Wpisy 3 975 133 – 3 975 232
12 października 2020 07:06 → 12 października 2020 11:19, 100 wpisów
Znów nie wszystko emotikonów,w radiu to samo,nie można posłuchać, TVP blokowane,co jest grane,prywatne stacje,mają silniejsze sygnały
Bawcie się dobrze, idę zrobić test na obecność koronawirusa,po kwarantannie

Tak zrobiłam w piątek
A, że wczoraj ani dzisiaj nic nie mam zamiaru puszczam to nie zapisywałam nic
A, że wczoraj ani dzisiaj nic nie mam zamiaru puszczam to nie zapisywałam nic
o to mi chodzi tylko czesc liczb ci bedzie zostawac o one beda losowane
zgrywus
3975115. Pasko 2020-10-12 (00:24)
Ranking typujących pewniaki Multi Multi. /.../
3975116. zgrywus 2020-10-12 (00:42)
co tu dużo mówić słabi typerzy
...
szyderca, jak zazwyczaj - bez urazy, ale...
- zerknąłeś, zanalizowałeś TO bardziej ? spojrzałeś na "sposoby typowania" ? bo, to dość ciekawe
- skoro piszesz "słabi", to wskażesz może mocnych ? i napisz za jaki okres
3975115. Pasko 2020-10-12 (00:24)
Ranking typujących pewniaki Multi Multi. /.../
3975116. zgrywus 2020-10-12 (00:42)
co tu dużo mówić słabi typerzy
...
szyderca, jak zazwyczaj - bez urazy, ale...
- zerknąłeś, zanalizowałeś TO bardziej ? spojrzałeś na "sposoby typowania" ? bo, to dość ciekawe
- skoro piszesz "słabi", to wskażesz może mocnych ? i napisz za jaki okres
skosy do każdej liczby jest przypisana odpowiednia ilosc liczb i to trzeba uwzglednic
panoramix, a to dla Ciebie
https://www.o2.pl/informacje/rzucila-psem-jak-kawalkiem-miesa-gdy-spadl-na-ziemie-tylko-pisnal-6563534254762496a
ciekawa historia, no nie ? jak, to emocje biorą górę...
https://www.o2.pl/informacje/rzucila-psem-jak-kawalkiem-miesa-gdy-spadl-na-ziemie-tylko-pisnal-6563534254762496a
ciekawa historia, no nie ? jak, to emocje biorą górę...
do każdej liczby jest przypisana część liczb np. gdy padnie dana liczba to wykreślamy część liczb
Gdzie jest GTV ?
Eden
Sławek, ciekawy jest sposób oddawania typów
Coldswimmer - zapodaje na dwa losowania i zmienia, a Jagodzianka - "leci" kominami, zauważ - nie na każde losowanie oddzielnie
Coldswimmer - zapodaje na dwa losowania i zmienia, a Jagodzianka - "leci" kominami, zauważ - nie na każde losowanie oddzielnie
...inną rzeczą jest, że najpewniej pół roku wcześniej ktoś inny był na czele takiej listy, i za pół roku będzie ktoś inny
Poszedł Walduś, wróci... Zaq.
Lotto de tylko 2 000 000 w środę.
później dotarli
emocji się tam ulało wiele, prawda ?
ciekaw jestem - jak byś ten link skomentował
coś z tych pod artykułem może pasuje ? czy szkoda kilku minut życia było i czytać się nie chciało ?
emocji się tam ulało wiele, prawda ?
ciekaw jestem - jak byś ten link skomentował
coś z tych pod artykułem może pasuje ? czy szkoda kilku minut życia było i czytać się nie chciało ?
No to sprawdzam.. Jackowski... Jasnowidz 3 sety pierwszy wygra Iga... W trzecim problemy Igii
A było..
Pierwszy wygrała Iga po równej grze, drugi lekka przewaga Igii ... Potem przerwa medyczna i w cuglach Iga wygrywa... Trzeciego już nie było czyli Jackowski lipa
A było..
Pierwszy wygrała Iga po równej grze, drugi lekka przewaga Igii ... Potem przerwa medyczna i w cuglach Iga wygrywa... Trzeciego już nie było czyli Jackowski lipa
Rób ..rozkminię to jak do komp dotrzeć z tel nie jest tak samo
Od 13.10.2020r promocja na 6 liczb 100%
Jak ktoś nie wie jakimi liczbami grać to podam. Oczywiście nie daję 100% gwarancji ale powiem że są to liczby przemyślane
Jak ktoś nie wie jakimi liczbami grać to podam. Oczywiście nie daję 100% gwarancji ale powiem że są to liczby przemyślane
podajcie też numer konta , na środki płatnicze , do wysłania kuponików
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
dotam
nie rób scen przecież, po pierwsze primo - Ty też nie umieszczasz wszystkich skanów, nikt nie umieszcza wszystkich skanów - toż, to oczywiste , a po drugie secundo - tosiek nie podpatrzy, co tu jest zapodawane i to jest
najważniejsze
/lub najśmieszniejsze - sam sobie wybierz/ i b. staram się zachować powagę
nie rób scen przecież, po pierwsze primo - Ty też nie umieszczasz wszystkich skanów, nikt nie umieszcza wszystkich skanów - toż, to oczywiste , a po drugie secundo - tosiek nie podpatrzy, co tu jest zapodawane i to jest
najważniejsze
/lub najśmieszniejsze - sam sobie wybierz/ i b. staram się zachować powagę
Robal_36, najlepiej zamknijmy się w swoim światku i śmiesznie nie będzie i powaga zachowana. Nie wiem czy zauważyłeś, coraz mniej osób wogóle coś piszę, a skany to pojęcie względne i tylko dla osób zainteresowanych . Komu zę światka multipasko potrzebne skany z buka , za paroma osobami