Wpisy 3 973 499 – 3 973 598
10 października 2020 17:12 → 10 października 2020 17:55, 100 wpisów
A potem muszę z nią na deser iść.
Ja niżej podpisany
Waclawek,chce Was wyleczyć z mleczarni nad typowanismi liczb na Mini, niniejszym załączam pewniaki. Jednocześnie informuję , że dzisiaj padnie rekordową ilość piątek, a płacić będzie mniej niż 2000 zł.Zapraszam do udziału w grze .Tym samym, już teraz składam wyrazy wsploczycia z powodu trafnych piątek.Jesli nie chcesz mieć piątki, nie graj tymi liczbami.
Waclawek,chce Was wyleczyć z mleczarni nad typowanismi liczb na Mini, niniejszym załączam pewniaki. Jednocześnie informuję , że dzisiaj padnie rekordową ilość piątek, a płacić będzie mniej niż 2000 zł.Zapraszam do udziału w grze .Tym samym, już teraz składam wyrazy wsploczycia z powodu trafnych piątek.Jesli nie chcesz mieć piątki, nie graj tymi liczbami.

Wiecie jaki deser.
Aby tylko dziecka nie było.
Wiadomo dziecko to cud Świata.
krzyś-2 lata się znacie? Już powinno dwoje dzieci latać przynajmniej w pokojach a i ty 1000 zł ładnie byś wyrwał
W Polsce gra 300 000 w tenisa w Czechach 5 000 000.
Z TVN idą.
Dobrze grała Kenin w pierwszym secie. A potem się popsuło.
Madziu, wiem co serwuje i dla kogo .Miło mi .One wszystkie są dobre do momentu losowań, ale dzisiaj się postaralem
A i ja gram, ale teraz przerwa ponad rok. Przez tego wirusa.
Wypłatę miałem 2230.
A Świątek ile ?
Jest ta zazdrość czujecie, choć człowiek gratuluję tego.
A ona do jakiej szkoły idzie ? Mam maturę.
Do podziału.
Maturę zdałem, jestem dumny.
Ale trudno było, ale jak człowiek się weźmie to zrobi to. Prawda ?
W okolicach Jarocina wygrywa się w Mini 300 000 zł za jedyne 3 zł
I tak z innymi rzeczami. Wiem, że mądrze pisze czasem.
Widać było że z Sofia coś nie tak... Otwarcie meczu i 3:0 dla Igii... Ale kasy nie zazdroszczę... Trza mieć kondycję na jeden mecz... A tych meczy było kilka i to dobrych... ja tam niech odpady trafię jakies... może tego 13
W leginsach dziewczyny super.
Kolega przyjdzie i F1 zagramy i FIFA 20. Często pisze.
W uzupełnieniu wcześniejszej informacji pragnę nadmienić , że w przypadku gdyby moje liczby nie zostały wylosowane a padnie tylko jedna piątka, będzie płacić 410 000 zł.
Tomi77, tak byli, ale na zagraj ponownie główne trafiło wiele osób.To dobra metoda .
Może jutro ale nie wiem... no samochód trza brać od jutra bo pada...
Pewniaki podane , zagrane, nie ma co szukać teraz .Drzemka bo trzeba być wypoczętym na losowania.
Mam jeszcze dla Was niespodziankę z 10.10.2015 , proszę pamiętać te datę bo do niej powrócę po losowaniach z pewnym skanem, którego teraz nie mogę opublikować.Haslo ' Strzelec.
Magda, ale masz zdrowie , rozum i urodę, której wiele może Ci pozazdrościć.
Jeśli uznanajesz, że zanudzam to musi być prawda .Kobiety nigdy nie kłamią
Ciekawe, kiedy większość użytkowników zorientuje się, z jakim przypadkiem, mają doczynienia
Nie potrzebuje plusów czy minusów od nikogo, to nie jest przedszkole.
Robal, jak się zastanawiasz czy ktoś ma Multikonta poproś admina o sprawdzenie IP
to teraz admin bedzie mial robote, sprawdzic ktory kubraczek a ktory "sraczek"
Poproszę pewniaki Tomi77, Gosia, Panoramix, Ania, samolot waldek, isla, rt1
Są na razie dwa
Biedroneczka 36
Mój 63
Czekamy do 21:00
Są na razie dwa
Biedroneczka 36
Mój 63
Czekamy do 21:00
Weekend ogłaszam za otwarty 2 koziołki w lodówce czekają otwieramy kozła nr 1
Ed..., ponieważ ze względu na zdrowie, nie z każdym piszę-gadam, więc - daruj sobie osobiście kierowane porady i i niech ci dobrze stoi młody człowieku