Wpisy 3 975 533 – 3 975 632
12 października 2020 18:05 → 12 października 2020 19:30, 100 wpisów
To bardzo dobrze o kimś świadczy, jeśli pobiera cudze fotki z FB i wyeiesza je na balkonie .Ja bym niektórych nie wywieszal bo jestem zwolennikiem ochrony przyrody.Dobry gołąb nie kala na mądre głowy. 

Liczby podał ale nie zdradzil ile bedzie piatek i gdzie padną a to mnie bardziej ciekawi niz trafić ów piatke
Robal_36
Tą z sumiastym wąsem.Nawiasem mówiąc,też już nieaktualna.
Gdyby tak wystawić aktualną fotkę,może dziki i liski(które szwendają się po osiedlu)by się wystraszyły.
Tą z sumiastym wąsem.Nawiasem mówiąc,też już nieaktualna.
Gdyby tak wystawić aktualną fotkę,może dziki i liski(które szwendają się po osiedlu)by się wystraszyły.
Natalia co wyczailas na w
Ja tam coś zatypowalam, ale nie mam pojęcia co
Johno, z tamtą wygraną to jest taka historia, że bez pół litra nie ogarniesz ????
A tak btw, drugi sezon Witcher ma być w sierpniu 2021. Jak ktoś ma Netlixa. I oglądał Geralta
z czego ten śmiech? Krysia mi odpowiedziała na wcześniejsze pytanie
gagarin
Opisz tę historię.Nareszcie będzie jakaś historia z happy endem.
Opisz tę historię.Nareszcie będzie jakaś historia z happy endem.
To powiem Tobie jak miałem Twoje piękne dziescia tak określił jak przemija życie... dziecko mówił... to jak otworzyć i zamknąć drzwi ... tak powiedział i jak bardzo miał rację to aż dziw ....
Dlaczego by nie? Trzeba mieć dystans do siebie. Tylko najpierw trzeba zacząć od siebie
Robal_36
Więc jeśli, masz coś do mnie bo czepiasz się mnie od początku to po prostu powiedz o co ci chodzi i będzie prościej rozwiązać problem.
Nat... jeżeli piszesz do mnie to wiedz , że nie mam nic do Cię ...

Niestety.Wszystkich to czeka.
Panoramix
A Ja Tobie powiem, że nawet przyzwyczajony jestem patrzeć, jak zamiast siedzieć na nocniku pod szafą taki gamoń palec w doopę sobie wsadza i podskakuje i go sobie łamie i jeszcze chce, żeby go za to przepraszać
A Ja Tobie powiem, że nawet przyzwyczajony jestem patrzeć, jak zamiast siedzieć na nocniku pod szafą taki gamoń palec w doopę sobie wsadza i podskakuje i go sobie łamie i jeszcze chce, żeby go za to przepraszać
A no właśnie, bo nie jestem tą osobą za którą mnie bierzesz. Masz fb?
Nat.... to otwarty chat priv admin nie uruchomił można wymienić @ ...
Co tu się dzieje e ?
Znowu konfrontacja ?
I znowu ktoś wymięknie ?
Znowu konfrontacja ?
I znowu ktoś wymięknie ?
U mnie wielu chodzi bez maski jeździ czy biega bez maski.. Mają w dupie przepisy
Jest i się tego trzymajmy niech to wprowadza na podstawie ustawy czego tego nie zrobili mam wszystko napisać czy ktoś za mnie to powie
U mnie lepsze bo nie wiedzą ale codziennie pały przyjeżdżają na kontrolę... Do jedno o z sąsiadów.. Ktoś miał niby kontakt padło na całą rodzinę
Pano, ale gdzie drastycznie ? łamie, czy wywichnie ? Pod szafę, czy pod łóžeczko ?
Jesteś tu dość długo, i widziałeś, myślę, różne cuda Franek?nisko ?żeby innych cudawianek nie wymieniać, a było by co
Z tym, że Ty - masz, dość przesunięty, względem mnie , poziom pewnych akceptacji, przynajmniej tu - na czacie a ja nie z każdym wejdę w interakcję, a zwłaszcza, jeśli ktoś ma "zadanie", albo jest dość nierówny, co często wychodzi po dwóch-trzech wpisach
Jesteś tu dość długo, i widziałeś, myślę, różne cuda Franek?nisko ?żeby innych cudawianek nie wymieniać, a było by co
Z tym, że Ty - masz, dość przesunięty, względem mnie , poziom pewnych akceptacji, przynajmniej tu - na czacie a ja nie z każdym wejdę w interakcję, a zwłaszcza, jeśli ktoś ma "zadanie", albo jest dość nierówny, co często wychodzi po dwóch-trzech wpisach
No to dlatego skoro bardzo chcesz kogoś zdemaskować, powinieneś korzystać jeśli proponuję fb, @ lub mess
Rob.... nie mam powodu aby nie akceptować chat z dobrodziejstwem .......
Najpierw muszę wbic do pierwszej 5 w trojkach...
Potem wymyślić coś na wyprzedzenie Seby
Potem wymyślić coś na wyprzedzenie Seby
Nat....masz otwarta księge gosci może ktoś zagości cierpliwości
na chat gramy w otwarte bierki wygodnie admin karmi rządzi radzi i co ważne nigdy Nas nie zdradzi
Jakie "demaskować" - dziecię ? Czy z każdym, co ma dostęp do netu muszę pisać ?
A zwłaszcza biorąc pod uwagę nierówności w żartobliwości ? Masz tu moc kawalerów mocno zdyszanych, na wysokości tajpują, jak mogą powodzenia
A zwłaszcza biorąc pod uwagę nierówności w żartobliwości ? Masz tu moc kawalerów mocno zdyszanych, na wysokości tajpują, jak mogą powodzenia
Skoro bierzesz mnie za jakiegoś gościa, to skąd wątpliwości? Skoro ci zależy żeby kogoś złapać w twoim interesie jest żeby pokazać, że miałeś rację.