Wpisy 397 614 – 397 713
15 lipca 2011 15:06 → 15 lipca 2011 16:50, 100 wpisów
Gała aaaaaaaaaaaaaa
ale ja nie zagram dziś na 10/10 wiec fatum nie będzie..wiec spoko luzz
ale ja nie zagram dziś na 10/10 wiec fatum nie będzie..wiec spoko luzz

Ty grasz tak?
ale na powaznie to 8,28,80 moze dziś na wieczór być na bank
ale na powaznie to 8,28,80 moze dziś na wieczór być na bank

andro nie chwal dnia przed zachodem słońca,jeszcze mozes prynąc do kol i nadać 10/10
ee nie ja te piosenke znam ot tygodnia nigdy jej wczesniej nie slyszałam
cześć wszystkim

lila a Ty najbardziej jakie liczby przeczuwasz że wejdą na wieczór

lila a Ty najbardziej jakie liczby przeczuwasz że wejdą na wieczór
Dobra żegnam was

{{heej}
kasika...na razie nic nie przeczuwam,dopiero muszę popatrzeć w liczby
do wieczorka

{{heej}kasika...na razie nic nie przeczuwam,dopiero muszę popatrzeć w liczby
do wieczorka

hehe nie nie nie będzie prania bo deszcze zapowiadają chyba
dzieki--wzajemnie powodzenia

niebezpieczna

dzieki--wzajemnie powodzenia

niebezpieczna

Na tym czacie pojawiają się osoby co naprawdę dobrze typują
Ten czat jest zdominowany przez kilka osób, których nie będę wymieniać, które szukają klonów i robią zadymy. Jedną z "zadymiar" jak to mnie nazwała jest Andromeda. Ja w przeciwieństwie do niej dla nowej osoby co pojawia się na czacie nie przypisuję od razu, że jest czyimś klonem. Ten czat traktujecie jako waszą własność, że nikt inny nie może pisać.

Ten czat jest zdominowany przez kilka osób, których nie będę wymieniać, które szukają klonów i robią zadymy. Jedną z "zadymiar" jak to mnie nazwała jest Andromeda. Ja w przeciwieństwie do niej dla nowej osoby co pojawia się na czacie nie przypisuję od razu, że jest czyimś klonem. Ten czat traktujecie jako waszą własność, że nikt inny nie może pisać.

Ta osoba, która tu dziś była i podała trafnie liczby miała z Was wszystkich niezły ubaw

widać po stylu pisania ze to Ty obraziłaś sie bo miałam juz dość dawania Ci typow
więc wez sie odwal od ludzi wreszcie bo Ci wszyscy powoli przestają lubć
ciągle jęczałas mi na meila ze bym CI dała typy bo to bo tamto ja Ci dawałam..ale jak zażądałaś typow jakie mi wysyłał raz vanilia to juz przegiełaś..pisze Ci oficjalnie wyluzuj dziewczyno..typow wiecej odemnie nie dostaniesz..i tych głupich kodów mi tez nie wysyłaj
mężatka >>> po co się spinasz ... zostaw to ... nie Twój cyrk,nie Twoje małpy ...
Zapewne osoba o, której piszesz dość miała czytania głupot i tego co Ty wyrabiasz
dawałam Ci liczby..pewnego dnia przestałam..zaczełaś sie czepiać moze to ty na moje konto czepiasz sie jednej osoby???
od tej osoby tez sie odczep i zostaw w spokoju!!!
od tej osoby tez sie odczep i zostaw w spokoju!!!
mężatko aga31 zal mi Cie bardzo..koniec wpisów do Ciebie
i zostaw innych użytkowników tego portalu w spokoju!
i zostaw innych użytkowników tego portalu w spokoju!
ostatnio mi nie idzie..chyba szczescie wyjechało na urlop i mnie zostawiło 

zobacz w moim opisie. mam typy które podało tutaj kilka osób z tego powstała 10-tka i inne parki