Wpisy 3 973 758 – 3 973 857
10 października 2020 20:08 → 10 października 2020 21:38, 100 wpisów
Przed chwilą padło 1 x 950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
A ktoś tutaj przed dwoma dniami nie dawał szans naszej Idze na zwycięstwo. Niech się wstydzi .Dzięki takim Igom i Robertom, świat wie gdzie leży Naszą Kochaną Polska
Zagrane na ustalone pewniaki, czy nie ? Zagrałem wszystkie w prawo i lewo .
A mogę się Ciebie zapytać, jakim sposobem wybierasz numery które piszesz na kartkach? I co oznaczają te cyferki w nawiasie?
na podstawie wyników z iluś tam już losowań
Wyłącznie tylko wyniki losowań
Wyłącznie tylko wyniki losowań
walduś ma inny sposób
(1)
(2)
(3)
To zbiory liczb
spisane od 1 do 80 Z (1)lub(2)bądź(3)
Multi dzieli się na trzy zbiory liczb
(1)(2)(3)
z każdego zbioru wychodzą np.końce
(1)
(2)
(3)
To zbiory liczb
spisane od 1 do 80 Z (1)lub(2)bądź(3)
Multi dzieli się na trzy zbiory liczb
(1)(2)(3)
z każdego zbioru wychodzą np.końce
Ah czyli to oznaczają te cyferki. Dziękuje że rozmawiasz ze mną o liczbach
Forsami konia miałeś w wojsku
Sebastian
Forsami jesteś rolnikiem
Sebastian konia
Wszyscy to wiedzą samolot
Kon licho wyglada 5dla zwierząt
No, to 6 w lotto padnie w Jaśle na Baczyńskiego, lotto plus online, a 10/10 z + w Gdańsku na Polanki, w Warszawie, a o Mini nie wspomnę, bo nie sposób wymienić wszystkich miejscowości. No, i czymamy kciuki
Spoks wymień tylko te miejscowości w których padnie glowna wygrana
Dopisano losowanie nr 66 000 Szybkie 600
Warszawa, Jasło, Gdańsk, Dąbrowa Górnicza, miasto z ikra, może i Dębica. Optuje też za jeszcze jednym miastaczkiem na Mazowszu na B.
Eden ciąg dalszy
To jest rozpis tylko na godzine 21.50 po tym czasie liczby wylosowane trzeba zaznaczyć i przepisać znowu to wszystko dopisując tylko liczby wylosowane do pozostałych schodząc w dół te pozostałe nie wylosowane tylko przepisać jak są porządkujac każdy poziom od 1 do 80 taka kolejność
Uwaga gdzie jest 0 jeśli np wylosują liczbe 67 spisać ją np zamiast tego zera (0 oznacza wszystkie liczby od 1-80 z tego zakładu od 1-80 zeszły wszystkie liczby oprócz liczby 67 )
To jest rozpis tylko na godzine 21.50 po tym czasie liczby wylosowane trzeba zaznaczyć i przepisać znowu to wszystko dopisując tylko liczby wylosowane do pozostałych schodząc w dół te pozostałe nie wylosowane tylko przepisać jak są porządkujac każdy poziom od 1 do 80 taka kolejność
Uwaga gdzie jest 0 jeśli np wylosują liczbe 67 spisać ją np zamiast tego zera (0 oznacza wszystkie liczby od 1-80 z tego zakładu od 1-80 zeszły wszystkie liczby oprócz liczby 67 )
wszystkie liczby na czacie zostały już podaneale, że się nie zejdą na jednym kuponie jest mało ważne
zgrywus kiedyś tobie gały wyjdą zobaczysz jak trafimy razem te 10/10 wspólnie typując
narazie Eden korzystać puki taki układ liczb wychodzi bo za jakiś czas to się zmieni o liczb pionowo może być aż nawet do 24 słupków pion tak się to układa po czasie teraz jest łatwiej jeszcze
Johno tak dziś 10/10 z podanych czatowników(nie mylić z czarowników)podało swoje pewniaki
3 973 629. GTV 2020-10-10 (18:08)
Biedroneczk36
Mój 63
Magda 78
Gosia 38
Gogo 19
Tomii 6
Ania 9
Samolot 32
Wacławek 3
Eden 53
Biedroneczk36
Mój 63
Magda 78
Gosia 38
Gogo 19
Tomii 6
Ania 9
Samolot 32
Wacławek 3
Eden 53
dzis gra mi panienka co sie nazywa 5,11 i poszla na wojne z multi
Ale tak poważnie, gnębi mnie to, że część osób myśli, że jestem jakimś multikontem. Nie mam pomysłu jak mam udowodnić,że nie jestem.