Wpisy 3 967 821 – 3 967 920
4 października 2020 15:57 → 4 października 2020 17:11, 100 wpisów
Waldi-ciasny berecik dzisiaj-czy Luzik
TS-leci w Grzyba na Maxa
TY Brjan
Częstochowa
Gram bo wygrywam
Zabrze serducho
i babiarz
pasuje do Ciebie jak Twój skan i jwstes tyle wart
Kedzior wielokrotnie wklejał po 2--4 zl z online
porównaj skany online "kubraczkow"
Częstochowa
Gram bo wygrywam
Zabrze serducho
i babiarz
pasuje do Ciebie jak Twój skan i jwstes tyle wart
Kedzior wielokrotnie wklejał po 2--4 zl z online
porównaj skany online "kubraczkow"
makler czy wygrał czy nie to bez znaczenia,niech sie cieszy jak ma taką potrzebe
makler-Ludzie w różny sposób chcą sie dowartościować
kto by chciał spróbować? przejazd na linie z Hiszpani do Portugali
Nad nim 100Balonów
Pampersy-Gratis !
Lub w cenie chodzenia po Linie
Można w gacie narobić
Sposób dobry na szybki transport ustawiasz balony w nl wyżej w pl niżej i jedziesz potem odwrotnie
W pl balony wyżej w nl niżej i znowu jedziesz
W pl balony wyżej w nl niżej i znowu jedziesz
Waldi-oglądaj i słuchaj Narodowych Polskich Mediów
W Polsce skoczył pijany na bagii i o mało nie wbił sie w ziemie,był taki przypadek,złe zabezpieczenie było
TVP INFO-nie do pobicia najbardziej obiektywne dla rządzących
Waldi-Kabaret na żywo to masz w Polsce od 5lat
Pomazańcy narodu,naznaczeni do Misji,najlepsi z najlepszych,można cytować bez końca
3 967 823. waldus 2020-10-04 (16:03) lotto 8,16,18,24,25,37
Koniec podawania pewniaków naa czat
dosłownie dobra rada podajesz liczby na czat nietrafiasz nic w realu bo to tak działa własnie
Koniec podawania pewniaków naa czat
dosłownie dobra rada podajesz liczby na czat nietrafiasz nic w realu bo to tak działa własnie
GTV-jak sam machłeś flakon to relaks wskazany

3 967 856. Andreas3864
walduś moje senne
8,9,12,15,19,42,29,44,52,54,63 na 14 weszło 6/z 11 liczb ciekawe czy reszta wejdzie wieczorem
8,9,12,15,19,42,29,44,52,54,63 na 14 weszło 6/z 11 liczb ciekawe czy reszta wejdzie wieczorem
3 967 859. samolot po prostu zwykły przypadek, widac miqały wejsc i dlatego tez i trafiłes i za to oby tak dalej, ja tam niezadroszcze nikomu zadnej wygranej aw recz sie ciesze ze ktoś cos ugrał bo kazdy z nas gra poto aby coś wygrał do jenych sie w danym dniu usmiecha szczesciew do drugich nie, i to jest normalne niema co rozpaczac ze sie znów przegrało tylko trzeba grac dalej,wygrałes cos to ok
dusia -senne liczby nie po alkocholu
Wygrywają-jednostki,pojedyncze osoby trafią grosiki od Ts-a,Nie pamiętam żeby TS-tak leciał w Grzyba,a tu z roku na rok coraz gorzej coś chapnąć z tortu Ts-a
Analiza liczb przez Ts-a ,wręcz niewiarygodna ,ale stety
To prawda czasami mozna wygrać ale trzeba grać rozsądnie i z umiarem
Waldi-a o zdrapkach to niema co mówić nawt
3 967 866. Andreas3864 tak to prawda jest bo zadurzo tu na czacie podajecie liczb i sie niektórymi liczbami chwalicie co i wysyłacie a tu miedzy nami załoze sie ze jesrt kilka osob podf pseudo nickami którzy na bierzaco podpatruja co typujecie i tym samym przekazuja te liczby dalej dlatego tez i mniej trafiamy, bo ustawiaja takie liczby na wejscie których nikt nipokazuje
RT1 = Brjan
znów bierze na litość
tak jak Arczi
((od jutra definytywny koniec)))
znów bierze na litość
tak jak Arczi
arczibal-dużo ludzi gra,a z komputerem jeszcze nikt nie wygrał, chyba że w szachy
Kto tu kogo bierze na litość?
Jak ktoś się lituje to wysyła im kasę?
Jak ktoś się lituje to wysyła im kasę?
A ja wole-napój Bogów
3 967 869. samolot dokladnie pomału i do celu, to co pisze andreas3864 to tez prawda, z komputerem narazie jeszcze nikt niwewygrał
Mulag-Tedi po obiadku
Ktoś mi dał cynk że na stronce w realu ktoś raczej wiem kto trafił 4 z 5/ w mini gratuluję Mewa
0 co chodzi km dopiero wszedlam
O mało co go świetym nie zrobili za te 4/5w mini
3 967 879. samolot 2020-10-04 (16:58)
że jaki to chory
tumanie
że jaki to chory
tumanie
Też miałem 4z 5/ wini dawałem skan ale to było 2017 Mewa wtedy mi gratulował teraz ja mu brawo
Mulag-bo Tedi niechce być singlem
3 967 875. makler 2020-10-04 (16:56)
RT1 = Brjan
znów bierze na litość
tak jak Arczi
makler ja nikogo niebiore na litość co TYza dyrdymały tu opowiaqdasz, ja od nikogo zadnej litosciniepotrzebuje, i co czego od jutra koniec, co niebedziesz ju\z tu ppisał odchodzisz z czata?
RT1 = Brjan
znów bierze na litość
tak jak Arczi
makler ja nikogo niebiore na litość co TYza dyrdymały tu opowiaqdasz, ja od nikogo zadnej litosciniepotrzebuje, i co czego od jutra koniec, co niebedziesz ju\z tu ppisał odchodzisz z czata?
Diabeł jest odrzucie zło żyjmy w przyjaźni wszyscy są okey ktoś za plecami podpowiada kłótnie dajcie sobie znak pokoju
Makler to zadymiarz . Podpuszcza ludzi żeby napisali coś złego A później piszę do Pasko jak na niego jadą
Napijcie sie Wódki
Żyjmy w przyjaźni ustępujemy jeden jest mądrzejszy drugi mniej ma inteligencji bądźmy tolerancyjni
Albo niektórzy tu na stronie niech napiją sie wody i niech tego nie łykają-bo bzdety i bzdury wypisują
Pasko samolot =Sebastian m = rekin =typermistrz znowbneu to samo odwraca kota ogo nem
A ja biedronka wierzę ze trafię w mini 5/5 I mam dobry humor bo jutro poniedziałek i na skrzydłach do pracy polece . A po pracy kolektura trzy trafne zdrapki kupię i skany umieszczę
Mulag-Ted chyba już nie urośnie ????
Jak jest zdrowie to tylko bawić się tańczyć ćupciać
Życie to jedna wielka balanga
Życie to jedna wielka balanga
Tylko muszę te skany zdrapek zbadać jakie numery serii te sześć liczb z drugim ciągu to znak rozpoznawczy ze z tej paczcce może być wygrana
Czy tu na stronce zawsze musi być tak dziwnie takie ataki szczypania