Wpisy 3 974 687 – 3 974 786
11 października 2020 17:45 → 11 października 2020 18:31, 100 wpisów
Dziękuję Powiem Ci ze nie drogi bo gdzieś 25 złotych a wystarczą dwie warstwy na ładne pokrycie i z top coat może siedzieć nawet dwa tygodnie.
mnie tylko ona sie podoba i jej wierze (napisalem jej posta na facebooku)

Nie znam się, ale wygląda jak org. W ogóle nie zmienia nie czarnieje nie zdziera
O matko żadna z tych melodii
Stal chirurgiczna tak ma. I nie zostawia tych zielonych odcieni na palcu
I po co mi książę
3 974 685. Eden 2020-10-11 (17:44)
A z księciem to racja. Mam wrażenie, że niektórzy zamiast partnerki szukają drugiej matki
Dziewczyno czytasz mi w myślach
A z księciem to racja. Mam wrażenie, że niektórzy zamiast partnerki szukają drugiej matki
Dziewczyno czytasz mi w myślach
A skąd wiesz ze ci poda
Przed chwilą padło 7 x 7/7 (10 500 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Ja nie o waldusiu tylko ogólnie o facetach
Eden a Waldi to twój!
A o kim. Piszecie wyzej
710,711?
Ja ogólnie o facetach a {wy o Waldusiu
Zaraz się zamotamy
Już się odnalazłyśmy.
Po prostu nie możemy przestać myśleć o waldusiu
Po prostu nie możemy przestać myśleć o waldusiu
Waldi co ty z nami robisz
Tak wzięła od dziadka
Eden widzisz znów faceci
To dlatego Johno ciągle wygrywa
Waldus gdzie już idziesz
Jeszcze ranek nie tak blisko...
Zdurniales
Nastusia
Jaki mecz ja tylko la
Może ciastek
To jeszcze waldi szrek i zb osioł
Eden
Witajcie
Poznałam dwie Natalie ostatnio nawet 3 i same fajne kobitki
Johno

Oczywiście, Natalie są zajebiste. Jestem tego świadomym przykładem
No nie bądź taki, zdradź nam sposob
Takiego muchomora dziś w lesie spotkałam
Ojej biedronko suadlas na niego
Mam Natalie koleżankę w pracy jest super
Ha ha ale piękny jest
Przychodzi babcia do banku centralnego i chce wpłacić 10 000 000 na książeczkę. Ponieważ chodzi o tyle pieniędzy, wiec pracownicy banku kierują ją do Dyrektora banku..który po przekazanej informacji.. chce osobiście z babcią rozmawiać. Dyrektor pyta, w jaki sposób babcia doszła do takiej sumy. Babcia mówi:
-Przez zakłady...Panie Dyrektorze..przez zakłady..
-Jak to przez zakłady?
-No tak zakładam się z ludźmi o rożne sprawy... Chce Pan..to mogę się i z panem założyć...naprzykład???? Już wiem.. Mogę się z panem założyć o 10 tyś że pan ma kwadratowe jajka. Dyrektor śmieje się i przyjmuje zakład (chodzi przecież o duża sumę, on wie dokładnie ze nie ma kwadratowych jajek). Babcia mówi, ponieważ jestem poważną osobą A tu chodzi o dużo pieniędzy..jeśli się Pan zgodzi to przyjdę jutro o 10 z moim adwokatem i wtedy stwierdzimy kto zakład wygrał...
- Zgoda...
A więc do jutra...
Dyrektor banku centralnego nie śpi całą noc, sprawdza kształt jajek no i jest przekonany że są okrągłe...
Następnego dnia przychodzi babcia z adwokatem, dyrektor ściąga spodnie. Babcia mówi, przepraszam, ale chodzi o tyle pieniędzy, musiałabym jajka wziąć do ręki, żeby się przekonać, czy naprawdę nie są kwadratowe. Dyrektor zgadza się (chodzi przecież o dużą sumę). Po chwili adwokat babci zaczyna tłuc głowa o ścianę.
Dyrektor banku pyta:
-Co się dzieje z pani adwokatem?
-Ach, nic, ja się z nim założyłam o 50 tys. euro... że dziś rano o 10-tej będę trzymała w ręku jaja dyrektora banku centralnego...
-Przez zakłady...Panie Dyrektorze..przez zakłady..
-Jak to przez zakłady?
-No tak zakładam się z ludźmi o rożne sprawy... Chce Pan..to mogę się i z panem założyć...naprzykład???? Już wiem.. Mogę się z panem założyć o 10 tyś że pan ma kwadratowe jajka. Dyrektor śmieje się i przyjmuje zakład (chodzi przecież o duża sumę, on wie dokładnie ze nie ma kwadratowych jajek). Babcia mówi, ponieważ jestem poważną osobą A tu chodzi o dużo pieniędzy..jeśli się Pan zgodzi to przyjdę jutro o 10 z moim adwokatem i wtedy stwierdzimy kto zakład wygrał...
- Zgoda...
A więc do jutra...
Dyrektor banku centralnego nie śpi całą noc, sprawdza kształt jajek no i jest przekonany że są okrągłe...
Następnego dnia przychodzi babcia z adwokatem, dyrektor ściąga spodnie. Babcia mówi, przepraszam, ale chodzi o tyle pieniędzy, musiałabym jajka wziąć do ręki, żeby się przekonać, czy naprawdę nie są kwadratowe. Dyrektor zgadza się (chodzi przecież o dużą sumę). Po chwili adwokat babci zaczyna tłuc głowa o ścianę.
Dyrektor banku pyta:
-Co się dzieje z pani adwokatem?
-Ach, nic, ja się z nim założyłam o 50 tys. euro... że dziś rano o 10-tej będę trzymała w ręku jaja dyrektora banku centralnego...
Albo facetowi który Ci dokucza ugotuj zupę
Ojej Johno stare, i co nam po tych jajach...