Wpisy 3 969 084 – 3 969 183
5 października 2020 22:54 → 6 października 2020 00:00, 100 wpisów
3 969 081. a tutaj tak za to ni zmyliła mnie tu ta 7 na poczatku bo wyszło 6
podobno w milionerach dzis 1 stracil 460 tys za zydowski swiecznik?
dobrze mu tak zachlannosc zgubila
dobrze mu tak zachlannosc zgubila
3 969 061 >>> po odnóżach widać że jest to bagnik nadwodny
Może ugryż ale nie jest taki grożny
3 969 082. samolot 2020-10-05 (22:53)
1,11,28 do czego to typy?
1,11,28 do czego to typy?
3 969 091. samolot 2020-10-05 (22:56)
Arczibalik73 multi dzieki
Arczibalik73 multi dzieki
Forsami krzyżaka jutro wkleje jaką fotkę raz zrobiła córcia
Teraz jej nie ma a nie pamiętam linku do jej strony z fotografiami które robiła
Teraz jej nie ma a nie pamiętam linku do jej strony z fotografiami które robiła
Idę spać jutro LOTTO dadzą mi wygrać to będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony i miał 2 Miliony
3 969 092. megamocny nie podawaj bo przestaniesz trafiać
mi by sie tak przydał o te 300tys zl co by mi starczyło do konca zycia mojego, niepotrzebne mi sa miliony
Forsa marzycielu przed złożeniem do grobu wszystko trzeba zostawić nawet żonę
malo mozna zmienic zwoje w mozgu juz poukladane, chyba ze sie przewinie mozg
3 969 107. samolot tak latwo powiedzieć gorzej juz jest w ykonaniem, ale bede robił co bede mógł , chciałbym taka 5/5 trafic ale chciałbym aby kazdy tu co gra znami wygrał coś
o zmiane losu jak najbardziej bo zycie samo sie nie ulozy jesli sie nie dolozy
Ja bym chciał żeby każdy z nas tu grających wygrał kiedyś 5 w Mini
3 969 114. Angierski o tu to mówisz i piszesz prawde niedołozysz nc nie zyskasz
3 969 115. samolot spokojnie jeszcze trafimy tylko niech przejdzie ta tu pandemia w grach losowych
jutro promocja 7/7 liczba anielska
3 969 122. megamocny a skad bwiesz czy za 10 lat tu jeszcze bedziemy, moze wygramy i juz niebedziemy tu wogóle zagladać jak inni a bedziemy wydawac wygrana
3 969 125. Angierski
Arczibalik73 mam nadzieję że jeszcze w tym roku wygramy tę 5 w Mini
generalnie liczy sie indywidualizm duchowy ktory kazdy bedzie mial odrebny
laska Pana na pstrym koniu jezdzi
umiesz liczyc licz na siebie, niebo na ziemi
umiesz liczyc licz na siebie, niebo na ziemi
3 969 125. Angierski no niby tak japiszesz ale teze i nie dokońca to jest prawda, poniewzaz kazdy anioł tu na ziemi ma spełnic swoja misje, wzgledem swojego podwładnego czyli człowieka którym sie opiekuje dla tego ma go tak prowadzić przez zycie, aby i on mógł pożniej w niebie dostać swoje skrzydło , kiedy anioł wypełni tutaj swa misje na ziemi, dostaje skrzydła ze pozniej mógł latać
jak nie mozesz narazie zmienic co ludzie mowia o tobie i do ciebie, to zmien swoja reakcje na ich slowa, to juz bedzie dobry poczatek
umiesz liczyc licz na siebie tak to prawda
no taka prawda, bo mozesz sie zbuntowac i nie wierzyc to potem musisz sam dojsc do swojej najlepszej swiadomosci i osiagnac wiecznosc
dzis nie zagralem w keno, min tysiac zl straty bo nie weszlem do gry, taka prawda
nic to nie da... karma jest prosta zyjesz, chorujesz, umierasz i taki cykl zamykasz
to dlaczego starzy ludzie maja miec gorzej od mlodego - to samo musi przejsc
to dlaczego starzy ludzie maja miec gorzej od mlodego - to samo musi przejsc
prosta sprawa, wieszasz sie na chwile i kolega cie odcina, jak cos zobaczysz to twoje
