Wpisy 3 970 957 – 3 971 056
7 października 2020 22:16 → 7 października 2020 23:59, 100 wpisów
Dopisano wyniki ekstra pensja - 14,15,18,31,33 oraz dodatkowa liczba 04
Stałe zestawy liczbowe Ekstra Pensja
Wieslawm 4/5 + 1/1
Dopisano wyniki ekstra premia - 06,12,18,24,34 oraz dodatkowa liczba 03
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
by się wstydzili takie kupony sprzedawać
jak takie barachło do kosza wrzucić
jak takie barachło do kosza wrzucić
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
3 970 976. GTV no coraz lepiej trafiaja tylko 1 7/7 na tyle zawartych zakładów dobre
Oj wiem, ale jak byłam dzieckiem to to chciałam żreć na śniadanie obiad i kolację
Żegna Was Makler w osobie Wicek/Wincenty lat 62
TO na pozegnanie
Gosia77 moze potwierdzic
foto nie dam bo klisza pęknie i zaleje MP
TO na pozegnanie
Gosia77 moze potwierdzic
foto nie dam bo klisza pęknie i zaleje MP
Prosił Wicek Wacka,o kawałek placka.
Wacek placek kraje i Wickowi daje.
Wacek placek kraje i Wickowi daje.
makler - proszę nie zaniżać tu średniej wieku
a fotki swojej też nie wstawię, bo byście juź do końca grania nie zasnęli
dobranoc
a fotki swojej też nie wstawię, bo byście juź do końca grania nie zasnęli
dobranoc
3 970 985. makler odchodzisz no coś TY nierób nam tego, bedzie ciebie tu brakowało, pamietaj ja Ci nigdy niebyłem wrogiem i nie jestem, ale jak podjełeś taka decyzje to rozumie, bywaj zdrów przyjacielu
bedzie na mp ale tylko dla mnie BO to bedzie B.L.W "krwawica"
Robalek
Robalek
3 970 985. makler
B..L..W.. do zwycięstwa piątki TOP100
to jest mój upragniony cel (mozliwy do osiagniecia,
pod warunkiem glębnego wnikniecia kulki i siedzenia
to jest mój upragniony cel (mozliwy do osiagniecia,
pod warunkiem glębnego wnikniecia kulki i siedzenia
3 970 998. makler zostań, nie odchodż, nikt CIEz tą nie wygania zawsze mozesz tu znami typować liczby, i grać, a nie sie tylko kłocić o byle g. i komus cos przygryzać, zmien troche swoje postepowanie i bedzie ok
3 971 000. makler wytłumacz skrót B..L..W.. bo nieznam tego szyfru
3 971 006. makler mam Cie dosyc, dlaczego masz mnie dosyć przecierz to ty mi robisz jakies przytyki a nie ja tobie, powiedziałem ci kiedys ze cie lubie to chyba o czymś swiadczy nie?a TY mi wciaz cos piszesz niestosownego, czemu taki jesteś dlamnie co ja CI złego zrobiłem Wincenty przyjacielu
3 971 006. makler mniej złosliwtch uwag pod moim adresem i bedzie wszystko ok ja sie z Toba niechce kłócić o nic tylko badz milszym człowiekiem , ja nie jestem ci wrogiem i nigdy nie byłem to musisz wiedzieć , dzisiaj wykonałes dpbra robote podajac wyniki gier bo adminowi sie net chyba zaciół choc niewnikam w to, podałes liczby jakie weszły byłes 1 przed adminem i to jest wielki szacun za to, niepozwoliłes aby gracze czekali na wyniki, pól wieku i zato zapewne wszyscy sa Ci wdzieczni, wiem ze tew wyniki podałes prawidłowe bo ogladałem studio lotto
Było Lepiej Wypić
Bo Ludzi Wkręcają
Będzie Lekka Wtopa
Bo Losuje Warszawka
itd itp
Bo Ludzi Wkręcają
Będzie Lekka Wtopa
Bo Losuje Warszawka
itd itp
makler mam nadzieje ze doo jutra Ci przejdzie złosć na mnie, brachu i juz nie chowaj głowy w piachu i powrócisz tu do nas na stronke, pamietaj co złego to nie ja przyjacielu
Czasem muszę łyknąć...
