Wpisy 3 977 539 – 3 977 638
14 października 2020 19:41 → 14 października 2020 20:06, 100 wpisów
Testy sfałszowane i przypisywanie mówicie.
Trochę racji jest.
Ludzie umierają na inne choroby zwykłej grypy już nie ma to już dają jako kowid
A u nas nakaz maseczek i ja już dybie z dwa miesiące.
Co to ? Weź. Kto to ?
Mulag przepraszam ze zapytam ta wyzerka na obiadzik to Ty sam zjadles co byla pokazana na zdjeciu
3 977 532. Mulag tez sie kiedys nad tym zastanawiałem co tu napisałes widac ze ta stronka jest szczelniejsza i tu coronovirus nie siega
Dajcie se spokój jak by zrobili 36mln testów to wykres by wynosił 36 mln covid 19
Ludzie nie leczą się na inne choroby mogą umrzeć co dziennie przechodzę koło szpitala rana ludzie stoją na polu na schodach niech nie zmuszają do płacenia składek będę miał więcej pójdę prywatnie
Ja jestem astmatyczką. Wiecie jak mi ciężko dostać się na kontrole? Jedynie prywatne, bo na NFZ "Mam obawy Covida"
Jak na polu ? A znaczy na dworze . myślałam że ziemniaki zbierają
Jest piekna i sam Ja namawialem na modeling a Ona nie wierzyla w siebie
Nawet po 14 widzę ludzie na polu koło schodów szpitalu lekarze dostaja kaskę za dodatkowego na koronke
A co mam zrobić, aby skraść serce dziewczyny ?
Krzysztof c-trafić 6tke w Lotto
Zarazić ją Krzysztof c covidem będziecie leżeć razem na łóżku+kwarantanna
Do specjalisty to nie mam problemu bo odwazylem sie i dopialem swego mam czerwoną ksiazeczke honorowego dawcy krwi a teraz jeszcze jedna niespodzianka mam juz 20 litrow i srebny krzyz dla narodu jestem dumny z siebie
w szwecji ludzie tez umieraja ttylko tam niema takich oboszczeń jak sa w polsce, tam ludzie tez maja covid 19 tylko ze tam niema takiej paniki, jak tu w innych skupiskach jest , zaówarzcie ze miejscowosci w szwecji sa głownie w lasach, ich wieksza polowe zajmuja lasy, ,i szwecja tez idzie inna droga i niestosuje sie do wytycznych uni europejskiej,
Mulag-a ty masz Teda ?
Ja jej kupuje: energetyki, jedzenie, piwa, pomagam w pracy, ładnie się odnoszę.
Błyskotka byłaś na zachodzie to wiesz co jest grane a tu się wciska pewniaka 19 czyli covid
w szweecji sie ludzie normalnie spotykaja w restauracjach w pabach tylko ze w małych skupiskach, niemusze cztrac angieklskich stron gazet czy wiadomosci jak tam i jest mam stały kontakt z MALME gdzie mieszkaja moji sasiedzi, a raczej ich dzieci, a moji rówieśnicy, , tam jest inaczej jak unaS W POLSCE
U mnie część ludzi ma covida inni koronę ci co covida kwarantanna dwa tygodnie korona tylko jeden dzień kwarantanny
Twierdzenie, że maski powodują grzybica pluc , jest tak samo zasadne jak twierdzenie, że gacie powodują grzybica odbytu.Jak nosisz miesiąc bez prania, to się nie dziw, że złapiesz jakiegoś s...Tylko, że masaka nie są winne , tylko niechlujstwo .Jezeli maska to kaganiec, symbol zniewolenia, to przypominam, że system jeszcze restrykcyjniej zmusza nas do zakrywania tyłka.Przeciez tyłek nie może puszczać bąków, jaja nie mają cyrkulacji powietrza, a p...odczuwa ucisk większy niż czarni niewolnicy na polach bawełny w XVII wieku.Godzisz się na to niewolniku?
Maski trzeba nosić , wymieniać je a o higienę bardziej dbać niż kiedykolwiek.
GTV dokładnie.
W Belgii od stycznia nie zauważył am żeby coś podrożało
W Belgii od stycznia nie zauważył am żeby coś podrożało
Arczibalik zapraszam do nl i spotykasz się z ludźmi niby na covid chorowali ale jeszcze nikt nie zachorował
I nie umarł koleżankę pochowałem 43 lata na niby covid okazało się że na serce chora i dostała bezdechu przypisany c19
I nie umarł koleżankę pochowałem 43 lata na niby covid okazało się że na serce chora i dostała bezdechu przypisany c19
Czemu w Szwecji brak danych co wyzdrowieli ?
Ludzie są posłuszni hura hura kosmici mówili rządzącym coś wam pomorzemy ale pokażcie nam czy jesteście zapanować nad tym ludem czy będą posłuszni
Nawet na maseczkach zabijają interes .Za taka maskę, która kupiłem dzisiaj płaciłem 5 zł, a dzisiaj już 8.