ale to juz bylo robione, i podobno ci koledzy jakos dziwnie nie chcieli pomoc
nie wiadomo jak to bylo te 2 tys lat temu naprawde, duzo niescislosci, szlo z ust do ust i bajka coraz lepsza sie robila
ja narazie jeszcze nie natrafilem ja jakis slad dowod ani dobrego ani zlego, ani zadnego ducha nie widzialem jak zyje
generalnie duzo ludzi zyje w przeswiadczeniach ze to go nie spotka itp itd
zyjemy we snie prawie cale zycie, jak sie budzimy to juz jestemy po tamtej stronie albo dalej
zyjemy we snie prawie cale zycie, jak sie budzimy to juz jestemy po tamtej stronie albo dalej
3 969 151. megamocny duchy sa wśrud nas tylko nie wszyscy je dostrzegamy i widzimy taka samo jak i anilw stróżów ale kazdy ma swojega anioła stróza który jest zawsze przy nim
Zresztą niedaleko mnie a raczej Wrześni były kręgi zrobione w zbożu przyjechali Ci od kosmitów badacze coś tam dronem nagrali ale teraz cisza
to ile tych aniolow by musialo byc, a kazdy chinczyk tez ma aniola? jeez
3 969 157. tomi77 tak był al4e obecni kosmici go śćiągneli z wizhji co bysmy za dużo sie niedowiedzieli i niespekulowali o innuch cywilizacjach i m mniej wiemy tum lepiej
ja tam duchow nie wywoluje, sam teraz mieszkam i chce miec spokoj i cisze, myslec tylko o numerkach
3 969 164. megamocny ie musisz ich wywoływać wcale oni sa przy tobie zawsze i kiedys sie z toba jeszcze skontaktuja, tylko musisz na nich poczekac, no trakk spoó jest najwazniejszy i spookój
nawet jak zaczne wywolywac i wejde w temat, to na ile to beda prawdziwe duchy a na ile choroba psyczhiczna albo jakies omamy mozgu, sliski temat
duchy mnie nie interesuja, na dzien dzisiejszy interesuje mnie tylko mozliwosc przewidzenia numerow z przyszlego losowania, im wiecej tym lepiej
wchodze porzadnie w ten temat, wyczuwanie numerow, to jest ok
3 969 166. megamocny żadna choroba psychiczna zadne omamy, zadne omamy muzgu duchy sa naprawde tylko sie czesto nieujawniaja i niewszystkim którzy chca ich zobaczyć, duchy przycodza i nawiedzaja ludzi , ukazuja sie głownie dzieciom
nie wiem czy mnie kreci zycie wieczne, czy lepiej zeby cos bylo czy zeby nic nie bylo
narazie nie jestem zdecydowany
narazie nie jestem zdecydowany
jesli cos by bylo, kazdy powinien miec prawo wyboru, chcesz sie z nami bawic dalej czy wolisz przestac istniec, to jest fair
3 969 172. megamocny 2020-10-05 (23:51)
duch niech sp, najwazniejsza jest kasa
kasa to niewszystko , liczy sie zdrowie i miłosc kasa to tylko żecz nabyta raz jest raz jej niema
duch niech sp, najwazniejsza jest kasa
kasa to niewszystko , liczy sie zdrowie i miłosc kasa to tylko żecz nabyta raz jest raz jej niema
ale jesli nie ma wplywu na zdrowie znacznego a jest wplyw na kase to poprosze, bedzie latwiej zadbac o zdrowie
zycie krotkie, najlepsze juz za nami, 2 tyle nie dozyje, cieniutko sie robi
czym jestes starszy tym bardziej patrzysz na swiat oczami Boga i dostrzegasz te subtelne piekno w malych rzeczach
w koncu Jezus chodzil po swiecie tylko 33 a ja juz 45, i to w 21 wieku, to wiecej widzialem
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- samolot - 67 wpisów
- GTV - 60 wpisów
- arczibalik73 - 52 wpisów
- tomi77 - 46 wpisów
- megamocny - 45 wpisów
- Gosia__77 - 42 wpisów
- makler - 35 wpisów
- waldus - 34 wpisów
- islandorka30,5 - 30 wpisów
- Biedroneczka1977 - 29 wpisów
- Mulag - 26 wpisów