Wpisy 3 977 894 – 3 977 993
14 października 2020 22:19 → 14 października 2020 23:30, 100 wpisów
Co łączy lekarza robiącego specjalizację ze sprzątaczką z Ukrainy? Że będą przez jakiś czas pracować bez wynagrodzenia. Takie ryzyko obejmuje coraz więcej osób i zawodów
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 144 771,50 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 1252 wygrane 2/2
Multi Multi - odnotowano 27 wygrane 6/6
Multi Multi - odnotowano 5 wygrane 9/10
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
makler liczb nie ma, nie było,i nie będzie,praca jest ale za miskę ryżu a truskawki się skończyły,
makler nie rozpaczaj,
Proszę nie mówić, że nie można wygrać.T.S.przyjmuje złotówki, zwraca miliony
75kostka75 typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 67061 i trafił(a) 2500 zł
Błyskotka zablyslas fanem Lubiczów nie jestem , ostatnio oglądałem 20 lat wstecz,
Dobrej nocy wszystkim na mnie czas może jutro do południa coś wypatrzymy z liczb dziś mi się nie chce
ja mowie tak do mojej panny, potrzebujesz kasy? masz tu moje konto lotto i graj, wszystko co wygrasz jest twoje tylko zaplacisz za kupony
limit gry 1 multi i 1 mini dziennie
narazie ma wygrane 1,5 na czysto
3 977 924. GTV 2020-10-14 (22:34)
No ts drugi raz w plecy to chyba na zachętę by przyciągnąć graczy to prawda to chyba tak jest, trzymaj sie ciepło Dobranoc umnie dzisiaj miultik 3/10choć mogło byc lepiej bo to co mi sie pokazało to było pare 40 tek ale niestety ich niespusciłem, bo przeniosłem je na jutro na 14 ze wejda wyszły juz dzisiaj ale to nic jeszcze wyjda nieraz inne
No ts drugi raz w plecy to chyba na zachętę by przyciągnąć graczy to prawda to chyba tak jest, trzymaj sie ciepło Dobranoc umnie dzisiaj miultik 3/10choć mogło byc lepiej bo to co mi sie pokazało to było pare 40 tek ale niestety ich niespusciłem, bo przeniosłem je na jutro na 14 ze wejda wyszły juz dzisiaj ale to nic jeszcze wyjda nieraz inne
Chociaz Reprezentacja Nasza wygrala gratki bo ja znowu w plecy
3 977 935. MONTEZUMA1 2020-10-14 (22:45)
bo tak trzewba robic nie wiecej niema co sie rozrzucać kasa po jednym ukladzie na losowanie i wystarczy , jak ma wpaść to wpadnie, a jak nie to przynajmniej nie stracisz fortuny a w grze jestes cały czas
ja tewz tak gram przewaznie, nieraz sa jakies tego efekty a nie raz nie,
bo tak trzewba robic nie wiecej niema co sie rozrzucać kasa po jednym ukladzie na losowanie i wystarczy , jak ma wpaść to wpadnie, a jak nie to przynajmniej nie stracisz fortuny a w grze jestes cały czas
ja tewz tak gram przewaznie, nieraz sa jakies tego efekty a nie raz nie,
zaplaci tylko za wygrywajace kupony jak bedzie chciala pobrac juz kase
kiedys ten limit gry bedzie stowka dziennie
kiedys ten limit gry bedzie stowka dziennie
Zagram jeszcze jutro z plusem na 6 liczb
A zas postaram sie rozwalic ten system
Leje przeokropnie, ale dobrze bo deszcz spłukuje Covid z parterów i aut.
ja niegrałem juz od ubiegłej soboty w nic, ale musiałem isc do sklepu wieczorem pomimo bolacej nogi i padajacego deszczu wiec po drodze mysle wysle po jednym ukladzie multika i mini i tez tak zrobiłem, noi niestety 3/10 choć było blisko nawet i 2/5w mini tez było blisko 3/5 ale znów sie nieudało, ale podrodze znow zobaczyłem klepsydre z imieniem i nazwiskiem mojego kolegfi z młodszego nastepny zmarł 45 lat, co to sie dzieje ze tak mlodzi umieraja, szybko , m€j wujek zmarł w niedziele a jeszcze klepsydry niema na miescie
Jesli dobrze mi sie zdaje powinno wejsc w piatek wieczorem min 7 liczb a moze sie myle zobaczymy
Na śmietniku w pewnym mieście znaleziono 2 osoby 37 i chyba 57 lat. Obydwoje denaci.
a moj wuja 90 lat i na rowerze po wiosce jezdzi
najstarszy juz we wsi
najstarszy juz we wsi
Dziadek mojego znajomego lekarza ma 103 lata i chodzi samodzielnie.
Ja zawsze sadze ze jesli sam /ktos moze w kolo siebie sam sie ogarnoc to jest jeszcze zycie a jesli luz nie to jest udreka dla rodziny ale bez urazy dla innych to moje zdanie
musi miec dlugie telomery i dobrze sie regeneruje
kofeina skraca, a alkohol wydłuża telomery, trzeba pic i zyc
kofeina skraca, a alkohol wydłuża telomery, trzeba pic i zyc
Gostek 98 lat, był 4 z żonaty. Przy mnie sam zrobił sobie kolacje.po której zapalił fajkę i strzelił 100 gram czystej
Kazdy z Nas ma swa swieczke i co kolwiek zrobimy i jak to i tak nie ma znaczenia jak bedziemy mieli zyc to bedziemy jesli nie to na to tez nic nie poradzimy
Dzisisj jestesmy jutro nas nie ma
jak w rodzinie inni krotko zyja to nie spodziewalbym sie przelomu,
Cos podobnego do wygranej albo wygramy albo nie jesli ma byc to i tak bedzie Tylko nie Wiemy kiedy i gdzie
trzeba malo jesc i robic 1 dzien glodowki na winogronach i wodzie
i duzo ruchu, na cudzym brzuchu
i duzo ruchu, na cudzym brzuchu
a u mojej mamy 6 ich bylo i narazie jest 4 : 0 czyli 4 juz przezylo swoich malzonkow, zony
obce
obce
Winogrona i woda to rewolucja we WC caly dzien
moze bedzie 6:0 ale jeszcze jest ten wujek co jezdzi na rowerze, 90 lat a u niego wszyscy zyli po setce, moja ciotka moze nie dac rady go zalatwic
Myślę że zależy od genów U mnie gość ma 86 lat i jedzie samochodem nic by w tym nie było ale nie ma nogi od lat 60 no szacunek niby za nim trabia a on dalej kieruje cinkuciento
No wodę z ogórków kiszonych nie polecam bo 1 szklanka wody i 2 szklanki wody zwykłej a sól w gębie czuje
69 i54
Ramadan renforce les organes. Zobaczcie jak młody imam wyjaśnia dzienniksrzom, jak post Ramadanu wzmacnia organy.
Nie stosujcie kostek rosołowych i Maggi, która bardzo niszczy zeby.
Powiedz a co to ma znaczenie jesli jest dobre
To zrezygnujmy ze soli cukru przypraw
Koka i amfa tez
A wegiel to czrne zloto i tez smierc
A masz gdzie i ile odebrac moge
Wszystko z umiarem. Nawet do srszeniku się przyzwyczaisz w odpowiednich ilościach.
To juz nie dziala
Noo
To juz wole ryz jesli wiesz o czy mowie