Wpisy 3 978 099 – 3 978 198
15 października 2020 11:30 → 15 października 2020 13:27, 100 wpisów
Seniorzy na zakupach. Oj, kupują,kupują produkty lotto.Tak trzymać
Całkowicie jest zablokowana rejestracja na MP,a agresor który jest winny tej sytuacji,śmieje się w kułak i dalej bryluje na zielonej.
Dobrze, że jest blokada rejestracji.Wiem, że boli to producentów, właśnie ' agresywnych ' Nick'ow, i dobrze.Jeszcze przyjdzie czas na tych, którzy lubią atakować. Miłego dzionka i strasznie wysokich wygranych.Warto za dużo nie myśleć, bo stworzy się problem, którego jeszcze przed chwilą nie było.
Odezwał się producent.
Waclawek,watykanista plus 150 innych nicków.
Wysokich wygranych.
Wysokich wygranych.
W górach spadł pierwszy śnieg, warto pojechać na narty i rozpoznać piękne kozice.
RT1
Miałeś szczęście,że jeszcze w porę zmieniłeś nick.Teraz już byś się nie zalogował.
Miałeś szczęście,że jeszcze w porę zmieniłeś nick.Teraz już byś się nie zalogował.
Grajmy w realu, Tosiek daje wygrywać. Gry online to dobre rozwiązanie podczas pandemii, można bezpiecznie grać , a wygranych online z dnia na dzień więcej.
Spoks
Tylko uważaj ,żebyś nie spotkał zamiast kozicy kangura.

Tylko uważaj ,żebyś nie spotkał zamiast kozicy kangura.

Waclawek.
", bo stworzy się problem, którego jeszcze przed chwilą nie było."
Chcesz kogoś nastraszyć ?
", bo stworzy się problem, którego jeszcze przed chwilą nie było."
Chcesz kogoś nastraszyć ?
Po południu multi 10 liczb lotto i mini po sztuce... Multi spróbuję swoje
W Jastrzębiu Zdroju i Wodzisławiu Śląskim dawno nie było głównych wygranych. Rybnik ratuje sytuację w tym rejonie. Może dzisiaj coś wpadnie?
Dzisiaj kolej na Piekary Śląskie.
Tomi77, często padają wygrane, właśnie z maszyny. Można obstawić te z maszyny. Pokaże po 14:00 jak się udało obstawianie chybikow.
Z góry lepiej widać, jaki człowiek jest mały, z Bogusławem Linda. Super film.
lucky_luki1 typował(a) za 16 zł w Keno na losowanie nr 943747 i trafił(a) 800 zł
A jak się Wam widzą te liczby?
5,15,13,6,23,30,44,60,72
71,77,79,10,12,25,52,6
????
5,15,13,6,23,30,44,60,72
71,77,79,10,12,25,52,6
????
Czesc Wszystkim
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 943750 i trafił(a) 506 zł
witajcie wszyscy
3 978 101. gerdi076 2020-10-15 (11:42)
Całkowicie jest zablokowana rejestracja na MP,a agresor który jest winny tej sytuacji,śmieje się w kułak i dalej bryluje na zielonej.
emerytka 46 piszesz ze ktoś jest tu agresorem, itd i a dlaczego piszesz z 2 kont jednoczesnie raz z emerytka 46 a raz gerdi076 nie rozumie tu czegoś piszesz ze jedna osoba korzysta tu z kilku kont na czacie a sama robisz to samo , dlaczego np .niepiszesz z 1 konta tak jak ja i inne osoby, poco ci 2 nick? przecierz wszyscy tu wiemy ze jestes to TY
3 978 101. gerdi076 2020-10-15 (11:42)
emerytka 46 piszesz ze ktoś jest tu agresorem, itd i a dlaczego piszesz z 2 kont jednoczesnie raz z emerytka 46 a raz gerdi076 nie rozumie tu czegoś piszesz ze jedna osoba korzysta tu z kilku kont na czacie a sama robisz to samo , dlaczego np .niepiszesz z 1 konta tak jak ja i inne osoby, poco ci 2 nick? przecierz wszyscy tu wiemy ze jestes to TY
Pora szykować się do pracy na 14:00.Losowania nie będę oglądał.
Arczibalik73, masz rację , ale nie drazmy tego tematu. ( Nie 2, a znacznie więcej, a kolejnych już nie można).
