Wpisy 3 967 570 – 3 967 669
4 października 2020 12:08 → 4 października 2020 13:43, 100 wpisów
Rozumiesz mam jeszcze tłumaczyć
967 564. samolot 2020-10-04 (12:03)
6-1
4-1
Mam jeszcze coś tłumaczyć
967 564. samolot 2020-10-04 (12:03)
6-1
4-1
Mam jeszcze coś tłumaczyć
Oby pasko zareagował bo ten osobnik jak w swoim nicku ma funkcje społeczne zablokowane za nic nie dostał jest nie reformowalny
a tak poza tym to ja nic nie ujmuję Idze tylko twierdzę że to delikatnie mówiąc niespodzianka z której oczywiście się cieszę
Jutro 2 Multi na 14 muszę mieć dodatkowy skład do zmylenia przeciwnika
No Iga zagrala mecz życiapierwszy set jak było 5:1 nie wierzyłem póki set nie skończyłnie takie mecze przegrywały zawodniczki z Jabeur czy Kwitova
Z taką grą Iga może być w pierwszej 10 to kulawy sezon Ale jest pięknie
Wyglądało to tak jakby Simona nie wiedziała co się dzieje choć w drugim próbowała Ale to Iga narzucila tempo bo wiedziała co się stanie jeśli Simona zacznie rozdawać kartypiłki
3 967 581. johno 2020-10-04 (12:17) ???? Kkwdp ????
seba czy ty myślisz wogóle o jakim sebie tu piszesz ?
seba czy ty myślisz wogóle o jakim sebie tu piszesz ?
Właśnie teraz info ze w Warcie pozytywne testy i mecz przełożony w okolice 3 listopadato został Lech
3 967 581. johno czy to chodzi o sebastiana M,czy to o jakiegos inego sebastiana chodzi tylko to chciałem wiedzieć , niesłuchaj mewy który wymysla jakies głupoty boio mnie nie cierpi
Oby legia była w takiej formie 18 października łatwe 3pkt Zagłębia Lubin
Mewa niema to jak spontan jak niewiesz co skreślić to skreśl jak leci to wtedy do sieci wleci
Mewa-miałeś nosa do tej 4/5 w Mini
piszecie tu czesto o jakimś sebie dlatego zapytałem czy to chodzi i byłego tu kiedys kolege sebastiana M, który został tu zablokowany czy jest tu jeszcze inny sebastian , czy to tak ciezko odpowiedzieć jest, ?
Mewa a szkoda to że Ci 5/5 nie wpadło to by był spontan nad spontany
Ja też nie mam ochoty uczestniczyc w blazenskich wpisach samolocika sebusia m z innymi nickami w tle typu rekin ku uciesze pomagiera bez kum nie ma to jak robic z kogoś głupszego niz samemu się jest
Mewa
za mini.
jeden z nocnych komentarzy na temat Twojej wygranej,rozbawił mnie do łez.
za mini.
jeden z nocnych komentarzy na temat Twojej wygranej,rozbawił mnie do łez.
Ostatnimi czasy zauważyłem że w Mini na tygodniu w sensie od poniedziałku do soboty pula w Mini ponad 300...tysięcy i super więcej ludzi gra po mimo wyższj ceny zakładu a chwilami był zastój
Fajnie jest grać w Multi swoimi liczbami2.5 nie boli a uczy myślenia
Nie gram w mini bo wolę przegrać nawet te 5zł w lotto i mieć wpływ na sport i kulturę
3 967 613. Mewa to ze wygrałes wczoraj 4/5 w mini to nieznaczy ze mozesz sie tu rzadzić uiii ustawiac domnie zle innych portalowiczów, ja sie pytam powaznie czy to chodzi o twojego wroga sebastiana ma, czy o jakiegos innego sebastiana i nienazywaj mnie głupim bo w tym momencie to Ciebie moge uwarzac za głupieko, ja pytam powaznie czy jest tu moj kolega sebastian pod jakimś innym nickiem, , bojak bym wiedział ze tu jest to bym niepytał , a ze mowicie i piszecie o sebastianie to poprostu zadałem zwykłe pytanie
Wszyscy wiedzą widza a ty nigdy nie mam zamiaru tłumaczyc tobie czegoś oczywiśtego
3 967 612. Forsami witaj witaj
który to nick jest sebastian proste pytanie zadaje, bo ja naprawde niewiem, w obecnej chwili
Mewa
Się okazało,że to nie Twoja zasługa te 4/5,tylko wykorzystałeś wpis kogos innego i tak zagrałeś.
