Wpisy 3 968 322 – 3 968 421
4 października 2020 22:16 → 4 października 2020 23:36, 100 wpisów
3 968 318. makler co prawda CIE w oczy kole, , czego sie mnie czepiasz i tego co ja tu pisze, niechcesz to nieczytaj tego tu i niedogryzajmi tu, czy ja krytykuje tutaj TWoje giełdy i to co tu podajesz raczej nie robie tego wiec przestań mi tu puisac jakies głupoty, i sie zucać domnie o byle co? ,niechcesz nie czytaj tego co tu nieraz napisze
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
teraz sobie pisz madrosci A nie potrafi zalatwic renty
walnij sie
walnij sie
3 968 323. Wojtt witaj umnie dzisiaj tez tylko w mini 1/5 ale to nic mysle ze na dniach bedzie lepiej nie trafiłem nic dzisiaj poza ta 1 cyfra to jutro moze być lepiej, zreszta pozyjemy i zobaczymy,
Gosia Emeretka
Od mienia kwietów nie będzie ale
arczibalik ty jak cos napiszesz masakra nie dziwie sie oj nie dziwie sie lepiej jak nie bedziesz sie wypowiadał o czyms o czym nie masz pojecia te twoje zreszta szkoda klawki
25 jutro i 54 wstępnie widzę
prześpię się to wydumam co jeszcze może 63
prześpię się to wydumam co jeszcze może 63
Gosia ugrała co dziś czy niegrajut w loto
Izabela mini grałam ale mam dwie liczby i dwa oboki z maszyny
3 968 326. makler ja nie musze miec renty , ja wole pracować niz siedziec na rencie i gnusniec i dogryzać ludziom innym, tak jak TY to tu robisz nagminnie, i ja niebiore renty za kase jak tu w polsce co niektórzy, i tez nikomu niie mowie co ma robić, wiec odbij odemnie z tym głupimi wpisami pod moim adresem, bo stapasz po kruchym lodzie a kiedys ten lód moze pod Toba sie załamać wiec uważaj co i do kogo piszesz i nieczepiaj sie ludzi o byle gówno a swoje te przygryzki i mśąrośći zostaw dla siebie
Izabela322
Gosia trafisz
Emeretka
Z Gtv dziś krucho tri butelki popili z kolegi i Rafael deed
Gosia koloriowych snów
Seba mądrzejszy od Ciebie bo sie schowal , czyli wie o co biega
a ty jak zawsze DO TYŁU
nie da sie juz ciebie czytac
koniec czytania twoich dyrdymałów
a ty jak zawsze DO TYŁU
3 968 337. Gosia__77 wiem ze robisz tu dobra robote i widze tez co tu podajesz i sugerujesz jakie liczby , i to jest super wierze w to ze w niedługim czasie trafisz ta głowna wygrana przy potencjale tych liczb, które tu sugerujesz i zycae tez wszystkim tu osobom znajdujacym sie na czacuie którzy coś tutaj robia i głowkója nad liczbami i staraja sie aby cos wygrać, wiecej takich ludzi i beda wieksze tez i wygrane dla takich osób
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 14 wygrane w wysokości 100 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
3 968 346. makler 2020-10-04 (22:28)
a ty jak zawsze DO TYŁU
przestań sie juz osmieszac i odjebaj sie odemmnie raz na zawsze, wez sie sam za gre a nie piszesz tu durnoty, , i niemusisz mnie tu wcale czytac , bo ja juz nic niebede tu pisał, seba juz dawno cie olał widzei wkrótece zrobia to tez i inni ludzie bo swojimi madroscia,mi nic tutakj nie wnosisz w grach
a ty jak zawsze DO TYŁU
przestań sie juz osmieszac i odjebaj sie odemmnie raz na zawsze, wez sie sam za gre a nie piszesz tu durnoty, , i niemusisz mnie tu wcale czytac , bo ja juz nic niebede tu pisał, seba juz dawno cie olał widzei wkrótece zrobia to tez i inni ludzie bo swojimi madroscia,mi nic tutakj nie wnosisz w grach
Gtv cygarety palić paszedł on nerwowy jak ja tu piszu
pewnie zazdrosny znaczy
3/5 mini nieźle płatne, ciekawe, czy kto dobrze wyjasnowidził
3/5 mini nieźle płatne, ciekawe, czy kto dobrze wyjasnowidził
Arczebak nienerwujsa to portal o cifrach nie ludziach pawinni typować liczby nie kłócić mnie se tu nie powinni obrażać ja z Turcji i dziewczę u nas tak niema ludzi się nie kłócjat a polsza to tylko wy zle rabotajete że se miedza sobo obrażacie
