Wpisy 396 984 – 397 083
15 lipca 2011 10:30 → 15 lipca 2011 11:02, 100 wpisów
ej, mezatka, ta andromeda to glupia jest, co nie
I to jeszcze jak. Ciekawe czy jej nie płacą za siedzenie 24 godziny

a przeciez sa jeszcze deby, sosny, milorzeby
buki
i w ogole
Nie piszą tutaj o typowaniu i jest brak konstruktywnej rozmowy na temat liczb. Tylko pisanie niektórych osób o głupotach
e, a ta lyla tez jest ostro piznieta

saltosky na czacie pusto zadnych wpisów..dopiero teraz Ty jak mi miło

pozdrawiam

e i ten paniczek gala, nie
Ciekawe czemu są usuwane negatywne opinie o Multipasko na ocenie stron

a ja juz tam dalem tyle ohydnych opinii i ciagle kasuja
mezatka, bo to masonskie forum
Amdro wolne masz??? ja dzis wziołem dzien wolny bo sie zdeczka wczoraj zatrułem.

co jest ku.wa
co jest ku.wa co jest
ku.wa co jest
saltosky ja mam umowe zlecenie nie mam określonych godzin sama ustalam swoj czas pracy

ku.wa co jest ku.wa
o to masz fajnie. ja mam stała prace...fakt ze do konca listopada ale mam 

saltosky ale płaca mi za wykonaną prace..wiec są plusy i minusy tego
Andro....
sam rezygnuje.....ale tpo moze na innym kanale
kiedys.............
sam rezygnuje.....ale tpo moze na innym kanale
kiedys.............takie czasy Andro... trzeba w zyciu zmieniac bo zaczyna byc nudno i sie człowiek zaczyna cofac

co jest ku.wa co jest ku.wa
ku.wa ku.wa ku.wa

saltosky mnie to mówisz...monotonia każdego znudzi...a tak coś sie zmienia coś sie dzieje i życie zaczyna być ciekawe, nabierać nowych barw...

i c.uj
A teraz trochę logiki w podejściu do gry.
Należy wykonać analizę ok. 100 losowań wstecz i wybrać liczby najczęściej padające i na nie grać w rozpisaniu na zakłady.
Jeśli chodzi o grupy to czy ktoś z obecnych zastanawiał się co będzie jeśli jakaś grupa trafi 10 na 10 i nikt na to nie zagra, bo wybiera typy osób najlepiej typujących.
Należy wykonać analizę ok. 100 losowań wstecz i wybrać liczby najczęściej padające i na nie grać w rozpisaniu na zakłady.
Jeśli chodzi o grupy to czy ktoś z obecnych zastanawiał się co będzie jeśli jakaś grupa trafi 10 na 10 i nikt na to nie zagra, bo wybiera typy osób najlepiej typujących.
friend7 co za debil ku.wa
ku.wa i c.uj
i c.uj ku.wa
nho co jest ku.wa
ku.wa
friend7, spier.alaj
friend
wydaje mi sie ze jakby było to IP kompa to duzo ludzi by nie robiło takiej siary
wydaje mi sie ze jakby było to IP kompa to duzo ludzi by nie robiło takiej siary
pogada ktos
nie, nie ze mna
ale was j.bie
paskuda, pozdro
paskuda, lece na Ciebie

..no wreszcie sie ktoś pojawił bo pusto nikogo nie ma