Wpisy 3 977 428 – 3 977 527
14 października 2020 17:51 → 14 października 2020 19:38, 100 wpisów
Dajcie coś wygrać we czwartekzawsze uja trafiam ale się staram omijać ten dzień
Miałam dużo staży, za granicą też. Przestałam się udzielać na czacie z powodu atmosfery, potem zapomniałam o tej stronie i przypadkiem przypomniałam gdy wpisalam w Google Multi i w trzecim wyniku pokazało multipasko
Witaj Blyskotka jestem Biedronka miło mi
Nie wiem jakie sobie te maszyny ja dziś dałam cztery zakłady z plusem I nic zero
Tak
Błyskotka, jak chcesz popróbować swoich sił w Keno albo Szybkie600 to możesz tutaj zatypować za wirtualne
wchodzisz w profil i klikasz Keno/ss i później zatypuj masz 1000 zł na start codziennie
Już mi się,nie chce wychodzić z domu,starczy grania na dzisiaj,jeszcze mam,dwa zakłady na:6/6
Dopisano losowanie nr 67 000 Szybkie 600
Nie ja tworzę różne słowa z głowy a okazuje się czasem że są w językach obcych
Ma kilka takich zmyślonych ników na których jestem zarejestrowany np czat rozmowy stronka o grach czy filmach
Pasuje czasem opatentować jakieś słowo nikt może coś wartać komuś się spodoba mimo że ja wymyśliłem ktoś go przejmie
Poszłam wysłałam wróciłam czekam na losowanie
Przed chwilą padło 3 x 916,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć, według mnie ludzie nie powinni się spotykać. Dajmy spokój na dwa tygodnie. Nic się wielkiego nie stanie. Zrobić zapasy, ziemniaki jeść, mięso do lodówki itd. inaczej nie zatrzymamy tego.
Apeluje do wszystkich !!! Dbajmy o siebie, bo to nie przelewki. Życzę zdrowia i abyśmy nie zachorowali.
Przecież to jest zwykła grypa. W Szwecji jakoś nie poumierali. Dajcie spokój z tym
A to Szwedzi są inni ?
O kobieto co u ciebie ? Poznam chętnie. Proszę.
Litości
18 19 22 28 29 35 37 39
Z tych liczb 6 kto co proponuje ???
6526
Od pandemii są naukowcy, a oni też się różnią.Zostawmy to im , i przestrzegamy ich zaleceń.
W nl nikt tu nic nie przestrzega i nikt nie umiera błyskotka racja to zwykła grypa
Zwykła grypa ponad 1 milion zmarłych.
Szok z was.
Dobra bez dyskusji z wami. A nosicie maseczkę ?
Ja sadze ze nie tak do konca boo zmarli sa wszyscy rak zawal wypadek itp a dolaczeni sa do covid 19
Krzysztof c Tak pewnie do pracy też nie chodźmy siedzmy w domu pieniądze na rachunki i jedzenie z nieba spadną
Porównajcie sobie do Covida i przestańcie panikować, bo szybciej wykończycie się z stresu
3 977 495. krzysztof c tak to prawda co piszesz dzieki i wzajemnie dużo zdrówka zycze
Nie widzisz a one, że na mnie najeżdżają. No proszę.
A za covid 19 po zmarlych sa czy nie sa lepiej przypisac ze zmarli byli i kase wziac
Wykończycie się nie oddychając świeżym powietrzem
Maska= grzybica płuc itp
Maska= grzybica płuc itp
No faktycznie psycholog. Oni teraz zarobią. Ale stres jest. Większy mam, bo mój tata ma raka i chcę go zarazić.
gtv nikt nie panikuje a le ten covid 19nic niema wspolnego z grypą poniewaz na grype sa leki a nato niestety niema
No Pani z pracy i kobiety to samo, że na płuca.