Wpisy 3 970 387 – 3 970 486
7 października 2020 16:24 → 7 października 2020 17:53, 100 wpisów
a teraz przechofdzimy do normalnosci i do tematów zwiazanych z liczbami, bo to jest portal o liczbach i grze a nie o pierdołach i jakis nieporozumieniach, makler jesli cos masz domnie to pisz wyraznie i zrozumiale tak jak to ma wygladac ja sie niemusze tu domyslac oco ci chodzi, pisz wyraznie ze zrozumieniem, zeby kto to przeczyta aby wiedział oczym piszesz anie tylko półsłówkami, , bo to jest nierzozumiałe piszesz szyfrem, i wiecznie masz ocos domnie jakies pretensje, ja niejestem głupi ja szybko kojarze fakty i zeczy szybciej jak TY i wiem co pisze i jak pisze, i jestem tego świadomy, , nie zucam nigdy słów na wiatr, i nierobie z czegos jakiejs afery, i sie nikogo tu nic nie czepiam, odpisuje na biezaco i tez dlatego wychodzi tu takie cos jak piszesz jako referat, ty sie ciesz ze ty jeszcze mojego referatu na prawde na oczy niewidziałes, bo mó polonista w szkole czytajac mój referat z jakiejs tam ksiazki to wymiekał i czytajac pierwsza strone formatu a 4 to usypiał kiedys mi powiedział ze pissze takie referaty ze pisarze przymnie by wysiedli, a to co tu pisze to krótkie sa notatki tylko i krótkie wypowiedzi, i tez zwróce tu uwage ze tutaj nieuzywam polskiej pisowni niezwracam uwagi na błedy ortograficzne i tez interpunkcje bo nie jjestem tyu w szkole, a czas szkoły minoł
A dziekuje za informacje
Jeszcze jedno pytanko ktos ma takie konto warto nie warto co myslicie o tym
wyczytalem ze trzeba podac skan dowodu osobistego i tu zawieche dostalem
Na pewno jest to wygodne, tym bardziej gdy okres jesienno zimowy się zbliża. No i są różne metody płatności
3 970 392. Eden oczywiscie typuj , graj i wygrywaj
Ok dziekuje jeszcze raz
Arczik z chęcią! Tylko problem w tym, że ja tak nie umiem.. Dlatego obserwuje was szukając wskazówek
Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych Wszystkim bez wyjątków
Dwieskarpety
Trzeba im podać numer buta...i adres swojej dziewczyny
Trzeba im podać numer buta...i adres swojej dziewczyny
Już nie jest potrzebny skan dowodu abu grać w lotto przez internet.
Nie mam butow mam skarpetki tylko a adres Panienki juz podalem
W ogólnie te emotki to przypominają mi GG dawno ich nie widziałam w użytku
MM moze takie na dwa losowania 1 5 6 8 14 15 16
Ja jaa tez chce prosze
3 970 372. makler 2020-10-07 (16:03)
3 969 974. arczibalik73 2020-10-06 (23:41) rozbijamy mini lotek
Multi Multi - odnotowano 14 wygrane 7/7
tylko na tyle milionów grajacych
---------
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/06-10-2020/
A Szacowana liczba zawartych zakładów: 489 305
to jak to jest: zagrałem połowe zakładu???
7/7 tylko na tyle milionów grajacych = liczba zawartych zakładów: 489 305
to sie nazywa manipulant A szpec do liczb od siedmiu bolesci
makler w tych słowach tu o tych wygranych 7/7 i tylko 14 osob to trafiło, odniosłem sie ze tyle osob tu gra o te 7/7 liczb i na tyle osob grajacych to jest to smieszne ze tylko tyle osób to trafiło akurat,oto tu chodzi, nic tu niepisze o manipulacji Twojej, , a ja nie jestem szpecem od liczb ja sie tak nienazywam w porównaniu co tu do niektórych, jesli zas TY jestes taki super szpec od liczb to poco grasz i czego niespisz na pieniadzach,bo ja jesli byłbym takim szpecem jak TY tutaj i pare innych osób to bym codziennie wygrywał głowna wygrana i spał na kasie, i bym tu wcale niewchodził na stronke, bo i poco? , tez miałbym tu sie chwalić i czymś, ja sie nieuwarzam za zadnego szpeca od liczb niespie na kasie i na wygranych, tez, niewiem czy zaówazyłes to ze nie zawsze tu podaje liczby i niezabardzo chetnie, jesli cos zaówaze ze ktos cos podaje co i mi sie tez i widzi, to wtedy te liczby tu podam,lub pisze ze według mnie sa na tak, lub nie
3 969 974. arczibalik73 2020-10-06 (23:41) rozbijamy mini lotek
Multi Multi - odnotowano 14 wygrane 7/7
tylko na tyle milionów grajacych
---------
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/06-10-2020/
A Szacowana liczba zawartych zakładów: 489 305
to jak to jest: zagrałem połowe zakładu???
