Wpisy 3 968 546 – 3 968 645
5 października 2020 01:40 → 5 października 2020 10:04, 100 wpisów
3 968 515. GTV dziekuje za propozycje ale wybacz nieskorzystam, z tego wzgledu ze marze o dziewczynie urody azjatyckiej typu japonka chinka, takie mi sie podobaja raczej, a ze takiej nigdzie niemoge spotkac , tu w naszym kraju lub polki o takim wygladzie zblizonym, wiec jestem nadal sam, i bede nadal singlem do poki iepoznam takiej kobiety o takim wygladzie jaki mi siewe podoba
3 968 513. GTV tu masz w 100% duzo racji ale niezgodze sie z tym co piszesz w sprawie TV trwam, ze tylko rydzyk chce zawładnac cała europa, rydzyk niema tu nic do gadania rydzyk nie jest BOGIEM tylko ojcem redentopterysta sorki jesli żle to napisałem, ale trudne to jest słowo , i on nic niemoze zrobić choćby i sie zesrał na miekko, on wcale nie jest osoba zła taka i jest jaki jest , niema co zganiac zaraz na tv trwam, jesli niejestes katolikiem to uszanuj druga osobe która jest katoliikiem,
3 968 513. GTV tu masz w 100% duzo racji ale niezgodze sie z tym co piszesz w sprawie TV trwam, ze tylko rydzyk chce zawładnac cała europa, rydzyk niema tu nic do gadania rydzyk nie jest BOGIEM tylko ojcem redentopterysta sorki jesli żle to napisałem, ale trudne to jest słowo , i on nic niemoze zrobić choćby i sie zesrał na miekko, on wcale nie jest osoba zła taka i jest jaki jest , niema co zganiac zaraz na tv trwam, jesli niejestes katolikiem to uszanuj druga osobe która jest katoliikiem,
niewolno ludzi wyznajacych inna religie ponizać i wmawiac mu ze mój Bóg jest lepszy od twojego i na odwrót, oni maja inne poglady na te sprawy i my mamy inne, ale juz niedługo bedzie koniec świata i wszystko zniknie z ziemi, i niebedzie wojen, przepychanek miedzy ludzmi itd ,juz pomału nsadchodzi apokalipsa, i wypełniaja sie pomału rózne przepowiednie niektórych wizjonerów, zaden rzad czy jaka kolwiek religia niezawładnie całym światem, jesli chodzi o stacje np, tv trwam czy tez radio MARYJA to lubie sobie ich nieraz posłuchaćczy tez i popgladac na trwamoie filmy o Jezusie ale nie dlatego ze jestem katolikiem, tylko poprostu lubie to i koniec, dlamnie jakis ojciec rydzyk, redemptorysta niejest kims tam na zbyt waznym, ale szanuje tego goscia bo wyglada sympatycznie, w tym swojim ornacie, co zas tyczy sie religji to juz jest moja sprawa,i w to co wierze a w conie, moj dobry kolega, przyjaciel,
który pracował z takimi ludzmi, o wyznaniu islamu powiedzial mi tak, oi sa niby w porzadku , sa goscinni, itd, ale jak juz wypija to sie robia mniej przyjaznii on pomimo ze z nimi pracował w danej firmie zawsze trzymał sie od nich z daleka pomimo ze go zapraszali na rózne swoje tam imprezy po pracyon ich szanował jako ludzi, ale tez i iechał miec znim nic do czynienia chodzi o muzełmanów, pisalmi ze zawsze stronil od nich, i trzymał sie jak najdalej, jak mi pisał oni niemaqja poszanowania tez i do swoich kobiet, , tam ubnich kobirta czy mloda dziewczyna niejest nikim waznym w domu, , tam wladsze w domu trzyma maz a córka i zona ma być mu posłuszna i ma spełniac jego zachcianki zadze bo poto tylko zyje, tam kobieta niema nic do gadania, jest tylko usługodawczyniom meża a jak tego nierobi to jest ukamieniowana przez swojego meza , jak by tak było tam super jak np, w naszym kraju to te kobiety z dziecmi by nieuciekały do innych krajów i tyle w tym temacie z mojej strony, ja jesli np niechce czegos ogladać np tv trwam to nieogladam tego onikyt mnie do tego niezmusi, , a ojciec rydzyk to tez człowiek ulomny jest, jak kazdy człowiek niktdy nie bedzie Bogiem iniebedzie zadzil całym światem, tak ja k co niektórzy fanatycy islamu, myślą moim zdaniem kazdy ma swoja religie i kazdy wierzy wco chce i nikyt nikomu niepowinien narzucać cvzego innego i mowić zre twoja religia jest zła a moja dobra bo nikt nikomu niekaze tez i nikogo zabijać a sie zabijaja, niemzna mówić ze jesli jestes polakiem i jestes wierzacy to bnadz sobie wierzaxcym co i kogo to powinno obchodzić
3 968 537. GTV fajnie zesmy sie tu juz posmiali,pozartowali a le taka jest prawda, piszesz ze oni tam niechca aby sie im amerykanie wpierniczali wiec co niemoga sasobie z nimi tam poradzić, sami, i dlaczego uciekaja do innych krajów a nie walcza o swoje na swoich tam ziemiach, tylko uciekaja w iine strony swiata co cha osiagnać czego niemoga osiagnac w swoi kraju?
