Wpisy 3 966 934 – 3 967 033
3 października 2020 17:09 → 3 października 2020 19:28, 100 wpisów
Coś wam powiem ale nie sugerować się do wysyłania
187 osamotnione lubi 21 22 23
187 osamotnione lubi 21 22 23
Gosia dziś mi wpadło w keno 54 zł W zdrapce 30 zł I 20 zł
Skany zdrapek dałam po 14 na czacie . A keno wyplacilam odrazu więc nie dałam skana
Kaskady nie gram... Wolę odpad choć na 4 strzały multi niż nic i zawsze brakowało sztuki do 8/12
Wypisano mnie do domu na kwarantannę,po trzech dniach pobytu,nie wykonano diagnostyki
Rt1 ogóle to bardzo nie dobry czas dla ludzi chorych na cokolwiek ale to co wyprawiają z pacjentami onkologicznymi to już woła o pomstę do nieba
Byłam O 18 02 zagrałam na dwa losowania 7 56 57 58 59 69 na dwa losowania a wszystkie sześć wpadły o trzecim losowaniu
Dlaczego przyjmują na zabiegi i kładą pacjentów na salę ogólne,a nie w izolatkach
Mam nadzieje że te gnoje odpowiedzą za to między innymi szumowski
Chyba muszę się wina napić albo gin z tonikiem
Biedroneczko widzia£am skany zdrapek
Brawa dla Ciebie
Musia£am teraz wyjść do sklepu ale już jestemodkry£am w pobliżu lottomat w żabce już nie trzeba ganiać na cpn
Brawa dla Ciebie
Musia£am teraz wyjść do sklepu ale już jestemodkry£am w pobliżu lottomat w żabce już nie trzeba ganiać na cpn
Miałem wam przesłać sarny z kukurydzy Ale sarny przyszly na pole do mnie
No jak coś wymyślę i typuje to... Wysoko jestem a jak to zaczynam wysyłać... To lipa ale jutro na 14 daje to co w profilu
Przed chwilą padło 7 x 364,30 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Nie grajcie kaskady... Na 5 strzalow trafiłem 4 zł... niby jest blisko ale lepiej multi 10 liczb wysyłać nawet codziennie po sztuceale swoje
RT. {{hej