Wpisy 3 972 272 – 3 972 371
9 października 2020 15:09 → 9 października 2020 17:21, 100 wpisów
Eden.
Zapraszam Ciebie na mojego bloga o lotto.
www.rozwazaniaolotto.wordpress.com.
Zapraszam Ciebie na mojego bloga o lotto.
www.rozwazaniaolotto.wordpress.com.
Za siedzenie w kolekturze niestety wypłaty nie dają
"O boże sprawdźcie konto, bo ktos zarejestrował tego samego dnia" "O matko a jak to Multikonto?" A ja się zastanawiam o co kuźwa chodzi
RT1, nikt mnie nie zmusi do czytania. Nie czytam, nie reaguje , i może to dobry sposób?Jedynie Tobie odpisałem i pokazałem na sianie moja wtope.
Dobra koniec kwarantanny,należy poczynić zakupy, wszystkiego brakuje
Mam określone 3 zakłady euro , ale żadnego nie wyśle. Zbyt dużo wydałem.
Od 6.10.20 mam z maszyny 4 zaklsdy multi :
2,5,17,41,69,75,79
8,10,13,18,27,37,73
8,13,15,69,71,74,80
14,28,38,61,64,65,78
Tylko zwroty , ale zawsze coś.
2,5,17,41,69,75,79
8,10,13,18,27,37,73
8,13,15,69,71,74,80
14,28,38,61,64,65,78
Tylko zwroty , ale zawsze coś.
keno jak i szybkie 600 to gra w która szybko mozna wygrać kase lub przegrać wszystko co tylko sie ma ta gra uzaleznia bardzo kiedys beda w kolekturze i wysyłajac 1 raz w zyciuszybkie 600 jedna z klijenetek kupiła przy mnie odrazu 50 zakladów , stalismy chwile rozmawialismy oczyms ttam, z kiolektorka, kobieta byla opca dla mnie bo wszyscty co gramy w tej kolektórze to przewaznie sie znamy , to byla jednak osoba obca i z miasta innego kolo nas, kobieta gra w szybkie 600 i keno tylko , niegra na 2,czy 3 zaklady tylko najmniej 50 , widac bylo po tej kobiecie ze chyba i tez była jakas troche nieszcxzesliwa jakas tez i schorowana, ale szczera i tez taka otwarta do ludzi uśmiechnieta zarazem. opowiadała ze jezdzi na jakies dializy tu unas , mowiła ze gra z jakas tez sasiadka w keno i niema dnia zeby cos tam niewygrali, ,wiec ja mowie to dobrze jak sie tak im szczesci, ona mi tez powiedziała tak sa efekty, ale trzeba nieraz od rana do wieczora siedziec w kolekturze i grać, wiec w zarcie powiedziałem e to musicie duzo miec kasy i czasu jak tak wygrywacie razem, wiec ona mi nato nie no ile trafimy to sie dzielimy tym na 2,osoby, i w pewnym momencie kobieta wyskakuje mi podczas rozmpwy ze wie pan z tym wygrywaniem i przegrywaniem jest róznie tez,raz jest tak a raz siak,k ale wiecej jest wygranych jak przegranych
A to zestawy od gracza .Miały być pewniaksmi.Tymczasem wygrał T.S.Moze je powtórzę?

