Wpisy 3 973 687 – 3 973 786
10 października 2020 18:47 → 10 października 2020 20:49, 100 wpisów
Później podam liczby do Mini Lotto do Lotto i jak mi się uda to też do Multi
""Ale jak wy to robicie,?""
Eden
Isia i Robal to "stare wygi" zobacz debiut
bombowiecB52 zebys taki byl w typo i real
686
629 {{pociesza}
Eden
Isia i Robal to "stare wygi" zobacz debiut
bombowiecB52 zebys taki byl w typo i real
686
629 {{pociesza}
Makler ostatnio wygrałem 3 x 60 jeden raz 7 z dziesięciu 3 razy 57 na promocji i raz siedmiu na promocji stawka razy 3 wygrałem też w Ekstra pensję już nie pamiętam ile ale chyba 15 zł No to nie dużo wygrałem też EuroJackpot i wygrałem w Mini Lotto prawie 50 zł za trzy z pięciu to jeszcze nie jest tak źle tak mi się wydaje
Już o czterech z pięciu nie wspomnę ile razy wygrałem w ostatnim czasie i czekam tylko na 5 zdjęciu
{{hej}
Biedroneczko Witaj masz na pewno jutro wolne także odpoczywaj sobie spokojnie i dużo wygranych życzę
Dziś nie gram w Multi zatypowalam tylko zestawy i będę je obserwować . czy to dobry pomysł ?
Samolot {{hej}jutro wolne
Rzuc proszę okiem fachowca na moje zestawy w profilu co o nich sądzisz ?
Popatrzę za 10 minut bo teraz jadę samochodem i nie bardzo mogę
Oki
Isla rzucisz okiem na moje stale dziś wytypowane , bo jak tutaj piszą jesteś dobra w typowaniu
Proszę sobie wyobrazić, że pan X, wygrywając 10 milionów, czy wiejej jak w przypadku pana Y z rejonu Pruszkowa, wkleja skan głównych wygranych i na dodatek potwierdzenia przelewów na konta. Jaka to jest prawda? Nikt o zdrowych zmysłach takich skanów nie publikuje. Przecież to byłby dobry trop dla mafii. Zastanówcie się co piszecie.
Przecież tutaj były skany wygranych przoktopnych w postaci trojek i czwórek z zakrytymi kodami i numerami kolektur.
Robaczku obadamy jutro na razie się smaruje, łupie
Trzymam kciuki, żeby było ok, łokieć to b. wrażliwe miejsce na uraz w razie upadku
Świątek 8milionow zarobila to na wa ciki bedzie miala
Patrzyłam na tych typujacych graczy lottomaniacy .'geniu 7 . kyjk . andy. Mają dobre typy można coś od nich pożyczyć z ich stałych zestawów
Czy ktoś wie, czy konto na gry.lotto można połączyć z PP czy tylko z kontem bankowym?
Ja zaziambiony duszności
Gosia -a jak ma sie do kobiet,niepoprawnie noszona maska?
2lata temu jakiś wirus mnie położył smak straciłem ale wtedy cowidu niebylo amoze byl juz
A ten nawiedzony panem widzę że nazakładał nowych 5 ników dalej gwiazdorzy no tak jak w głowie coraz gorzy
W niektórych przypadkach medycyna bezsilna
Iga teraz to Imię bedzie zapewne popularne dla noworodków płci Pięknej Iga Ty Czapki z głów
Pisz e-mail do TS
nie chce mi się przepisać losowania zostawie na jutro dwa przepisze
Kurs na IGE był 1,68
Chwilówke na chwilę jak niezdąrzy karki karczycha przyspieszą zwrot
2,4mln euro skasowała,należało jej się
Andreas nie trzeba w Lotto grać tylko rakieta wystarczła w kosmos nie poleci ale jest
Gosia-Małgosia
Dokładnie
Gosia -czemu nie typujesz na profilu?
Przed chwilą padło 1 x 950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
A ktoś tutaj przed dwoma dniami nie dawał szans naszej Idze na zwycięstwo. Niech się wstydzi .Dzięki takim Igom i Robertom, świat wie gdzie leży Naszą Kochaną Polska
Zagrane na ustalone pewniaki, czy nie ? Zagrałem wszystkie w prawo i lewo .
A mogę się Ciebie zapytać, jakim sposobem wybierasz numery które piszesz na kartkach? I co oznaczają te cyferki w nawiasie?
na podstawie wyników z iluś tam już losowań
Wyłącznie tylko wyniki losowań
Wyłącznie tylko wyniki losowań
walduś ma inny sposób
(1)
(2)
(3)
To zbiory liczb
spisane od 1 do 80 Z (1)lub(2)bądź(3)
Multi dzieli się na trzy zbiory liczb
(1)(2)(3)
z każdego zbioru wychodzą np.końce