Wpisy 3 968 835 – 3 968 934
5 października 2020 15:52 → 5 października 2020 19:14, 100 wpisów
najlepiej też wychodziło losowanie liczb w ruletce od 0 do 36
biore się za porządki
Choć tak ciemno się zrobiło chyba będzie padać
Choć tak ciemno się zrobiło chyba będzie padać
Mulag
Ja tam widzę liczbę 82.Czyżby ?
Ja tam widzę liczbę 82.Czyżby ?
Marian303 na dziale z zabawkami grami ja kupiłam chyba w Tesco kiedyś
Kupiłem od Ts jak zmieniało na te z czipami moja jest uczciwa ich raczej nie
Marian303
tedd2679 typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 64622 i trafił(a) 2500 zł
W celu uatrakcyjnienia gry i zwiększenia kwot być może podniosą ilość kul do typowania
""po co odrazu go wyśmiewać""
przecież Ty też jego wyśmiewałeś
>> nie ma pracy, nie ma truskawek, nie ma łubianek <<
(wkurzyłeś mnie)
jednym okiem ziorałem Teraz to naprawdę nie ma sensu ziorać
przecież Ty też jego wyśmiewałeś
>> nie ma pracy, nie ma truskawek, nie ma łubianek <<
(wkurzyłeś mnie)
jednym okiem ziorałem Teraz to naprawdę nie ma sensu ziorać
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 968 669. islandorka30,5 miałem kiedyś coś takiego, gdzieś to nabyłem bedac za łepka na wycieczce, tylko ze niepamietam gdzie, bardzo mi sie podobała ta pogodynka, wychodzacego raz chłopa gorala lub góralki, umnie ta zabardzo niedziałało, a mianowicie termometr nie podawał nic, i te gorole nie wychodziły tak jak powinni ten goral i góralka byli na tzw, wlosiu konskim, i ich zadaniem bylo pokazywanie jaka bedzie pogoda w danym dniu, niestety ta chatka to był tylko taki bajer i pic na wode, umnie to niedziałało niewiem dlaczego, jako lepek zawsze doszukiwałem sie róznych przyczyn w róznych zeczach ktore nie dzialały jak powinny ,ale kupiłem to bo mi sie to wydawało wtedy syuper i myślałem ze to bedzie faktycznie pokazywać pogode, ale niestety nie pokazywało wcale gdzies jeszcze to mam , to tylko jakas pamiatka jest skas tam ale to niedziała jak znajde to ci to pokaze tutaj
Makler coś taki cięty nerwowy w sumie spoko gość z ciebie coś taki nerwowy zaraz na każdego coś będziesz miał pretensje
Robal_36
Dostałeś emaila ?
Dostałeś emaila ?
Witam wszystkich
Gosia za keno
Gołąbki dzisiaj na obiad robiłam już mi się teraz nic nie chce . może jakieś keno wieczorem
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Leje deszcz,to trzeba trochę na uszko.
Najlepiej jest grać jak ktoś puszcza na przykład Multilotek to dwa zakłady jeżeli puszczasz 5 liczb to puszczaj zawsze dwa zakłady po pięć liczb wtedy jest większa szansa na wygranie
samolot
Szkoda ze scm nie typuje na profilu dobrze mu idzie typowanie keno z portfela Pasko
3 968 669. islandorka30,5
u mnie coś takiego jestale to niedziała
u mnie coś takiego jestale to niedziała
kurcze próbowałem wstawic to na stojaco ale jak zwykle weszło zdiecie przekrecone
3 968 890. samolot witaj
witam wszystkich
witam wszystkich
Na jutro szykuję w Multi 7/7 Bo jest promocja . Warto złapać wyższą kasę
arczi
arczi typujesz czasem keno z portfela Pasko ?
No to jak jutro promocja to już dziwne liczby będą 4 5 9 13 49 50 zapowiadam na jutro na 14
mam wysłane mini dwa z maszyny I I osiem zakładów własnych na zagraj ponownie
Się okaże o 21 50 ale wtedy to już śpię bo wcześnie rano do pracy wstaje
Budzę się skoro świt i patrzę o kurczę tylko 2/5 trzy razy trzeba znów do robolni iść
Ale będzie ten dzień może jutro ze zadzwonię do pracy dziś biorę urlop na zadanie bo muszę na Palacza jechać po odbiór wygranej
Nie dziękuję
Patrzyłam ile ludzie stawiają na keno z portfela Pasko ktoś tam nie pamiętam nicku postawił 1760 zł i wygrał ponad 12000 tysięcy
Arczi.
U mnie Twoje 2 zdjęcia są normalnie, tzn. nie są przekręcone na bok. ---> . ... 888.
U mnie Twoje 2 zdjęcia są normalnie, tzn. nie są przekręcone na bok. ---> . ... 888.
Muszę się wtedy ładnie ubrać bo tam podobno takie marmury w tej głównej siedzibie w Poznaniu są
V mnie też normalne jak najbardziej normalne
Pewniak 42...choc przebiłem te same liczby bo chce sprawdzić czy coś wtedy wejdzie w całej 10
Gram jutro na 10 tymi samymi końcami tylko zmienię liczby na 14aż się wkręca
Muszę trafić 7/10 na 2 tygodnie gry wydając na Multi 20 zł tygodniowo
Przed chwilą padło 9 x 272,30 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dobra jutro na 9 liczb... 1,31,41,4,24,44,27,7,37
42,2,12,36,46,6,19,39,9
Na sucho
42,2,12,36,46,6,19,39,9
Na sucho
wujek47
Dzwonek nieczynny,że pukasz ?
Dzwonek nieczynny,że pukasz ?
Biorę zakres od 1 do 49każda liczba na 5 końcy ale zazwyczaj wchodzą 2 albo 3...wiec gram na 9
3 968 915. Mulag 2020-10-05 (17:57) ????☀????
Fajne, Arczi sprzedajesz czy jako pamiątka nie nic nie sprzedaje zostaje to umnie jako pamiatka, tylko islandorka pytała o cos takiedo wiec odpowiadam ze tez takie cos posiadam
3 968 932. samolot dzisiaj sobie odpuszczam wszystkie gry, dzisiaj niemam weny do liczb
Fajne, Arczi sprzedajesz czy jako pamiątka nie nic nie sprzedaje zostaje to umnie jako pamiatka, tylko islandorka pytała o cos takiedo wiec odpowiadam ze tez takie cos posiadam
3 968 932. samolot dzisiaj sobie odpuszczam wszystkie gry, dzisiaj niemam weny do liczb