Wpisy 3 972 370 – 3 972 469
9 października 2020 17:21 → 9 października 2020 19:25, 100 wpisów
Oki
Tom nie przejmuj się tego kwiatu to pół światu
Eden całkiem całkiem te liczby
Coś tam przeczytane, i absolutnie nic śmiesznego, nie widzę we wpisach blisko, powyżej
3 972 349. Biedroneczka1977 nie bylo jak i kiedy bo kolektóra czynna od 9rano , adomnie juz zjezdzali sie dostawcy od 8 rano, jeden odjezdzał 2 podjezdzał z czys jeszcze trzeba bylo sie po uzerac z ludzmi którzy swoimi samochodami tarasowali mi dojazd do bramy, i niechcieli usunąć auta z miejsca abym miał gdzie wysypac wegiel, tak to jest jak ktos do kogos przyjezdza a niemieszkka tu i a sie zadzi, by mogli to by do bramy wjechali aby zaparkować swoje auto , poprosiłem grzecznie o przestawienie auta to sie zucił domnie z ryjem ze on niema gdzie postawic po parking jest zajety, wtedy ppowiedziałem ze albo przestawi samochód aalbo dzwonie po policje i po lawete , wtedy chyba sie opamietał i ze złoscia mróczac pod nosem cos tam odstawił gdzie indziej,, ludzie sa tacy upierdliwi i zawistni ze szkoda gadac na własnym osiedlu sasiad sasiadowi wrogiem nieraz jest przez glupote, i jak tu zyc jakby sie cos komus stało w bramie i trzeba by było wezwac pogotowie to nawet nie ma jak przejsc a juz niemówie jak by kogos mieli zabrac do szpitala bo stoja auta sasiadów i nieznajome auta jeden przy drugim na parkingu , na przeciw bloku i wzdłuz bloku przy wejsciu do bloku i , normalnie chorror,ale co jak niektuzi sasiedzi tez maja po 5 aut graty bo graty a sa
W miejscowości Władysławowo padła wygrana 150 000 zł w zdrapce KRZYŻÓWKA XXL
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Murowana Goślina padła wygrana 50 000 zł w zdrapce HAPPY 7
W miejscowości Września padła wygrana 7 000 zł w zdrapce Na szczęście
W miejscowości Zabrze padła wygrana 9 000 zł w zdrapce KÓŁKO I KRZYŻYK
Znów w Murowanej Goslinie blisko Poznania niedawno w mini 5/5 teraz zdrapka oj szczęście blisko chodzi
Tommy we Wrześni blisko Ciebie zdrapka szczęśliwa 7
Zdrapka za dwa zł wygrana 50000 tysięcy i jak tu nie wierzyć w szczęście
Eden gdzie mieszkasz ?
O ja jak daleko
A tam góry widać od Ciebie ?
RT1 I co tam na mieście słychać ?
3 972 385. Biedroneczka1977 2020-10-09 (17:37)
teraz takie pytanie ile jest takich wygranych zdrapek w klektórach na cała edycje gry i ile osób cos takiego trafia, i w jakich miejscowosciach sa te wygrane, tych zdrapek jest miliony a kilka jest tylko wygranych a do tego trzeba jeszcze miec szczescie aby ta jedyna wygrana trafić i trzeba miec niezwykłe szczescie
teraz takie pytanie ile jest takich wygranych zdrapek w klektórach na cała edycje gry i ile osób cos takiego trafia, i w jakich miejscowosciach sa te wygrane, tych zdrapek jest miliony a kilka jest tylko wygranych a do tego trzeba jeszcze miec szczescie aby ta jedyna wygrana trafić i trzeba miec niezwykłe szczescie
Eden znam kilka osób z Nowego Sącza,byli u rodziny i zabrałem ich na grzyby.Oni są
Biedroneczko nie zrobiłem wszystkich zakupów,bo mi się zrobiło duszno,aczkolwiek kupony nadałem Auchanie
Jak wy robicie wykreslanke bo ja te co już były zaznaczam na kolejnym zakładzie
Brałam się za to ale nie wiem bo zrobić z tymi co zostały ?gdzie jest Waldus ?
Eden jak to Waldus mówił ?
Tommi I jakie efekty są ?
Teraz gonie w pewniakach ale gość z 1 jest dobry na 28 trafił 17
No i w trójkach gonić pierwszą 10tu będzie łatwiej i chyba już dziś wejdę do 10
zagrałem systemem 6/50 + 3/10 w euroJackPot za 225 zł liczę na wygraną 4/5 2/2
wygrać 450 tys zł i polecieć do Las Vegas rozmnożyć majątek
grając za 12.50 i trafiając trójkę w lotto dostaniesz 24 zł a w ejp aż 38 zł ( 1/2 ) więc warto
najlepiej to chyba niegrać w nic wtedy zawsze bedziemy wygrani
Nie ścigajcie się za nowymi zestawami. Popatrzcie jak wiele głównych wygranych pada metoda ' zagraj ponownie'.
Przy ładnej pogodzie widać
Ogólnie górzyste tereny,zakrętów trochę czyli nie da się zasnąć
Ogólnie górzyste tereny,zakrętów trochę czyli nie da się zasnąć
Po co sprawdzać?
Założył to ma.
Założył to ma.