jas wiem ze niektórzy niewierza w konic swiata juz nadchodzacy i ze sprawdzaja sie proroctwa ale w krótce tego doswiadczycie i wtedy niebedzie juz odwrot nic wam sie niedzadza jakies tam wygrane liczbowe bo beda nic niewarete, ale nato jeszxze trzeba troszke poczekac ale ta maszyneria idzie do przudu
jas wiem ze niektórzy niewierza w konic swiata juz nadchodzacy i ze sprawdzaja sie proroctwa ale w krótce tego doswiadczycie i wtedy niebedzie juz odwrot nic wam sie niedzadza jakies tam wygrane liczbowe bo beda nic niewarete, ale nato jeszxze trzeba troszke poczekac ale ta maszyneria idzie do przudu
dobra nnarazie wszystkim, dobranoc
kawa na ławe dla gamonia myślącego
mam w dupie twoje przeprosiny
END
ciekawe o kim tu makler pisze i do kogo sie tymi słowami zwraca? bo chyba nie do mnie co? ja o ile wiem to za nic go nieprzepraszałem, nigdzie w zadnym wpisie, ale moze to i nie domnie było kierowane wiec niewnikam w to bardziej, narazie wszystkim do rana lub popołudnia albo wieczora
END
ciekawe o kim tu makler pisze i do kogo sie tymi słowami zwraca? bo chyba nie do mnie co? ja o ile wiem to za nic go nieprzepraszałem, nigdzie w zadnym wpisie, ale moze to i nie domnie było kierowane wiec niewnikam w to bardziej, narazie wszystkim do rana lub popołudnia albo wieczora
{{hej}wstawać śpiochy i do pracy
Miłego poniedziałku wszystkim życzę hej ho do pracy by się szło
3 968 354. arczibalik73 2020-10-04 (22:32) rozbijamy mini lotek
3 968 346. makler 2020-10-04 (22:28)
Seba SAMOLOT =REKIN) mądrzejszy od Ciebie bo sie schowal , czyli wie o co biega
przestań sie juz osmieszac i odjebaj sie odemmnie raz na zawsze,
3 968 561. arczibalik73 2020-10-05 (02:12) rozbijamy mini lotek
3 968 346. makler 2020-10-04 (22:28)
Seba SAMOLOT =REKIN) mądrzejszy od Ciebie bo sie schowal , czyli wie o co biega
przestań sie juz osmieszac i odjebaj sie odemmnie raz na zawsze,
3 968 561. arczibalik73 2020-10-05 (02:12) rozbijamy mini lotek
Czesc Wszystkim porannym ptaszkom
Nowy tydzien nowe mozliwosci
Wprawdzie lepiej bedzie za 4 dni bo wyplata moze i lepiej bo akurat piatek piateczek piatunio bedzie i ej do rozbicia komulacja
Mewa gratulacje wygranej 4/5 w mini
Prosze podaj 5 liczb podziel sie wygrana i wiedza na dzisiejsze losowanko
Zycze milego i przyjemnego spokojjnego poniedzialku pozdrawiam
Paa
nie dziele sie wygrana chyba że z żonką a w multi może końce 8 do pracy trza żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 941055 i trafił(a) 2500 zł
Waldus {{hahaha}

A ja w pracy jak mam chwilę to zaglądam tutaj
Biedroneczka1977
waldus
waldus
Robal_36
Tak się złożyło
Tak się złożyło
Witka... By ten tydzień był jak rząd Jarczyńskiego...
Niski a wydajnyw portfelu
Niski a wydajnyw portfelu
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Soud Group i nie ma dzikich plaż... Ale babka na wokal a gość w Sax dmucha niczym kolarz pompka detke
Przed chwilą padło 1 x 1650,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Hura!
Lotto de w środę:
> 37 000 000 <
Lotto de w środę:
> 37 000 000 <
Tylko 1 euro.
Losowanie w środę.
Muszę przyjrzeć się jak trafiam na trzy liczby z 4 rech najlepszych koncow
wędruś wczoraj weszły wszystkie liczby wyśnione oprócz 44 podzieliły się na 2 los, czemu ts,tak robi
Dusia.
Miałem nie grać ale mam 4 zł wygranej to sobie puszcze multi i mini lotto
Dusia wczoraj podałem 10 zestawów po 3 liczby mają duża szanse dziś wejść
podaj bo nie chce mi się szukać ....no czasem wchodzą z opóżnieniem
Ja jestem.
Walduś.
Podawaj liczby, nie patrz na cudze opinie.
Podawaj liczby, nie patrz na cudze opinie.
Poproszę liczby
191979 Aniu witaj wedrus
Biedronka.
Dusia dziś w nocyśniły mi się liczby 2 i 22 a rano patrzę ze one już były wieczorem
05, 65, 30
15, 75, 72
75, 27, 15
35, 05, 27
65, 50, 45
15, 27, 05
05, 35, 27
75, 45, 35
75, 30, 27
65, 72, 15
Dusia specjalnie dla ciebie
15, 75, 72
75, 27, 15
35, 05, 27
65, 50, 45
15, 27, 05
05, 35, 27
75, 45, 35
75, 30, 27
65, 72, 15
Dusia specjalnie dla ciebie
Waldus
weź nie żartuj, "ośmieszyć podawaniem" ?
To, że zazwyczaj n i e wchodzą, że szacunki, predykcje, przewidywania, wróżenia z fusów, statystyki, liczby ze snów, czy z sufitu się n i e sprawdzają, to przecież w pełni normalne - ilość możliwych zestawień nie pomaga
Także - leć śmiało
weź nie żartuj, "ośmieszyć podawaniem" ?
To, że zazwyczaj n i e wchodzą, że szacunki, predykcje, przewidywania, wróżenia z fusów, statystyki, liczby ze snów, czy z sufitu się n i e sprawdzają, to przecież w pełni normalne - ilość możliwych zestawień nie pomaga
Także - leć śmiało
Czasami, Walduś, to i ślepa kura trafi ziarno
bez urazy , co złego... itd
powodzenia
bez urazy , co złego... itd
powodzenia
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 941103 i trafił(a) 2500 zł