Zgoda ma być nie klucic się powinni
Zgoda ma być nie klucic się powinni
Ja z Gtv polszu była mnie patrzono jak by z kosmosu prileciałaże ja ja nie rozumiejąc czemu takie podejscie u was jest
Polska to kraj ładnyj tylko ludzi nie rozumiejąc narodowosci
Polska to kraj ładnyj tylko ludzi nie rozumiejąc narodowosci
makler ja nie musze sie tutaj przed nikim chować jak piszesz tu o sebastianie, i o sobie ze kiedy ja wejde tu taj to TY zaraz uciekasz z stąd i jeszcze pare osób Ci podobnych, kiedy piszą ide z stąd bo tak czułem ze zaraz sie tu pojawi i bedą jaja, tak sie niezachowuja ludzie normalni, tylko przygłupy a ja do nich nienależe, wiec zastanów sie zanim coś napiszesz i do kogo , jesli jesteś taki dobry w tych swojich typowaniach na giełdzie to dlaczego tam nigrasz i niewygrywasz AUKCJI , poco tu wchodzisz i robisz zamieszanie wsród tu typujacych osób liczby niegrasz tutaj b,nic nietypujesz to poco tu wogóle zagladasz, niemasz nic innego w domu do roboty jak tylko tu z ludzi szydzić i nnym dogryzać i wysmiewać np mnie ze nieumiem niby sobuie renty załatwić a ty co tez sobie rente załatwiłes na piekne oczy, bo to co tu piszesz to tak wyglada jakbyś był na takiej rećie wiesz to nie jest moja sprawa i mnie to nieobchodzui, wcale co ty masz i czy za kase czty nie, bo to niemoja sprawa kiedys za kase mozna było sobie załatwić rente, teraz mozesz jedynie o tym pomarzyć to nie sa te czasy co były kiedyś wiec uwarzaj co piszesz i i co komu zarzucasz
Arczibalik73dzięki za miłe słowa też życzę wszystkim wygranych ale nie to najważniejsze jest
Arczibak ty się tym nic nie nerwujsa pisz co chcesz to portal o cifrach lotto
W Iławie była to mienia nazwali ........ Ja nierozumieju tego Gosia
3 968 360. Izabela322 witaj spoko jest tu masz dużo racji tez ale niestety tak jest w w naszym kraju ze sa tacy ludzie zawistni tez którym nigdy nic niepasuje co niejest po ich i też mysli, a próbója sie tu wymadrzać jeszcze, ja tez jestem za tym aby tu był spokój ale tu niemoze być spokoju jak wchodza tu tacy ludzie i cały czas o coś sie do kodoćś czepiaja i kazdemu dogryzaja, oni nie umieja pozostac gdzies tam z boku tylko zawsze swojimi wpisami tu chca zwrócoić na siebie uwage , ja nieraz tak mysłe czy ich juz BÓG nie kocha, ze sa tacy wścibcy dla innych i wszystkich krytykuja na okolo ale co oni robia\złego to tego niewidza
No uroda jak każda z nas tylko ja cera bardziej ciemna i z Turcji i pachażu u nas słońca dużo było jak mala byla to i pgmenta wiecej
Izabela nic się nie martw niczym nie przejmuj rób swoje
Nie ma co się denerwować
Nie ma co się denerwować
3 968 365. Izabela322 ja sie z tego powodu nie denerwuje, bo niby dlaczego, miałbym to robić, kolega makler znany tu jest z takich zadym, kiedys tak skakałł tez tutaj i sie doskakał blokady na jakis dłuzszy czas , teraz widocznie dazy do tego ponownie i chce jeszcze raz udac sie na długotrwała kwaratanne z tego tu czata, niech dalej tak pisze do ludzi to sie doskacze ,,ja zas ze swojehj strony zycze mu jak najlepiej i zycze mu dużo zdrówka i wysokich wygranych w tym co robi, niech gra i wygrywa jak inni a nie tylko tu wszystkich i wszystko inne krytykuje
Iza do łóżka marsz idziemy spać
Gtv marsz do łóżka ty dziś pijany
3 968 374. Forsami witaj, masz racje szkoda tutaj, siedziec nieraz tez jak wchodzisz a tu ktos cie odrazu atakuje z czymś, po pracy lepiej wypić browca jesli mozesz i udac sie na spoczynek, bo wypoczynek po pracy jest najwazniejszy a jesli o wygrane to sie niemartw niewygrałes dzisiaj, wygrasz jutro wazne jest tylko to ze grasz wiec i wygrasz ja CI tego zycze z całego sercam graj i wygrywaj, tak samo jak zycze tu wszystkim któryz graja i chca cos wygrać milej nicy i kolorowych snów do jutra