7/7 tylko na tyle milionów grajacych = liczba zawartych zakładów: 489 305
to sie nazywa manipulant A szpec do liczb od siedmiu bolesci
makler w tych słowach tu o tych wygranych 7/7 i tylko 14 osob to trafiło, odniosłem sie ze tyle osob tu gra o te 7/7 liczb i na tyle osob grajacych to jest to smieszne ze tylko tyle osób to trafiło akurat,oto tu chodzi, nic tu niepisze o manipulacji Twojej, , a ja nie jestem szpecem od liczb ja sie tak nienazywam w porównaniu co tu do niektórych, jesli zas TY jestes taki super szpec od liczb to poco grasz i czego niespisz na pieniadzach,bo ja jesli byłbym takim szpecem jak TY tutaj i pare innych osób to bym codziennie wygrywał głowna wygrana i spał na kasie, i bym tu wcale niewchodził na stronke, bo i poco? , tez miałbym tu sie chwalić i czymś, ja sie nieuwarzam za zadnego szpeca od liczb niespie na kasie i na wygranych, tez, niewiem czy zaówazyłes to ze nie zawsze tu podaje liczby i niezabardzo chetnie, jesli cos zaówaze ze ktos cos podaje co i mi sie tez i widzi, to wtedy te liczby tu podam,lub pisze ze według mnie sa na tak, lub nie
ale tylko dla osob które prosza mnie o to, nie mowie zaraz ze takie a takie wyjda jesli niejestem ich pewien na 100% ze takie akurat beda, i tu sie róznimy, kiedy moge komus pomóc w czyms to to robie a niezwalam winy na wszystkich np za swoje jakies niepowodzenia i nikomu tu niezadroszcze ze wygrywa co kolwiek, widzisz ostatnio mewa trafił tu 4/5 w mini lotku , i ja sie z tego ciesze ze cos wygrał i wcale mu tego niezadroszcze dlamnie w tym dniu mógł wygrac i nawet całe 5/5 i tego mu tez zycze, ale mewa zajmuje sie tu gra i typowaniem liczb i wspołpracuje tez tu z paniami, nie siedzi i nieszydzi z innych niinerobi wszystkim jakis przytyków, tylko gra w gry liczbowe, itak powinno byc , a ty sie wszystkich czepiasz o wszystko, i kopijesz kilka razy to samo wrzucajac na czata i zawsze ci cos tu niepasuje, zajmujesz sie pierdołami a nie tym co powinienes jesli jestes tu z nami, typuj chłopie liczby graj i wygrywaj i zycze ci tu duzo zdrówka i zapamietaj nie jestem tu twoim wrogiem, i nigdy niebyłem i niejestem,
3 970 401. dwieskarpety wzajemnie
arczibalik73 Czy mugłbyś przestać wpisywać jedno i to samo,nie da się już tego czytać
3 970 422. RT1 nie czytaj jesli ci to przeszkadza az tak, ale tez i niema sprawy niebede juz nic pisał wiecej, o tym człowieku bo widze ze niema sensu nic tu pisac jak chceoie by was ktos obrazał to iniech tak bedzie ,ale ja sobie niepozwole nato aby mnie ktos tu mieszał z błotem,i obrazał i mi jakies swoje głupie przytyki robił bo jemu sie cos tu niepodoba, makler niejest tu włascicilem stronki ani sebestaian, ani ja, ani nikt inny, oprócz admina i niech kazdy stosuje si i tez i do regulaminu tego portalu, i nikogo tu nie obraza niczym a wtedy bedzie ok
3 970 422. RT1 nie pisze jednego i tego samego , w kolko niejestem makler i z nikogo tu nieszydze
Robaczku
a i niewypisuje nikomu po KG głupot i nikogo o nic nie oskarzam jak to robi makler, gdzie by dokogos niewejsc wszedzie prawie sa uwagi maklera o cos , czy to jest powazna osoba i to nie jest śmieczne wrecz?
Dalej to samo lenistwo czy niewiedza to takie trudne jak znaleźć prace czy założyć temat na forum by na czacie można było normalnie pogadac
Cześć eden ciekawe czy za nowym nickiem stary multipaskowicz ale ok
Do puki ty gamoniu będziesz na czacie
Moja "noga" już wiecej nie będzie.
End czat
Moja "noga" już wiecej nie będzie.
End czat
No nie, jestem tu nowa. Stresujące to trochę, że trzeba udowadniać, że nie jest się wielbłądem
Moje marzenie się spełniło idę po ciężkiej robocie się potem jeden i znowu
Robal ty chyba wiesz cos czego ja nie wiem jak i inni w sumie nie chcę wiedzieć nawet no chyba że się mylę to... bywa
Jaka jest średnia wieku tego czatu? Bo zaczynam podejrzewać ze chyba jestem z kategorii smarkata xD
Eden to zależy w sezonie grypowym to smarków pełno tylko szkoda ze wsio biorą pod zakazonych
Ja mam liczby od waldusia i ktoś jeszcze podawał, tylko zapomniałam :c
Mm - 9,15.18.21.54.59.65
3.9.18.31.39.50.77
A mini : 9.14.18.32.40
5.17.21.23.31
Mm - 9,15.18.21.54.59.65
3.9.18.31.39.50.77
A mini : 9.14.18.32.40
5.17.21.23.31
3 970 431. Eden 2020-10-07 (17:18)
...... powiem mamie
Już Cię za TO polubiłem
Jako Nowa chwytaj
I ŻYCZĘ TOBIE PRZYJEMNOŚCI o takich
...... powiem mamie
Już Cię za TO polubiłem
Jako Nowa chwytaj
I ŻYCZĘ TOBIE PRZYJEMNOŚCI o takich
a teraz znikam z czatu, mam dosyc Arcziego, to juz lepszy helikopter
Wow dziękuję! Ale powiem szczerze, że pierwszy rząd mm to praca waldusia ja musze się dużo nauczyć
O dziękuję RT1! Ale już nic nie puszczam, ciemno pada, wilk mnie jeszcze złapie
Dla TS-a,te liczby mają wejść,bo6,8,16,18,26,28,36,38,46,48,56,58,66,68,76,7879,80
Eden może za typujesz jako nowa będziesz miała farta mega jak wejdzie