w ubiegłym roku poszłam do banku i wzirełam kredyt na dach w domu,zeby zrobić mnowy i wszystko przegrałam w keno, ale to nic teraz sie odegram za jakis cxzas i dach w koncu zrobie ikredyt splace, odpowiedziałem no pewnie tak i bedzie i sobie pomyśl;ałem ale agentka, ale popetrzyła na zegarek sprawdziła te 50 niby ukladów które zakupila oczywiscie nic nie bylo trafione uklady na chybił trafił wiec zakupila jeszcze raz ale juz na 100 ukladów i poleciala do osrodka unas na jakies dializy, powiedziała do kolektorki ze jak bedzie wracac to jeszcze wróci i zagra, po wyjsciu z kolektury kolezanka mi przekazała ze ta gosciowa czesto tu u iej gra jak przyjezdza na te dializy i ze jest niej niezła aparatka mowi przegrac dach do domu,a co tam wygra to dach zrobi
widac ze kobieta ta to juz jest maniaczka i niezła hazardzistka jak idzie do banku bierze kredyt na zrobienie dachu w domu i to wszystko przepuszcza w gry losowe niedosc ze jest chora to i tak gra z jednej strony szkoda jej ze tak robi ale widac ze zyje mazeniami jak kazdy chce wygrac ale niestety przegrywa duze pieniadze a wygrywa cos tam aby zaraz przegrac według mnie to jest juz uzaleznienie o d gier
widac ze kobieta ta to juz jest maniaczka i niezła hazardzistka jak idzie do banku bierze kredyt na zrobienie dachu w domu i to wszystko przepuszcza w gry losowe niedosc ze jest chora to i tak gra z jednej strony szkoda jej ze tak robi ale widac ze zyje mazeniami jak kazdy chce wygrac ale niestety przegrywa duze pieniadze a wygrywa cos tam aby zaraz przegrac według mnie to jest juz uzaleznienie o d gier
znowu te monologi niczym pan tadeusz masakra nie da sie tu siedziec moze pozniej bedzie lepiej bo jak tu pogadac o liczbach czy fajnych sprawach jak takie cos non stop to samo ide w mapki wczoraj pieknie było 5/7 kosz i 4 kosze w mini i 2x3/5 1x z chybika
Znam gostka, który miał komornika na karku, dwoil się i troil by spłacić, aż w końcu za 8 zł rozwiązał problem.
Mewa, jeśli masz uczulenie na Nick, opuść, nie czytaj i nie komentuj. Proste .
watykanista choc raz zastosuj to do siebie .........wlasciwie nie ma co czytac dobra
tak ze niewierzcie w to ze jezeli gracie w szybkie 600 czy keno zaraz bedziecie bogaci, według mnie to najlepiej jest grac w te inne gry jak lotto ,multik mini lotek i te extra pensje il epiej stracić mniej jak w ta gre trafiłem w te szybkie 600 4zł za pierwszym razem i podziekowałem po wysłaniu
ponownie za tą wygrane, i do dzisiaj juz w to niegram jesli chodzi o keno to jest ta sama bajka chcesz w ciagu godziny powiedzmy wszystko, stracić graj w keno i szybkie 600 ja raz zagrałem wto i podziekował za taka gre
ponownie za tą wygrane, i do dzisiaj juz w to niegram jesli chodzi o keno to jest ta sama bajka chcesz w ciagu godziny powiedzmy wszystko, stracić graj w keno i szybkie 600 ja raz zagrałem wto i podziekował za taka gre
Zgryeus, 2 zakłady lotto za 8 zł, nie jakieś tam morderstwa. O czym Ty piszesz ?
Arczi ludzie wygrywają w keno zobacz w tabele wygranych nie róbmy teorii spiskowych
Mewa, jesteś nudny. Dopiero co ktoś przypisywal mi Nick Eden , teraz jakiś Watykanista .To jest wręcz nudne.
Że w Multi można ale w keno nie można wygrać . ja jestem zdania ze w każda grę można wygrać tylko trzeba mieć farta
Tak , i dobrze, że nie mogą już zakładać nowych Nick'ow. Ktoś tu ubolewal, że chciał namówić znajomego do rejestracji konta , a tu....szlaban.
Arczi no żeby puścić jeden zakład I wygrać to już trzeba być w czepku urodzonym . najpierw trzeba trochę do tego worka włożyć żeby potem wyjac
Można trafiać na sucho raz za razem po 25 000 , a zagraża w realu, a tu bec, wtopa !