Przed chwilą padło 11 x 7/7 (16 500 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
3 978 134. Waclawek ja niedraze tego tematu ale wqurwia mnie takie cos jak ktos upomina i czepia sie innych owielo nickowość a sam robi to samo, co ta inna osoba , moim zdaniem kazda tu osob na czacie tu powinna miec tylko 1 nick przyporzadkowany sobie, aby niebyło tu jakiegos zamieszania,i niedomówień, osoby które korzystaja z wiecej niz 2 nicków powinny być eliminowane, z tego portalu, lub blokowane na stałe bez mozliwośći rejstracji ponownej, wtedy było by tu normalnie i niebyło by tu zadnego zamieszania, wśód osób, to jest nieuczciwe ze wiele osób korzysta tu z z kilku nicków , i robia tez zadymy
3 978 139. tomi77 nie denerwuj sie tak , spokojnie przyjdzie dzień ze trafisz swoja wygrana pilnuj liczby 13, 31 , 33, 35 ,53 moga sie pijawić w nieługim czasie, szczególny nacisk kladz na liczbe 13 niech w twoich ukladach liczb tej liczby nigdy niezabraknie
Tyle bajania jadę do pracy mam jeden Multi Multi z Plusem na 6 liczb na 14:00 swoje tam takie tam niech wyjdą
liczba 13 jest dla jednych osób liczba szczesliwa a dla innych pechowa, ale jest to liczba tzw. magiczna nigdy niewiadomo co i kiedy komu przyniesie, zawsze mozna z niej uzyskac 4 liczby inne np 1,3,13,,31 jesli cos takiego trafisz to juz cos tam wpadnie 4/4 =84zł lub z plusem 384zł graj i wugrywaj
arczibalik73
Wcale nie ukrywam,tak jak inni,że mam trzy konta.Typuję na tych kontach keno.Czasem się zdarzy,że zapomnę się wylogować.Pisałam już o tym setki razy.
Dlaczego się czepiasz tylko mnie.Są osoby inne .które też mają więcej kont,tylko,że to ukrywają.
Wcale nie ukrywam,tak jak inni,że mam trzy konta.Typuję na tych kontach keno.Czasem się zdarzy,że zapomnę się wylogować.Pisałam już o tym setki razy.
Dlaczego się czepiasz tylko mnie.Są osoby inne .które też mają więcej kont,tylko,że to ukrywają.
3 978 146. dotam i
3 978 148. emerytka 46
A największym problemem jest robienie Admina w bambuko.Admin zablokuje konto,to stwarza się nowe i dalej to samo.Tego nie widzisz ? Popierasz to.
Za godzinę losowanie
Zobaczymy czy wpadną liczby które pisaliśmy
Zobaczymy czy wpadną liczby które pisaliśmy
emerytka 46 wcale sie nie czepiam Ciebie tylko pytam dlaczego korzystasz z 3 kont jak piszesz czy nie możesz korzystać z 1 nikcku wybranego przez siebie i zniego tez korzystać, tak jak tu inni wszyscy, co CIdaje a te 2 dodatkowe nicki tu na stronce, nierozumie tego, ? ja mpisze z 1 nicku i tez ttypuje z 1 niepotrzebne mi sa tu inne nicki, , wiem ze duzo tu osób tez tak tu robi, jak ja to dlaczego TY niemozesz tez z tego niku 1 robić, , jesli chodzi o inne osoby, które korzystaja tu z wielu nicków, to zapewne tez niedługoo beda korzystać tylko z 1 nicku, bede apelował oto do PASKO o zablokowanie takiej osoby na stałe, bo poprzez wiele nickowość robi se tu niepotrzebne zamieszanie, własnie oto tu chodzi aby nikt nikogo nie robił w zadne bambuko, i trzeba tu wyeliminować te inne nicki, aby byl tu porzadek, nie jestem za tym jak piszesz a wprost przeciwnie uwarzam ze kazdy kto tu jest z nas na stronie powinien miec tylko 1 nick przyporzadkowany do siebie, i niepopieram wielo nickowości
Na dwa losowania
1 3 6 30 39 41
13 15 19 21 35 37
36 39 41 46 56 58
Plus 39 lub 41
1 3 6 30 39 41
13 15 19 21 35 37
36 39 41 46 56 58
Plus 39 lub 41
3 978 146. dotam 2020-10-15 (12:53)
No chociaż , ja korzystam cały czas z jednego nicka
Ja to samo
No chociaż , ja korzystam cały czas z jednego nicka
Ja to samo
Czy ktoś pracuje jako radca prawny na pewnym portalu? Widzę, że tęskno komuś za zablokowana osoba, która na przemian wzniecała pożar. Jest dobrze, lepiej, jeszcze lepiej może być.