By leczyć zoladek
Żeby w brzuszku zrobic
Najlepszy porządek...
By leczyć zoladek
Żeby w brzuszku zrobic
Najlepszy porządek...
makler nie badz dzieciak siedż tu z nami i typuj cyferki nikt niechce abyś z stąd odchodził nie wyglupiaj sie i niezłosc sie niepotrzebnie, badżś tu znami ile chcesz, nikt cie z stąd niewygania, jak chcesz tu pisac to pisz , ja CI w droge niebede wchodził i przestane pisac o Tobie wiem ze jesteś nieszczesliwy i wszystko coie denerwuje rozumie tez twoja chorobe ale wyluzuj troche a wszystko bedzie dobrze zobaczysz , jeszcze bedziesz sie z tego sam śmiał bywaj zdrów przyjacielu mój
makler dobrej nocy
makler ty mnie w to nie mieszaj
3 970 985. makler 2020-10-07 (22:27)
3 970 985. makler 2020-10-07 (22:27)
makler własnie przedchwila usnołem i śniło mi sie ze byłem w pracu i przy mazynie i patrzyłem na kupon z numerami który wkreciło mi w maszyne, niemogłem tego kuponu wyviagnać z pood wałka, a moji wspołpracownicy i koledzy namnie czekali pod zakladem zeby jechac do domu, a ja usnołem przy maszynie juz drugi dzień bez spania zasnolem przy maszenie, i zapomniałem wrócić do domu z pracy, nagle sie teraz ocknełem i zobaczyłem ze nie jestem w pracy przy maszynie, a wdomu w swoim łózku,leżę z kuponem w reku, jeszcze niewypełnionym, czy to niedziwne jest, byłem przez kilka minut w ptracy i we śnie, czy to zkle chyba nie co jak myslisz?
Dziś Lewandowski nie grał bo odpoczywaltak Brzeczkowi kazał powiedziećA inni?
3 971 040. Gosia__77 nie sen na jawie naprawde na chwile przysnolem i tak mi sie sniło teraz i przebudziłem sie i patrze ze nie jestem przy maszynie w pracy tylko leze w domu z kuponem z madszyny w domu, tylko ze natamtym były jakies cyferki w śnie a tu kupon pusty dopiero do wypełnienia, nieraz mam tak ze nagle mi sie zdrzemnie prz ta cukrzyce, i gdy sie ockckne to jestem gdzie indziej niz byłem we śnie, a za praca w zakladzie mi sie teskni, widac tez, i snia sie takie pierdoły widać
mi yeż arczibalik stale się śni pierwsza praca szefowa i pracownicy
3 971 045. tomi77 ja dzisiaj wysłałem 1 multiego choc miałem nie wysyłac ale liczby pusciłem na 10/10 takiego testowego przy 2 mini okienklach, liczby kresliłem od tak mna pałe, i najpierw skresliłem na 7/7 liczb a pozniej jeszcze te 3 liczby dokreslilem i poszedłem wysłac i, wpadlo w multika mi 5/10 a w mini tradycyjnie juz 2x po 2/5 w mini , a to dobre by było na odwrót, 5/5 w min a nie 5/10 w multiku
Mnie się ostatnio śniło jak opierdzieliłem prezesa sądu
Wydarzenie autentyczne
Wydarzenie autentyczne
3 971 049. Gosia__77 rozumie no ale mi sie śniła ostatynia moja praca, i maszyna na której pracowałem, zanim dopadła mnie choroba i mnie zwolnili, bo zadługo chorowałem, i zus napieprzył mi i w dokumentach i mnie zwolnili z pracy a teraz mi ten zaklad przysnił ze nadal tam pracuje przy tej maszynie, ja tesknie za praca atu nieraz jedna z osób pisze zem leń i niechce mi sie pracować , ten człowiek sie myli,w 100% bo ja niczego niepragne tak jak gdzies pracować i wkurzaja mnie takie pomówienia i jak ktos tak jeszcze pisze ja jestem ciekawy jak by sie zachowała ta osoba gdyby teraz wyleciała ze swojego zakladu np, bo by mna cos zachorowała co by taki człowiek zrobił gdyby niemógl sie dostać gdzies do pracy, i zus mu niedał renty, a nigdzie by go niechcieli,