3 972 297. Mewa 2020-10-09 (15:31) Testnieodróżnia grypyodcovina
znowu te monologi niczym pan tadeusz masakra nie da sie tu siedziec moze pozniej bedzie lepiej bo jak tu pogadac o liczbach czy fajnych sprawach jak takie cos non stop to samo ide w mapki wczoraj pieknie było 5/7 kosz i 4 kosze w mini i 2x3/5 1x z chybika
mewa juz ci tyle razy pisałem ze jeskli CI sie coś tu niepodoba ze pisze takie krótkie tu wypowiedzi toio prosze nieczytaj tego ty jak piszesz o jakis pierdołach niezwiazanych z liczbami to ja ci uwagi niezwracam, to po 1 ,po 2 jesli jestem ci takim to tu wrogiem to niepisz domnie i nielec, zaraz do admina i nieszczelaj z ucha na ludzi o byle co, bo co róz ci sie tu nic niepodoba to jest juz nudne co wkjólko p[iszesz niechcesz tu byc to niewchodz tutaj, albo zachowuj soie jak naleztyy przedewszystkim badz miły a nie wiecznie jakies przytyki masz czy domnie czy sebastiana innych osób, niektuzui oddalili sie z tej stronki przez twoje donosy na konto admina wystarczy wejsc tam i poczytac co cie boli, , i nagle ktos zostaje zablokowany juz na stałe, badz człowiekiem a nie szarlatanem jakims, tu sie nikt nie bedzie nowy logował jesli bedzie zaraz krytykowany przez ciebie bo ci niepasu je to czy tamto, widzisz ja od kad tu jestem na 1 nicku, i mi to wystarczy a ty masz juz 2 nicki z gryksa 76 przeszedłes na mewam co 1 nnick niestarczył czy myslałes ze nikt cie nieropzpozna jesli bedziesz jako mewa nic wiecej mylnego wszyscy tu wiemy ze Ty to jeestes Ty, AHA i niew uciekaj jak ja tu jestem i coś piszesz bo ja niegryze
mewa juz ci tyle razy pisałem ze jeskli CI sie coś tu niepodoba ze pisze takie krótkie tu wypowiedzi toio prosze nieczytaj tego ty jak piszesz o jakis pierdołach niezwiazanych z liczbami to ja ci uwagi niezwracam, to po 1 ,po 2 jesli jestem ci takim to tu wrogiem to niepisz domnie i nielec, zaraz do admina i nieszczelaj z ucha na ludzi o byle co, bo co róz ci sie tu nic niepodoba to jest juz nudne co wkjólko p[iszesz niechcesz tu byc to niewchodz tutaj, albo zachowuj soie jak naleztyy przedewszystkim badz miły a nie wiecznie jakies przytyki masz czy domnie czy sebastiana innych osób, niektuzui oddalili sie z tej stronki przez twoje donosy na konto admina wystarczy wejsc tam i poczytac co cie boli, , i nagle ktos zostaje zablokowany juz na stałe, badz człowiekiem a nie szarlatanem jakims, tu sie nikt nie bedzie nowy logował jesli bedzie zaraz krytykowany przez ciebie bo ci niepasu je to czy tamto, widzisz ja od kad tu jestem na 1 nicku, i mi to wystarczy a ty masz juz 2 nicki z gryksa 76 przeszedłes na mewam co 1 nnick niestarczył czy myslałes ze nikt cie nieropzpozna jesli bedziesz jako mewa nic wiecej mylnego wszyscy tu wiemy ze Ty to jeestes Ty, AHA i niew uciekaj jak ja tu jestem i coś piszesz bo ja niegryze
3 972 297. Mewa
Dziś zagralam ekstra pensje bo premia w pracy była już czekam na te wygrane wieczorem nie dopiero rano bo o 21 50 to już śpię rano trzeba skoro Świt do pracy A teraz
ja nawet tych wypocin pomponika świerszczyka nie czytam to jest strona literacka chcesz zale to na forum tu nudzisz odstraszasz zniechęcasz niczym twoi guru myślałem że już po monologu pana Tadeusza eh po co ten czat forum lepsze
Ps nie gryziesz a ho wie czy szczepionka była wulgarny typie ze też pasko tego nie widział ostatniego dobra dla zali dzieciaka nie mam czasu paaa