Natomiast na temat różnych nicków, nie będę się wypowiadać, nie jestem w temacie więc nie będę wydawać opinii.
Witam wszystkich dostałem wypłate
615 euro/tydz. końcówkę 15 euro przeznaczę na gry lotto
615 euro/tydz. końcówkę 15 euro przeznaczę na gry lotto
GTV wotaj
Słuchaj to tak jakbyś dostał 615 zł na tydzień No bo tak trzeba to policzyć czyli 2400 zł miesięcznie przeliczając to na polskie pieniądze Czyli jeżeli byś miał w Polsce 2400 zł to nie jest to dużo
Słuchaj to tak jakbyś dostał 615 zł na tydzień No bo tak trzeba to policzyć czyli 2400 zł miesięcznie przeliczając to na polskie pieniądze Czyli jeżeli byś miał w Polsce 2400 zł to nie jest to dużo
arczibalik73
Był taki zapis w regulaminie MP,że na rodzinę mogą być trzy nicki do typowania i tego się trzymam.
Był taki zapis w regulaminie MP,że na rodzinę mogą być trzy nicki do typowania i tego się trzymam.
Arczibalik73, z siemiu, nie licząc innych portali. Niech ma nawet 777, ale niech da spokój spokojnym. Jak na starsza osobę, to wklejony mem jest moim skromnym zdaniem nie na miejscu.
Samolot to nie jest to samo bo żywność i inne artykuły są tańsze niż w pl
GTV Jeżeli tak jest naprawdę to rzeczywiście zarabiasz do tej dużo.
Spoks=watykanista=waclawek Nie chce mi się wymieniać innych.
Chwała Bogu, a właściwie Adminowi, że ten punkt regulaminu został zmieniony. To On jest Bogiem tej stronki, a zakusy szatańskie zawsze tam były, gdzie była świętość.
Spotkałem wczoraj kolegę rozwozi kebaby i pizzę i ma na miesiąc między 4 a 5000 zł na rękę
Spoks
Starsza osoba
Starsza osoba
Spoks
Znasz mnie osobiście ?
Znasz mnie osobiście ?
Błyskotka racja sama wiesz że wszystko jest tańsze a na miesiąc na polskie wychodzi mi 10.000
Spoks
Twoje fotki zamieszczane na FB ,pochodzą z lat 70-tych.
Twoje fotki zamieszczane na FB ,pochodzą z lat 70-tych.
dla osób które korzystaja tylko z 1 nicka, i z niego tez typuja liczby do gry, a nie ukrywaja sie za innnymi nickami, jak jacyś złodzieje, chciałbym abysmy tu sie wszyscy dobrze zrozumieli i wszyscy tu tworzyli mila atmosfere na czacie inieprzytykali sobie niczego , chciałbym abysmy tu wszyscy byli dla siebie mili i tworzyli tzw zgrana grupe osób którzy nie tylko wymieniaja sie swojimi przemysleniami liczbami, ale tez czuli sie tu w swoim gronie dobrze, chciałbym aby kazda tu nowa osoba która tu tylko wejdzie na ten czat czuła sie tu swobodnie , pokazmy ze jestesmy wszyscy jedni do drugich pokojowo nastawieni, iaby wiecej ludzi tu do nas zagladało, a nie siedzialo w ukryciu, lub odchodziło z stąd, wiadomo życie jest krótkie i trzeba je szanować a nie wciaż ze soba walczyć
Samolot ale ty bierzesz zarobki z Warszawy tak jak ja musiał bym odjąć mieszkanie i zostało by mi 3000 miesiąc
Angierski, Ty niebawem ustrzelisz główna wygrana, a za wkład na tej stronce, należy się Ci wygrana.
no narazie siedze nad Keno... i tak rozwazam czy wejsc do gry czy nie
Kolega Zenek kupił kiedys 1 zakład lotto. Zapomniał o nim. Po dwóch tygodniach, sprawdzając go w kolekturze, otrzymał info, że wygrana do realizacji w oddziale. Wiele osób zapomina o kuponach, jak w Chojnicach , a było aż 17 milionów.