Wpisy 3 968 883 – 3 968 982
5 października 2020 16:47 → 5 października 2020 21:03, 100 wpisów
Najlepiej jest grać jak ktoś puszcza na przykład Multilotek to dwa zakłady jeżeli puszczasz 5 liczb to puszczaj zawsze dwa zakłady po pięć liczb wtedy jest większa szansa na wygranie
samolot
Szkoda ze scm nie typuje na profilu dobrze mu idzie typowanie keno z portfela Pasko
3 968 669. islandorka30,5
u mnie coś takiego jestale to niedziała
u mnie coś takiego jestale to niedziała
kurcze próbowałem wstawic to na stojaco ale jak zwykle weszło zdiecie przekrecone
3 968 890. samolot witaj
witam wszystkich
witam wszystkich
Na jutro szykuję w Multi 7/7 Bo jest promocja . Warto złapać wyższą kasę
arczi
arczi typujesz czasem keno z portfela Pasko ?
No to jak jutro promocja to już dziwne liczby będą 4 5 9 13 49 50 zapowiadam na jutro na 14
mam wysłane mini dwa z maszyny I I osiem zakładów własnych na zagraj ponownie
Się okaże o 21 50 ale wtedy to już śpię bo wcześnie rano do pracy wstaje
Budzę się skoro świt i patrzę o kurczę tylko 2/5 trzy razy trzeba znów do robolni iść
Ale będzie ten dzień może jutro ze zadzwonię do pracy dziś biorę urlop na zadanie bo muszę na Palacza jechać po odbiór wygranej
Nie dziękuję
Patrzyłam ile ludzie stawiają na keno z portfela Pasko ktoś tam nie pamiętam nicku postawił 1760 zł i wygrał ponad 12000 tysięcy
Arczi.
U mnie Twoje 2 zdjęcia są normalnie, tzn. nie są przekręcone na bok. ---> . ... 888.
U mnie Twoje 2 zdjęcia są normalnie, tzn. nie są przekręcone na bok. ---> . ... 888.
Muszę się wtedy ładnie ubrać bo tam podobno takie marmury w tej głównej siedzibie w Poznaniu są
V mnie też normalne jak najbardziej normalne
Pewniak 42...choc przebiłem te same liczby bo chce sprawdzić czy coś wtedy wejdzie w całej 10
Gram jutro na 10 tymi samymi końcami tylko zmienię liczby na 14aż się wkręca
Muszę trafić 7/10 na 2 tygodnie gry wydając na Multi 20 zł tygodniowo
Przed chwilą padło 9 x 272,30 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dobra jutro na 9 liczb... 1,31,41,4,24,44,27,7,37
42,2,12,36,46,6,19,39,9
Na sucho
42,2,12,36,46,6,19,39,9
Na sucho
wujek47
Dzwonek nieczynny,że pukasz ?
Dzwonek nieczynny,że pukasz ?
Biorę zakres od 1 do 49każda liczba na 5 końcy ale zazwyczaj wchodzą 2 albo 3...wiec gram na 9
3 968 915. Mulag 2020-10-05 (17:57) ????☀????
Fajne, Arczi sprzedajesz czy jako pamiątka nie nic nie sprzedaje zostaje to umnie jako pamiatka, tylko islandorka pytała o cos takiedo wiec odpowiadam ze tez takie cos posiadam
3 968 932. samolot dzisiaj sobie odpuszczam wszystkie gry, dzisiaj niemam weny do liczb
Fajne, Arczi sprzedajesz czy jako pamiątka nie nic nie sprzedaje zostaje to umnie jako pamiatka, tylko islandorka pytała o cos takiedo wiec odpowiadam ze tez takie cos posiadam
3 968 932. samolot dzisiaj sobie odpuszczam wszystkie gry, dzisiaj niemam weny do liczb
Ale ze mnie głupek.. Jeśli tyle razy udaje się pewniak zrobić to trza tera poszukać drugiej do pary...