3 972 297. Mewa ja niegryze i nikogo z stad nie wyganiam, makler zle odczytał wiadomosc co odpisałem samolotowi , pomyslał ze to onim i wyszło małe nieporozumienoie i zaraz strasznie sie tez i namnie obraził ato było wcale niepotrzebne i to tez nie tyczyło sie jego ani nikogo z tej strony, to byla odpowiedz tu na czacie krótka bo wiredziałem ze akurat teraz jest tu samolot dlatego nieodpisywałem mu na @n, a makler podał mi tu jakies numery wiadomosci od do i napisał ze to niby onim, bylo bo napisałemn ze ze to gnója kawałek, i napisalmi ze wybacza mi tego gnoja i sie zdenerwował a to sie wcale nietyczyło do niego bpoo nie onim byla mowa tylko całkiem okims innym, ale nikim z tej tu stronki, i nagle makler napisałze stą odchodzi pomimo ze mu napisałem ze to nie o niego tu chodziło wlasnie w tym mojim wpisie ale tak to jest jak ktos sobie zaraz cos bierze do serca niepotrzebnie, powiem szczerze zal mi sie zrobilo go bardzo , bo jak jest to jest ale ja doniego czuje zadnej urazy, niewiem dlaczego on jest tak zas domnie nastawiony zle, ale tak jest, mysle ze to chyba jest twoja sprawka , bo duzo róznych ludzi nieraz mi pisze o tobie ze jestes na stronie niemozliwy, jesli grasz to graj w te gry anie przytykaj wszystkim cos i mnie sie tez nieczepiaj, graj i wygrywaj w gry jaci niezycze wcale żle ,ostatnio trafiłes w mini te 4/5 i sie cieszyłem ze trafiłes bo wiem jak jest ciezko teraz akurat cos trafić, i biłem ci brawo jakbys wygrał całew 5/5 a nie tylko 4/5 i wielki szacun odemnie za ta wygranai, graj i wygrywaj jak najwiecej i co tez teraz uciekasz i piszesz ze niemasz czasu co tez chowasz głowe w piasek no ppaaa ,a ha o jakim mojim guru piszesz bo czegos tu nierozumiem , ja niewierze w jakies tam guru jak TY i ktoto to jest ten pomponik, świerszczyk, tutaj sie ośmieszasz tym co piszesz
Panorama.
Test jest wpisany na starym blogu, bo na nowym się nie udało.
---> www.rozwazaniaolotto.blogspot.com/
Test jest wpisany na starym blogu, bo na nowym się nie udało.
---> www.rozwazaniaolotto.blogspot.com/
Pasko.
Twoja strona działa jak błyskawica, czyli bardzo szybko.
------> blogspot. Działa tak sobie.
------> wordpress. Dziadostwo jakiego świat nie widział.
Twoja strona działa jak błyskawica, czyli bardzo szybko.
------> blogspot. Działa tak sobie.
------> wordpress. Dziadostwo jakiego świat nie widział.
3 972 321. Mewa 2020-10-09 (15:56) Testnieodróżnia grypyodcovina
Ps nie gryziesz a ho wie czy szczepionka była wulgarny typie ze też pasko tego nie widział ostatniego dobra dla zali dzieciaka nie mam czasu paaa
lexcc zaraz do admina i sie poskarz namnie ze juz niemozesz wytrzymac tutaj zemna na stronce, jak niemogłes wytrzymać z sebastianem,,M i wciaz pisałes do admina ze on to a tamto, a niepatrzyłes nato co ty robiłes i jak ttu traktowałes ludzi, sebastian tez i przeginał troche ale po blokadzie wyluzował i kiedys mi napisał ze niechce miec z toba nic wspolnego i miał duzo racji, choć ja mu zawsze tłumaczyłem ze jeszcze sie pogodzicie i bedzie ok, ale widziałem tez to ze ani ty ani on niechcieliscie sie pogodzić, bo jestescie na siebie zawzieci , a tak niepowiino być bedac tutaj na forum, powinnismy sie wszyscy jednoczyć wspołpracowac z soba w dziedzinie liczb a nie tylko zewszad krytyka, i przytyki do kaxzdego ja duzo pisze tak pisze ale nie codziennie , wczoraj mieliscie tu spokók= odemnie bo wcale nie wchodziłem tu na stronke bo niemiałem czasu zeby tu wejsc choc na chwilke od rana do wieczora zapierdzielałem , po tej robocie ledwo wróciłem do domu, dzisiaj niestety jestem niemoge sie ruszyć i inic zrobic kazda kosteczka mnie boli czuje sie tak jakbymcały zestaw pociagu dzwigał na plecach,wczoraj wróciłem do domu taki zmeczony ze tylko zdazyłem sie umyć po robocie i padłem jak przecinak nawet kolacjiniejadłem momentalnie usnołem i obudziłem sie dopiero dzisiaj rano okolo 5 wtedy dopiero spisywałem wyniki wczorajsze z losowań gier zeby być na bierzaco ze wszystkim, dzisiaj tez niebede grał w nic jak wczoraj bo niemoge sie ruszyc wszystko mnie tak boli ze szkoda gadac , jesli zagram to moze dopiero w poniedziałek jak dobrze pojdzie, i nie pisze tego aby sie tu pozalić tylko pisze jak jest ,