Mowie ci Gosia z tym rafaelem to cyrk na kolach ja mam
No ja też pachodze już Gosia emeretka nocki dobrej spakojnej
Takie już są te menszczyzny
Dobranocki
widze ze trzeba sie pomału z stąd oddalić i na jakiś czas przejść w cień na tym czacie dać innym sie tu wypowiedziec i wykazać jak kolega makler który jak mnie tu widzi zaraz ucieka i chowa głowe w piasek, mewa tez odlatuje, bo tez mu nic nie pasuje nieraz, jakcos napisze inaczej a nie jest to pi ch myśli noale cóż to sa juz tacy ludzie, dlatego niebede im wchodził w droge bo mi to nie po drodze
3 968 391. Izabela322 2 dobranoc kolorowych snów i miłego wypoczynku, trzymaj sie ciepło
3 968 391. Izabela322 2 dobranoc kolorowych snów i miłego wypoczynku, trzymaj sie ciepło
Arczibalik73 Ty nigdzie nie odchodź bo jesteś tu bardzo potrzebny
3 968 397. samolot -- nie teraz jeszcze jestem dzieki za miłe słowa teźż z twojej strony, ja sie narazie z stą nigdzie niewybieram, tylko zegnałem sie z izabella322 bo pisała ze juz idzie spać , widać ze jest too inteligentna osoba która wie jak sie zachować w towarzystwie
Tomi iza to tak z doskoku ale widzę że lepiej jej idzie niż mi co godzinami nieraz siedzę nad liczbami
Tomii za 1 miejsce w pewniakach
Tomii za 1 miejsce w pewniakach
Jakub Moder z Lecha sprzedany za rekord 11 mln euro jak przejdzie testy
Lepiej żeby w portfelu przybylo bo jutro gram na 14 i wtorek na 14
3 968 403. samolot oczywiscie ze tak tu jest wiecej takich osób jak gosia 77 , biedroneczka 1977 i wiele innych jeszcze osób których niebede tu wymieniał z nicków a wiedza jeli to tu czytaja wszystkim tym te osobom zycze wysokich wygranych i duzo dużo zdrówka z całego swojego serca, a gdy juz wygraja głoewna wygrana w cokolwiek , to miłych chwil i spełnienia najskrytrzych marzeń tez jeszcze do tego
3 968 408. tomi77 oczywiscie ze tak , to jest najwazniejszre teraz aby przybywało w portwelu a nie ubywało, ja zas od jutra gram tylko wieczorem i chyba juz tylko mini lotek bo tu chyba realniejsze beda teraz jakies trafienia dopóki nieprzejdzie ta pandemia w multiku , która dotyka wszystkich po kieszeniach ostatnio
No tu niunia miała rację my za dużo w Polsce się nienawidzimy niewiem czyją to wina ale tu w nl jedynie komu bym nie mógł zaufać to naszym rodakom niewiem czemu tak jest
nielicznym udaje sie tam tylko i przypadkiem coś i trafić, a jak wygraja juz cos troche wiekszego to ciesza sie jak murzyn kolorowym szkiełkiem, i i mysla ze ą niewiadomo kim bo udało sie mu trafić raz cos tamm w zyciu całkowicie przypadkowo, ja tam nikomu niezazdroszcze zadnej wygranej, grajcie i wygrywajcie jak najwiecej, ciesze sie z tego ze któs cos uskubnoł ztego wszystkiego i ze uwazam ze niestety ale niejesteśmy jeszcze przegrani bo ktoś tu z naszej grupy czatowiczów cos jeszcze i trafia moze nie sa to jakies kolosalne wygrane ale sa to jakies wygrane, jak ja to zawsze powtarzam ze nie odrazu kraków zbudowali,i trzeba pomału i skutecznie razem dazyc do celu a nie pałac do siebie nienawiscia, bo razem i nam wszystkim chodzi tu o wygrane,
Pomagajmy sobie nawzajem po co utrudniać se życie i tak ono jest krutkie prowadzi nas na słup jak mulag pisał
3 968 415. samolot tak by to było mozliwe moze gdy pare i tez osób tu sie do tego dostosował , zebysmy byli jedna spojnoscia wymieniali sie swoimi pogladami liczb, i razem tdazyli do celu i coraz wiecej wygrywali ale tak sie tu nieda , niemozemy być jak piszesz rodzina , bo zawsze w takim stadzie czyli rodzinie znajdzie sie tzw. parszywa owca która dazy tylko do tego aby wszystko rozwalić i popsuć która weszy podstep i wszystkich do siebie skłóca i zraża i jedyne o o co jej chodzi to o to aby ludzi ze soba poróznić a tu nie oto przeciezrz chodzi nie prawda?