Wpisy 3 970 518 – 3 970 617
7 października 2020 18:29 → 7 października 2020 19:38, 100 wpisów
Gosia to ja ten biore con cor rano jedna tabletkę
Tylko że chodzę do pracy i całe osiem godzin na nogach bo to praca w sklepie
Musiałam być na SOR bo skręciłam sobie kostke i lekarz musiał o patrzeć
I trafił się pacjent chłopak z kulkami analnymi w tyłku, które znalazły się tam "przypadkowo gdy upadł na bieliznę"
Tylko gorzej, jak koleżanka mi opowiadała, że nie przyjęli mężczyzny z bólem serca co zaczeli piszczeć, że Covid
I biedny facet prawie umarł, dobrze, że rodzina zawiozła go do PRYWATNEJ KLINIKI to żyje
Nie martw się Tomi77, czasem trzeba przegrać bitwę żeby wygrać wojnę. Jutro coś ugrasz
Gram w mini.. Pi sztuce może już jutroco z tego że trafiłem 2 x 4/10 to lipa ba 6 zakładów
O matko jedna Kobieta trafiłaby 10/10 w keno tylko spóźniła się z losowaniem o 4 minuty
Strona pokazała poprzednie losowanie jako obecne. I 4 minuty dzieliły ja od 200 tysięcy
Eden takichvjest wielu co by wygrało bo się spóźnili 4 minuty
Tak serio to nie ma co gdybać co by było gdyby
Tak serio to nie ma co gdybać co by było gdyby
jak i ja i będę w domu a jutro Lotto Kumulacja w Lotto 3 Miliony mógłbym jechać od razu do Rzeszowa po odbiór osobisty
Ale ja bym się załamała normalnie. Dlatego nie lubię takich gier gdzie jest tyle losowań
Ide po do kupie 4xmini z chybika dam skana będą to liczby na nie lub oboki zaraz wracam
To ja idę jeszcze pośpie nie lubię pracować w nocy...chodzę później jak zombie
U mnie Eden był taki incydent że grali ludzie w keno a przyjechała dostawa do lotto budy z lotto i się wściekali gracze nie mogąc wysłać kuponu i się wykłucali z nim
Rany boskie
Ja raz chciałam sobie ekstra pencje puścić a pani do mnie "Pani nie puszcza, to dla emerytów jest"
Ja raz chciałam sobie ekstra pencje puścić a pani do mnie "Pani nie puszcza, to dla emerytów jest"
No właśnie! I tak się zdziwiłam, że jak tak może mówić
I jeszcze mi pecha przyniosła bo nic nie wygrałam.
I jeszcze mi pecha przyniosła bo nic nie wygrałam.
Jak widze jednego gościa w kolekturze też mam wątpliwości ,że coś trafie
O matko też tak masz?
Mi najbardziej odpowiadają kolektury w pasażach handlowych. Jak Auchan
Mi najbardziej odpowiadają kolektury w pasażach handlowych. Jak Auchan
Seb zerknij na moje, masz coś??
Wymyśliłem jeszcze 18 liczb do MM:3,4,13,14,23,24,33,34,43,44,53,54,63,64,73,74,5,10
On wie
Rt1 jeszcze nie przepisałam losowania z 14.00 ale szykowały się po wieczornym z k 6 a nie wyszły
senna już jestem
zjadłam dwie kanapki dowaliłam jogurt i jeszcze ciastko francuskie z lidla
Chyba za dużo na raz
zjadłam dwie kanapki dowaliłam jogurt i jeszcze ciastko francuskie z lidla
Chyba za dużo na raz
nawet mi się pisać nie chce
Jeszcze mam zbadać dno oka i to dopiero w styczniu
Jeszcze mam zbadać dno oka i to dopiero w styczniu
pisać mi się nie chce cyferek
Z wami zawsze mi się chce pisać
Z wami zawsze mi się chce pisać
Nowy sposób patrzeć co wpada4,5,6,9 te były to coś podobnego 44,45,46,49
Dobry lekarz dał na badanie dna oka czuję coś właśnie że jest nie tak bo prawie ślepe
ale ostatnio mnie okulistka badała tylko pytanie czy ona dobra