Ja byłam tyło na stażu do lipca
I nie widziałam żadnych podwyżek ani nic
I nie widziałam żadnych podwyżek ani nic
Tam ludzie zyja swojim życiem i nieprzejmuja sie zachorowaniem na covid19, oni czesto korzystaja ze spacerów po lesie, parku, itd , zaówazcie ze w naszych tu zaoboszczeniach mowia ze do parku i lasu mozna wejsc bez maseczki to i co tam niema koronovirusa, w tym parku, a na prostej ulicy w miescie jest a na przeciw parku niema? , unich tam w szwecji ludzie przemieszczaja sie przez parki do pracy i dlatego tam unich jest mniej niby zsza niby ta zachorowalność i oni dlatego tez i tak tego nie traktuja na ostro jak tutaj jest w polsce oni mniejsza wage do tego przywiazuja
Co wy pier......e za pierdoły Szwecja ukrywa dane cała Europa boryka się z pandemią
Maska wszyscy gumiaki po kolana firma brata posła inters idzie jeszcze Chełm na głowę a nie kombinezony ludzie powinni ubierać to by była szansa nie chorować
Pewien 31 letni gostek chorował na raka .Zmarl 3 dni wstecz.Okazalo się, że na Covid19, więc rak był wspolistniejacy ( Zawiercie, Tychy).
A ja dzisiaj dostałem pulowera od firmy.
Mulag kosmiczny kombinezon
Ludzie starsi muszą uważać bo jest to przeziębiona grypa czyli zapalenie płuc nic więcej
Ludzie starsi muszą uważać bo jest to przeziębiona grypa czyli zapalenie płuc nic więcej
Świątek świetna, napisałem do niej kilka wiadomości i nic.
Z nazwą firmy.
Jutro godziny dla seniorów pamiętajcie bo was od 10 do 12/ za bety wywalą
Tak, wiele państw fałszuje statystyki. U nas też.To sprawa polityczna.
Będę liczyć ile seniorów w sile wieku chodzą do sklepów i ile wydają i jakie sklepy preferują
USA 7 878 278
Chyba chce dostać rakietą w łeb
To jest spisek Anunaki tak jak wam pisałem przylatują po swoje nas przecież sklonowali byśmy robili dla nich jak woły
A w US 7 mln skąd ?
Ufoludki ?
Z kosmosu ? Żal mi was.
Krzysztof c niepatrz na statystki jestem 100% pewny że to już przeszłeś
Krzysiu żal ludzi to fakt taka prawda wszyscy na stronce z tym się zgadzają bez wyjątku
Marian303 Miałem to nażywo.Mądrogłupek się maądrował i dostał zarazka od córki,o mały włos nas dwóch by zaraził,gdyby nie pani doktor,biedarstwo zaraził ją.
Więc nie pieprz tych farmazonów bo siejesz zamęt
Więc nie pieprz tych farmazonów bo siejesz zamęt
3 977 587. GTV ja niemusze jechac do NL , zeby sie otym przekonać ja wiem ze duzo jest takich przypadków jak opisujesz ze rózne współistniejace choroby podciaga pod covid 19, ja w ubiegłym miesiacu straciłem 5 osób ze swojej klasy z podstawówki wszystkie zmarły prawdopodobnie na zawał z tego co słyszałem od innych znajomych i kolezanek z klasy z którymi mam bliski kontakt, a ich tez podciagnieto pod cobvid-19 bo zmarli w tak mlodym wieku, wszyscy zatrzymali sie na liczbie 47, ale umieraja tez i ludzie tez na ta chorobe covid 19 , ale czy jest ich wiecej niz tych co umieraja na zawał , czy na niewydolnosc oddechowa tego niewiem, i nieuwazam ze wszyscy umieraja na covid 19, ale mysle ze do tych obostrzeń które wydaje rzad powinnismy sie zastosować, ja wiem ze maseczki powinismy nosic, raczej , wiem ze w maseczkach niemozna zabardzo oddychać, ale pomimo to noismy je w miejscach zamknietych przedewszystkim, tam gdzie jest skupisko ludzi, , ja jako astmatyk,i chorujacy na g orne i dolne drogi oddechowe , tez nosze maseczke, pomimio mpewnych i przeciwskazań, do tego twierdze ze nigdy oistroznoości zawiele, lepiej ja ieć na twarzy jak niemieć, i wszystkich zachecam, aby dbali o swoje zdrowie
No niby miałem duszności i gorący.
W Belgii były godziny dla służb medycznych i seniorów od 65 roku życia.
Od 8 do 9
Od 8 do 9
Krzysztof dobrze mowi , prezes mu powiedzial ze jest pandemia to jest
Polaków jest prawie 39 milionów. Umierają, taka jest kolejność .Porzadek w naturze musi być .
chyba wyjdzie dobra maseczka