lexcc zaraz do admina i sie poskarz namnie ze juz niemozesz wytrzymac tutaj zemna na stronce, jak niemogłes wytrzymać z sebastianem,,M i wciaz pisałes do admina ze on to a tamto, a niepatrzyłes nato co ty robiłes i jak ttu traktowałes ludzi, sebastian tez i przeginał troche ale po blokadzie wyluzował i kiedys mi napisał ze niechce miec z toba nic wspolnego i miał duzo racji, choć ja mu zawsze tłumaczyłem ze jeszcze sie pogodzicie i bedzie ok, ale widziałem tez to ze ani ty ani on niechcieliscie sie pogodzić, bo jestescie na siebie zawzieci , a tak niepowiino być bedac tutaj na forum, powinnismy sie wszyscy jednoczyć wspołpracowac z soba w dziedzinie liczb a nie tylko zewszad krytyka, i przytyki do kaxzdego ja duzo pisze tak pisze ale nie codziennie , wczoraj mieliscie tu spokók= odemnie bo wcale nie wchodziłem tu na stronke bo niemiałem czasu zeby tu wejsc choc na chwilke od rana do wieczora zapierdzielałem , po tej robocie ledwo wróciłem do domu, dzisiaj niestety jestem niemoge sie ruszyć i inic zrobic kazda kosteczka mnie boli czuje sie tak jakbymcały zestaw pociagu dzwigał na plecach,wczoraj wróciłem do domu taki zmeczony ze tylko zdazyłem sie umyć po robocie i padłem jak przecinak nawet kolacjiniejadłem momentalnie usnołem i obudziłem sie dopiero dzisiaj rano okolo 5 wtedy dopiero spisywałem wyniki wczorajsze z losowań gier zeby być na bierzaco ze wszystkim, dzisiaj tez niebede grał w nic jak wczoraj bo niemoge sie ruszyc wszystko mnie tak boli ze szkoda gadac , jesli zagram to moze dopiero w poniedziałek jak dobrze pojdzie, i nie pisze tego aby sie tu pozalić tylko pisze jak jest ,
gryks 76 /mewa o jakiej piszesz szczepionce i wulgaryzmach bo z tego co tu czytam to masz jakies chyba urojenia jesli mi piszesz o jakies czepionce i ze czego admin niewidział ostatniego ,niewidział to pewnie niedługo przeczyta i zobaczy ja tu niepisze nic złego , wiec niewiem czym mnie tu straszysz, niezłamałem tu w zadnym punkcie regulaminu stronki, wiec o co kaman co?
i nierobie nikomu zadnej krzywdy wiec oco ci chodzi o moje długie wpisy , no jesli ci to przeszkadza to opusc te moje wiadomosci nieczytaj, przecierz ja nikogo niezmuszam aby to czytał jesli np jest to skierowane do ciebie, ty tez nie musisz tego cztac jesli nie jest to np, do ciebie, ja np nieczytam tego co do ciebie ktos pisze bo to niedomnie wiadomosc inierobie z igły zaraz widły
i nierobie nikomu zadnej krzywdy wiec oco ci chodzi o moje długie wpisy , no jesli ci to przeszkadza to opusc te moje wiadomosci nieczytaj, przecierz ja nikogo niezmuszam aby to czytał jesli np jest to skierowane do ciebie, ty tez nie musisz tego cztac jesli nie jest to np, do ciebie, ja np nieczytam tego co do ciebie ktos pisze bo to niedomnie wiadomosc inierobie z igły zaraz widły
Arczi.
Pisz, nie przejmuj się.
Pisz, nie przejmuj się.
jak przeczytam jedną linijkę to jest ale przy drugiej to już zapominam co było w pierwszej
Mam takie pytanie.
Czy osoby kąpiące się zimą w rzekach albo w morzu zapadają na te chorubsko???
Zna ktoś osobiście jakiegoś 'morsa'.
Czy osoby kąpiące się zimą w rzekach albo w morzu zapadają na te chorubsko???
Zna ktoś osobiście jakiegoś 'morsa'.