Się okazało,że to nie Twoja zasługa te 4/5,tylko wykorzystałeś wpis kogos innego i tak zagrałeś.
Emi Mewa
wygnieciony kupon, wyprasuj
Arczi
nick: samolocik cofnij czat
Baj
wygnieciony kupon, wyprasuj
Arczi
nick: samolocik cofnij czat
Baj
3 967 615. Forsami ja tez od dzisiaj gram narazie juz tylko w mini bo tu sa realniejsze wygrane, multika narazie odstawiam na bok, co do trafienia wczorajszego zestawu w mini lotka to tymi liczbami nie tylko grał jedyna mewa w polsce, a wiele tysiecy osób, ja tez tym grałem ale akurat wczoraj tego niewysłałem bo zmieniłem numery na inne, ja tu na czacie wcale niepodawałem tych numerów ktore skreslił i trafil mewa tylko piszacz biedronka 1977 zasugerowałem aby zafra ła w mini na maluchach czyli na małych liczbach ale nie okresliłem na których doklasadnie , wtedy biedronka tez napisała mi ze obstawi je na kilka dni, , czyy to zrobiła niewiem, zaś mewa zagrał nimi i trafił i za to naleza sie nmu , ja niejestem wrogiem jego tak jajkim jest dlaniego wrogiem sebastian M, ja wiem ze oni sie nie cierpia, ale to ich jest sprawa nie moja,
makler
aby zagrała
Patrz drugi mecz Trevisan grała z Bertens ranking 159 przeciwko 8 i wygrala Trevisan
6-4
6-4
Nigdy nie patrz na ranking
6-4
6-4
Nigdy nie patrz na ranking
3 967 629. makler witaj, a to ze samolocik to sebastian niby jest to naprawde niewiedziałem
Jak Switolina nie wygra że Świątek to raczej nikt nie ma szans.
zreszta z tego co pamietam to mi kiedys sebastian , napisał na @ ze tutaj juz nie bedzie wchodził i pchał sie tam gdzie go niechca , wiec niewiedziałem ze tutaj moze być pod innym nickiem dlatego gdy słysze i widze ze ktos pisze seba to dlatego oto zapytałem, niesiedze tu non toper jak inni, , i nieczyrtamwszystkiego ostatnio co piszecie, mam troche wiecej zajewć w domu róznych i wchodze tu wtedy kiedy tylko moge, ale moge tu wogole niewchodzić i nic niepisaxc a nawet tez i niczego podawać bo poco jakjk jestem tu niemile widziany przez kogokolwiek, niema sprawy
Arczibalik73 ale nikt Ciebie stąd nie wygrania. Wprost przeciwnie. Jesteś tu mile widziany !