42(36, 31,24"27, 38 albo 19
42(36, 31,24"27, 38 albo 19
Tomi miałem ci to powiedzieć właśnie że skoro udaje ci się bardzo często trafić pewniaka to Dopasuj do tego pewniaka drugą liczbę i trzecią liczbę a nie jak dajesz dwójki to już bez tego pewniaka dlaczego tak robisz?
Muszę se zrobić... Czeka dłuuugi wieczór... Z drugiej linii trafiłem aż 4 na 6 liczbwciągam te liczby jak narkoman kokaine
Właśnie... Tak robię ale wpierw sprawdzam w koter linii z trzech trafiam najwięcej liczb i z tego będę korzystaljak pewniak 42 nie wejdzie to jutro wyślę może 3 parki
Raczej nie... Wlalem beny prawie cały zbiornik bo tera czas na samochód... Zimno a rowerem się nie chce
Chyba to jest trop zacząć od parek... Czy pewniaków bo nie można od razu ustawiać się na 10 liczb skoro trafiam 4/10albo uja trafiam
Tak to prawda zacznij odp Arek J trójek wkładaj tego pewniaka do swoich parek do trójek i do piątek i próbuj i zobacz co ci najlepiej wychodzi
emerytka 46 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 941247 i trafił(a) 2500 zł
Trochę kulawo bo od początku pierwsza 10 w pewniakach trójkach i 10...raczej do 10 pazdzierza się utrzymam potem na łeb... Na szyję spadanie
Samolot
John
Mam telewizor
Samsung
Osa
Ja mam Samsunga 60 cali
Osa gonie cie punkty
Zb występujesz w nim??
Ja msm 2 m do telewizora więc tylko 32
Hipcio jest umierający. Zanikły mu mięśnie. Pozostały skóra I kości. Leży już tylko w łóżku. Czeka na śmierć. Żegna się z lila, robalem, Ricardosem, Krzysiem 744,edim 8 I pozostałymi uczestnikami czata z którymi pisał. Do zobaczenia w przyszłym świecie ????
Hipcio powaga??
jak 2 metry do tv to zeby oczy nie lataly na boki to 50 cali starczy
sorry, ale nikt o zdrowych zmysłach nie wchodzi sobie na chat i mówi, że żegna się ze światem
nie znam gościa ale wszedłem w profil i widziałem po wpisach że walczy z jakąś chorobą już kilka lat
Nie znam tego człowieka hipcia Ale to bardzo smutne jest
Choroba Parkinsona strasznie postępuje, troszkę przesadziłem ale brak możliwości chodzenia ani poruszania na wózku, stały ból wykancza mnie. Może pozyje jeszcze bo nie wiem jak długo można żyć z zanikiem mięśni. Często się duszę, nie mogę oddychać. Nie wiem jak długo wytrzymam.
Hipciu
Hipciu pytam o wiek bo może się okazać ,że jesteś najstarszym użytkownikiem na Mp
Hipciu edi 8 i lila prawie już tu nie wpadają znudził się czacik
Troszkę powyżej pięćdziesiątki ale zachorowałem jak miałem nieco powyżej trzydzieści lat. W ciągu pół roku straciłem 30 kilo wagi. Zniszczyły mi się całkowicie żeby, nie mogę chodzić do dentysty ani do lekarza, nie mogę się poruszać, coraz mniej jem, jedynie trochę obiadu, bez śniadania i kolacji.
przykre to co piszesz ale czemu jak zachorowałeś mając zaledwie 30 lat lekarze rozłożyli ręce
Oglądam o parkinsonie programy i można przejść operacje na mózgu jakoś tak jest to chyba możliwe
Oglądam o parkinsonie programy i można przejść operacje na mózgu jakoś tak jest to chyba możliwe
Lekarze nie umieją mi pomóc, nie mogę nawet jeździć na wózku, całymi miesiącami leżę przykuty do lozka, pije tylko przez slomke, czasami raz dziennie.