Wpisy 3 977 262 – 3 977 361
14 października 2020 14:43 → 14 października 2020 16:37, 100 wpisów
Wn i jeszcze moje pewole 34,39, 37,66,22
I można było podumać ale na szybko nieda rady
I można było podumać ale na szybko nieda rady
na budowie mieszałem piasek z cementem i coś z tego wychodziło
tutaj możesz mieszać i wyjdzie kit
tutaj możesz mieszać i wyjdzie kit
Zauważyliście, że na czacie jest już miło? Bez kitu. Oddzielic plewy od ziarna i siać.
Wieczorem skanik na 7/10
Jutro 8/10
Jutro wieczór 9/10
Pojutrze skromnie bez plusa 10/10
Jutro 8/10
Jutro wieczór 9/10
Pojutrze skromnie bez plusa 10/10
Witam wszystkich wczorańszy kapuśniak zostały naleśniki też muszę zjeść i nowe dziś pierogi
Masakra , co dzieje się z tymi ludźmi? Aż strach czytać o tragedisch w rodzinach .
No i co tam wygraliscie
Czego nic nie mówicie wszystko sam muszę pasowało by kawę zrobić bo się spać chce
Mulag, w Twoich stronach jest pyszne jedzenie, zwłaszcza pierogi i ziemniaki ze słonina i barszczem.
Mulag ocielisz się...
No cholerna wiedziałem 13 to 13 wysyłać a wysłałem 11i 2/6... Jutro lotto i mini
Mulag-jesz jak mały Prry-Koń,ja bym to miał na 3dni
A jeszcze gdzie kawa coś do kawy pasuje przerwę zrobić 15 minutowa i dopiero kawa i coś do kawy
A gdzie napój Bogów
A Ted przy żdziebełku sianka-napewno
Widelec do pizzy
RT1-
Pizza , jefmdno z cięższych pokarmów. Ty powinieneś mieć w pokarmach dużo buraków czerwonych , sok z nich codziennie i warzywa. Zabijają komórki takowe.
Zadam od Tsa zwrotu 20 zł które wydalam na Multi na 14
Sam skreślił 10zplusem w Kołobrzegu ale kozak
RT1 najważniejszy jest sok z buraków
Jakby wiedzial zagrał by stawka 100
Od 1.01.2021 będzie się płacić za gry po losowaniach, B1977, Kozak intuicja .
W Kamieniu Pomorskim wiedział i zagrał 30 x trafiając 30.10/10
Jak się czujesz RT1 . dziękuję za kwiatek
A wcześnie rano ktoś pisał ze to było 10/10 z maszyny
Dziś koleżanka chciała się zalogować na Multipasko jako nowa niestety nie ma takiej możliwości chyba że przez Facebooka
Może to ta sama osoba bo Kamień i Kołobrzeg to całkiem blisko tylko do Gorzowa daleko
No Tak ale ona normalna jest razem pracujemy . głównie chodziło jej o to żeby moc typować keno żeby zobaczyć jak jej idzie
O Luboń to prawie Poznań tam chyba Kwiat jakiś tam trafiła w Mini ze cztery lata temu nie chce mi się szukać
Nie zapomnę 14.08.2019 na lotto .pl tyle samo co w Kołobrzegu. 13 i 14 szczęśliwe daty
I raz chyba w Luboniu było 2 miliony w Keno ktoś zagrał stawką