Ed, i to ma Ciebie jakoś bardziej uwiarygadniać ? W jakimkolwiek znaczniu tego słowa ?
Tego nasz TS nie podaje.
Dane z pewnej Loterii w Europie.
1. Maszyna losująca nr. 19.
2. Zestaw kul nr. 13.
Na 1 000 sprzedanych losów średnio 62 było wygranych.
/Czyli tylko 6% grających może liczyć na wygraną/
Dane z pewnej Loterii w Europie.
1. Maszyna losująca nr. 19.
2. Zestaw kul nr. 13.
Na 1 000 sprzedanych losów średnio 62 było wygranych.
/Czyli tylko 6% grających może liczyć na wygraną/
No tisiek zawsze do przodu ale warto ten 1 lotto i 1 mini... że zaliczyło się...
Mam nadzieję, że nie, wydaje się być bardziej błyskotliwym użytkownikiem , ale
niczego nie wykluczam
niczego nie wykluczam
Gostek zagrał w mini na zagraj ponownie chyba 2 zakłady i ma ponad 300 000
Pisałem że Iga źle robi ciągnąć dwa mecze i debla i singla... Nawet singla nie wygrachoc sukces ma
2 tygodnie temu maszyna losująca miała inny numer i kule też inny numer.
Ed, i to ma Ciebie jakoś bardziej uwiarygadniać ? W jakimkolwiek znaczniu tego słowa ?
Nie rozumiem, co mam udowadniać czy uwiarygodniać?
Nie rozumiem, co mam udowadniać czy uwiarygodniać?
Nie wiedziałem, że zakładając profil należy przejść test na inteligencję. Pewna pani pytała znanego polityka czy robił sobie test IQ, a ten : nie mam żadnego IQ, jestem zdrowy.
Powinnam napisać do admina, że jest nagonka na nowych użytkownikow, bo ktos tam pozakładał parę kont i teraz każdy ma udowadniać, że nie jest kimś tam, bo komuś się tak wydaje?
Kiedyś już był tu... Spoks.
Pasko.
Dzisiaj rano zaglądam na profil a tam... sex reklama.
Dzisiaj rano zaglądam na profil a tam... sex reklama.
Od 10 października w całym kraju panować będą nowe obostrzenia - maseczki również na powietrzu, 25% zajętych miejsc w kinie czy teatrze, w restauracjach 1 klient na 4 mkw, wydarzenia w plenerze do maksymalnie 100 osób i dystans społeczny. Funkcjonariusze policji wyruszą na ulice, by osobiście kontrolować, czy mieszkańcy stosują się do zaleceń rządu. Kontroli nie zabraknie również w sklepach.
Ed
Nie szkodzi, że nie rozumiesz, i nie musisz niczego udowadniać, tu z jakichś powodów jest, jak jest wystarczy spojrzeć w nicki wykasowane, brwi zrośnięte - nie odpuszczają
Nie szkodzi, że nie rozumiesz, i nie musisz niczego udowadniać, tu z jakichś powodów jest, jak jest wystarczy spojrzeć w nicki wykasowane, brwi zrośnięte - nie odpuszczają
Przeżyliśmy potop ruski, szwedzki
Przeżyjemy też potop... koronecki.
Przeżyjemy też potop... koronecki.
Właśnie jakieś zboki toki.. U mnie????a mój tablet jest czysty bo nigdzie na nim nie wchodze????
Tak szczerze to po prostu mi przykro trochę. Chciałam się nauczyć typować a nie znosić oskarżenia że jestem którymś tam kontem.
To jest chiński wirus... Kiedyś Chiny to paletki i pileczkiteraz śmierdzące wkrętaki, laczki, buty i... Maski na ryju i stado trupów w lodówce...
Takie cuda się dzieją od niedawna, kiedy Pasko stracił kontrole nad reklamami.
Trzeba się myć, czyścić parapety, częściej myć auta, zmieniać odzież, no i chodzić na spacery. Prowadzić higieniczny tryb życia.
Eden nie przejmuj się tak
Rok temu nie było takich cudów byłam we wrześniu nową i nikt mi nie pisał ze może jestem kimś tam teraz się tak porobilo
Spoks idę na spacer do Zabki puścić moje super liczby
Już niebawem dowiemy się, że w Polsce znów padła główna wygrana w euro.
U mnie teraz reklama butów, komputerów i sklepu z odzieżą
V mnie reklama WSB w Poznaniu
Eden (wazon w swoim zakresie) Ty jestes oki
Spoks to kubraczek,
chce Ciebie zdystansowac do poziomu kubraczaka
(((tak sobie zajrzałem i wystarczy))) Baj
Przykro trochę mówisz Ed ?
Cóż, przecież wpisy poniżej 3,7mln zniknięte, czy brak @ - nie bez powodu
Tak nawiasem, to ta strona miała kilka wcześniejszych odsłon i użytkownicy z tamtych czasów bywają i teraz obecni i też się działy różne cuda, jednak nie w swojej skali
Komuś bardzo zależy żeby robić, to co robi
Cóż, przecież wpisy poniżej 3,7mln zniknięte, czy brak @ - nie bez powodu
Tak nawiasem, to ta strona miała kilka wcześniejszych odsłon i użytkownicy z tamtych czasów bywają i teraz obecni i też się działy różne cuda, jednak nie w swojej skali
Komuś bardzo zależy żeby robić, to co robi