Tylko jednostki twierdzą inaczej Więc nie patrz na nich lub patrz z przymrużeniem oka
Tylko jednostki twierdzą inaczej Więc nie patrz na nich lub patrz z przymrużeniem oka
Znalezione w necie:
Tak, tak, ty wiesz ilu powinno być dyplomatów na Białorusi. Wiesz też, jak usprawnić układ hamulcowy w Porsche Cayenne, jak leczyć koronawirusa, jak budować mosty, ile powinny wynosić podatki, czy konstytucja ma usterki w preambule. Wiesz, dlaczego klimat się ociepla, kiedy wybuchnie kaldera Yellowstone, wiesz, że 10 tys. lat temu odwiedzili nas kosmici, wiesz, jaki powinien być kolor odzieży ratowników medycznych latających w misjach na morzu. Wiesz, za ile FC Barcelona powinna kupić nowego obrońcę, wiesz, jakie kotlety są najzdrowsze i jak uprawiać banany w Panamie. Wiesz jeszcze kilka innych rzeczy i chętnie się tymi informacjami ze wszystkimi dzielisz, szczególnie jeśli nie chcą słuchać. A na codzień jesteś elektrykiem, który miewa problemy z podłączeniem światła, mechanikiem, który ostatnio zapomniał wymienić olej klientowi, czy kładziesz kostkę na moim osiedlu już drugi miesiąc i każą Ci ją ciągle rozbierać, bo wzorek nie wychodzi (ach, ten parszywy projektant, któremu ubzdurzyły się jakieś kwietne motywy, zamiast jednokolorowej kostki).
...
specjalne uściski dla tego, kto wie, że to dla niego
Tak, tak, ty wiesz ilu powinno być dyplomatów na Białorusi. Wiesz też, jak usprawnić układ hamulcowy w Porsche Cayenne, jak leczyć koronawirusa, jak budować mosty, ile powinny wynosić podatki, czy konstytucja ma usterki w preambule. Wiesz, dlaczego klimat się ociepla, kiedy wybuchnie kaldera Yellowstone, wiesz, że 10 tys. lat temu odwiedzili nas kosmici, wiesz, jaki powinien być kolor odzieży ratowników medycznych latających w misjach na morzu. Wiesz, za ile FC Barcelona powinna kupić nowego obrońcę, wiesz, jakie kotlety są najzdrowsze i jak uprawiać banany w Panamie. Wiesz jeszcze kilka innych rzeczy i chętnie się tymi informacjami ze wszystkimi dzielisz, szczególnie jeśli nie chcą słuchać. A na codzień jesteś elektrykiem, który miewa problemy z podłączeniem światła, mechanikiem, który ostatnio zapomniał wymienić olej klientowi, czy kładziesz kostkę na moim osiedlu już drugi miesiąc i każą Ci ją ciągle rozbierać, bo wzorek nie wychodzi (ach, ten parszywy projektant, któremu ubzdurzyły się jakieś kwietne motywy, zamiast jednokolorowej kostki).
...
specjalne uściski dla tego, kto wie, że to dla niego
mam takie pytanie czy ktos wie dlaczego nie mozna sie zarejstrować na portalu u korna. kiedys mogłem sie tam zalogować a teraz odrzuca mnie, tam chciałeb sie tam zalogoiwać i cos napisać adminowi ale niewiem czy ze stronka jest cos nie teges, czy jest blokoewana dla niektórych juz osób dawno tam niewchodziłem i moze zostały poczynione jakies zmiany o których ja moge i niewiedzieć dlatego grzecznie pytam
Arczi.
Korn nic nie blokuje
Korn nic nie blokuje
arczibalik73 jak chcesz pisac to musisz konto zalozyc Jest opcja taka zaloz konto i czekaj na aktywacje
No to wypaliłem a każdy życzenia nie chciałem stać w kącie42
6,36
6,36
Wysoka Agata z Neklilubię wieszaki więc Ciebie teżTy rób co chcesz a ja nie jeż
3 967 655. tomi77 wyslij to na mini to wejdzie na dniach moze i nawet dzisiaj
Sztukę Multi mam tylko a jutro 2 na 14 wyśle z DominowaAle swoje
dziś poszło szybko
50 52 53 54 55 56 57 58 59 60
2 12 22 32 42 52 62 72
50 52 53 54 55 56 57 58 59 60
2 12 22 32 42 52 62 72