pewne zestawy. wacławek ja niechodze po innych profilach i niepodgladam jakie kto liczby gra , ja sam sobie typuje liczby i jesli gram to tylko swojimi liczbami wytypowanymi na dane losowanie, a kto jakie tam ma liczby i czym gra to mnie na zbyt nieinteresuje
To.masz dobrą zasadę, bardzo rzadko spotykana.Ewenement , w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
wacławek pamietaj ze licza sie wygrane realne a nie w profilu , z tego co tu widze ładnie udało sie trafić spoks, tylko pytanie ile zagrał z tych zestawów czy wogóle wygrał coś czy to tylko tu na profilku trafił
3 978 349. Waclawek i jeszcze jedno jesli widze ze ktos tu podaje na czacie jakies liczby i zastanawia sie nad nimi , czy wejda a mi sie tez te same liczby ukazuja na wejscie to wtedy potwierdzam danej osobie uii stwierdza m że sa to liczby jak najbardziej na wyjscie czyli na tak, ,jesli zas mi sie te któres z liczb nieukazuja to znaczy ze sa na nie
jest tu wiele osób na czacie które dobrze skladaja liczby , tylko ze niewszyscy tez i nimi graja lub korzystaja z innych osób liczb tez , ja uwarzam ze tezwedrowca netowy odwala kawał dobrej robooty poprzez twz swoje tam wyliczenia i jasnowidzenia typuje pewne liczby z ilus tam podanych tu przez nas i mniej wiecej wskazuje ile liczb na ile moze wyjść w danym losowaniu
Tak, WN oddala kawał dobrej roboty, nie tylko w tupowaniach , ale jako pogodynka
Arczi mówisz ze warto na wieczór zagrać tymi co maszyna mi dala na 14 ?
3 978 357. Waclawekalez oczywiscie ze tak i za to
3 978 360. waldus witaj
3 978 358. Biedroneczka1977 graj tym czym chcesz niekoniecznie liczbami z maszyny zobacz co wypadło o 14 tej i spróbuj wybrac cos z tych liczb co juz wyszły, moze cos i sie powtórzy , jeszcze raz musisz zdać sie na swoja intuicje i nato co podpowiada xci Twoja myśl w danym momencie, jesli chcesz zagrac tym ukladem z maszyny to zagraj tym, ,
3 978 358. Biedroneczka1977 graj tym czym chcesz niekoniecznie liczbami z maszyny zobacz co wypadło o 14 tej i spróbuj wybrac cos z tych liczb co juz wyszły, moze cos i sie powtórzy , jeszcze raz musisz zdać sie na swoja intuicje i nato co podpowiada xci Twoja myśl w danym momencie, jesli chcesz zagrac tym ukladem z maszyny to zagraj tym, ,
zaówazyłem ze duzo tu osób gra na tzw konce, parki, powtórki itd itd i bardzo dobrze i tego sie tez i trzymajcie, typujcie takie liczby którymi bedziecie wygrywać
Przed chwilą padło 12 x 716,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
grajcie i wygrywajcie jakk najwiecej
wójtt witaj
wójtt witaj
3 978 368. RYCHFER 2020-10-15 (15:56) Suwałki
z przyczajki na stałe 9 czyli jak kot tak polujacy na mysze
z przyczajki na stałe 9 czyli jak kot tak polujacy na mysze
Wojtt waldek poczekajcie z tym piciem zaraz kończę robotę to grantsa się napijemy
Dziś na stronie lotto gramy wygrywamy ktoś podal 11 18 22 24 31 35 55 65 75 ze warto mini grać
@ Angierski jednym zakładem stawka X1 i często mi się zdarza 7/9
ja testuje Keno wlasnie
5 zakladow 5 skreslec 15 liczb budzet 200zł i wygrywam co drugi raz
i tak se mysle jak 200zl mam stracic to moze na cos wyzszego zapoluje ale zwykle te wysokie wygrane sa niepewne
5 zakladow 5 skreslec 15 liczb budzet 200zł i wygrywam co drugi raz
i tak se mysle jak 200zl mam stracic to moze na cos wyzszego zapoluje ale zwykle te wysokie wygrane sa niepewne
Chwalą nas.Kto? My was i wy nas.
bo były pod rząd już 4 min później
0002. 2020-10-14 10:26 7/9
0003. 2020-10-14 10:22 7/9
0002. 2020-10-14 10:26 7/9
0003. 2020-10-14 10:22 7/9
Johno
johno
A ja żądam przeprosin od wielonikowca,za podejrzenia rzucane w moim kierunku.
Biedroneczka1977 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 943813 i trafił(a) 250 zł
Johno bierzesz ta parke która czeka na wypadniecie A jak te liczby do niej dobierasz ?
Nareszcie się pojawiłam w niebieskiej ramce
Biedroneczka1977.Jesteś w niebieskiej ramce
Udało się nareszcie ale mam mala wygrana W porównaniu do Ciebie ale mam