3 972 310. Biedroneczka1977 2020-10-09 (15:38)
Że w Multi można ale w keno nie można wygrać . ja jestem zdania ze w każda grę można wygrać tylko trzeba mieć farta
biedronaczka witajj to prawda ze mozna wygrac ale nie tylko trzeba miec farta ale i szczescia bez tego niestet ani rusz niemasz szczescia niewygrasz a ja uwarzam ze wszyscy mamy troche szczescia bo wszystkim od czasu do czasu cos sie tam trafi, i musimy nieraz tez i pomóc temu szczesciu, a z 2 strony wszyscy mamy szczescie bo zyjemy, jeszcze zobaczcie ile naszych znajomych czy to tez bliskich odeszło oz tego świata a mogli by jeszcze zyć, bo byli młodzi nagle zachorowali i odeszli , szczescie to nie tylko jest wygrana w gry losowe a to ze jest nam dane dalej zyć jednym skromnoie jednym na bogoat ale wciasz zyjemy a iini juz tego niemaja i juz nigdy tez i niewygraja nic a ni niezobacza dlatego uwazam ze powinnismy sie tu wszyscy jednoczyć a nie drzec ze soba przysłowiowe koty bo nikt z nas tu niezna swojego dnia i godziny, badzmy dla siebie mili i razem zróbmy coś dobrego, jak mamy sie tu miedzy soba nienawidzieć, i siac zamęt jak co niektórzy
biedronaczka witajj to prawda ze mozna wygrac ale nie tylko trzeba miec farta ale i szczescia bez tego niestet ani rusz niemasz szczescia niewygrasz a ja uwarzam ze wszyscy mamy troche szczescia bo wszystkim od czasu do czasu cos sie tam trafi, i musimy nieraz tez i pomóc temu szczesciu, a z 2 strony wszyscy mamy szczescie bo zyjemy, jeszcze zobaczcie ile naszych znajomych czy to tez bliskich odeszło oz tego świata a mogli by jeszcze zyć, bo byli młodzi nagle zachorowali i odeszli , szczescie to nie tylko jest wygrana w gry losowe a to ze jest nam dane dalej zyć jednym skromnoie jednym na bogoat ale wciasz zyjemy a iini juz tego niemaja i juz nigdy tez i niewygraja nic a ni niezobacza dlatego uwazam ze powinnismy sie tu wszyscy jednoczyć a nie drzec ze soba przysłowiowe koty bo nikt z nas tu niezna swojego dnia i godziny, badzmy dla siebie mili i razem zróbmy coś dobrego, jak mamy sie tu miedzy soba nienawidzieć, i siac zamęt jak co niektórzy
Arczi.
Nie w każdej grze można wygrać.
Tu przykład:
Włoskie Lotto: 6/90.
Nie w każdej grze można wygrać.
Tu przykład:
Włoskie Lotto: 6/90.
Przerwa.
Szczerze to i ja też nie czytam...chcę tylko wygrać w Lotto. MILIONY a swoją drogą to ten co zakłada już tysięczny nik i jest wywalany i znowu wraca to niezły haker programista bo tak w bambuko ładować Administratora to cza mieć gadane...
Biedroneczka ja niemówie zeby niegrac w te gry, jesli chcesz grac w keno i szybkie 6000 to graj, ja wiem ze w keno szybciej nieraz mozesz trafic jak w multika czy min , ale musisz tam siedziec i cały czas obserwowac liczby jakie po jakich wychodza, mam kilku kolegów którzy tak grali i dziennie to tak w to trafiali od 2,500 zła a nawet do 4000 trafiali, ale ich małzenstwa sie rozlatywały i teraz tych paru kolesi juz niegra, przestali wysyłac kupony, bo gdy zona potrzebowała meza w domu to go nigdy niewbyło bo cały dzien siedział w kolekturze, a wiem to bo ile bym razy kolo tej kolektór tam ptrzechodzil to mój kolega o którym popisze to tam siedział i tylko patrzył w ten monitor i i czekał ze wygra, ja kiedy zas wchodziłem do kolektóry to on mnie prosil abym nie wychodzil bo mowił ze mu przynosze szcxzescie , smiałem sie z tego mowie ja, no cos ty ale wysłał jakies tam liczby wysłał i po chwili trafił 500zł w keno, za chwile znow poscił znów trafił 500zł byłem w kolektuze okolo 20 minut kolega trafił juz 2,500 na czysto w keno , jawiec wysłałem lotka i poszedłem do domu, na stepnego dnia go spotkałem, i pytam jak tam wygrane wczorajsze to mi powiedział ze jak poszedłem to juz mu niewpadały takie sumy, i pytał kiedy i ok tórej bede cos wysyłał to on tez przyjdzie zagrac
Zagrałem sobie Mini na 3 losowania swoje te same liczby nie będę chodził codziennie do kolektury.
Arczi tosz to już hazard zresztą czy gramy za 1,50 czy 1500 to to samo
Od jutra znow kagance na pyszczek wszedzieWykoncza nas ta pseudopandemia
Z tym że przede wszystkim priorytety raty opłaty chleb masło i mleko a gry liczbowe na ostatnim miejscu bardzo daleko tego się trzymając można wygrać szybciej niż biegnie gepard i zająć
Damian daj skana..grasz jeszcze czy już Ci przeszło i widzisz że to walka z wiatrem
A ja tam wierzę ze wygram w mini lub ekstra pensje i tego się trzymam
3 972 339. Forsami witaj forsami ja gdybym wczorraj przed robota podszedł i puscił z rana mini lotto na wieczór to bym trafił tak jak ostatno tu gryks76/mewa, te 4/5 w mini ale niestety pnie wysłałem tego ani rano ani wieczorem bo juz niebyłem w stanie gdziekolwiek isc, i niema wygranej a wpadło by troszke grosza na gre i na cos tam jeszcze atakjk niezagrałem i niema i mówi sie trudno nie dzis to kiedy indziej,
W keno póki co to tylko z portfela Pasko testuje
Biedroneczka też już tyle lat wierzę że aż mi się wierzyć nie chce nie nie nie nie ma truskawek NIE nie nie ma łubianki nie nie nie ma pracy NIE nie nie nie ma wygranych
Arczi mogłeś wczoraj najpierw mini puścić a potem walczyć z węglem
Jest praca w Poznaniu od wyboru do koloru tylko płacą mało 2500 na rękę ale lepiej tyle nic
No jeszcze trochę pod stołem nadgodziny i premia w kopercie takie czasy umowa o pracę na cały etat
Arczi...Jeszcze raz taki numer wykręcić to zobaczysz.... praca nie zając a zagrać za 1,50 miałbyś pare stówek za 4/5 w Mini ja mam zagrałem swoje do niedzieli wałkuje to samo...czekam.a Ty czytam wtedy że w owedy że Szwedy i zgredy.. idź i zagraj i Wygraj...a nie później piszesz że kapusta że marchewka koper i rzodkiewka.
Forsami moje zestawy w Multi wczoraj o 21 17 zapisane to w czterech zestawach jest 10 liczb które weszły o 14 i plus też
Muszę je bardzo pomieszać i może się coś trafi zważając na to że pisałam je na kolanie i jedno oko już miałam zamknięte
Ja tam idę do Zabki wieczorem chociaż bardzo mi się nie chce i ta młoda za lada sobie myśli o matko ta znów przyszła
Biedroneczka mało 2500 a to tyle się zarabia na początek albo chwilę to trwa..Haaalooooooooooo tu Polska nie Anglia czy Niemcy..jak się niektórym zdaje....teraz czytam że rząd ma wprowadzić podwójny podatek pracujesz za granicą płacisz tam i tu coś podobnego się szykuje...
Za te 3500 na miesiąc to da się żyć chociaż na kawior to nie wystarczy
E... Pierd... Głupoty ludzie mają po 2 koła na rękę i całą rodzinę utrzymuja
4100 premia w szybkie 600 jest na ta chwilę
Tom za dwa Koła na rękę na cała rodzinę to chyba jeszcze mają 10 ha gospodarstwo
Eden jak tam wykreślanki zrobione ?
Napisz co wyszło pożyczę ze dwie liczby pięć swoich dodam i 7/7 na wieczór
No... Wiadomo coś dorabiaja ale te głupoty ze średnia 5200 w dupe mogą wsadzić... Fakt u mnie VW to mają 6400 brutto ale cwaniski co 29 lat robia
A dałam moja wykrwslanke na profil, sprawdź proszę czy dobrze mi poszło
Oki