Wpisy 3 966 920 – 3 967 019
3 października 2020 16:55 → 3 października 2020 19:15, 100 wpisów
Johno ryzyk fizyk dam tą piątkę wydaje się ,że 76 zejdzie jak 78 po trzy sztuki
ja gram ostatnio na oczekiwane parki i dokładam 3 liczby swoje, problem w tym aby te 3 liczby trafić bo parki ładnie wchodzą
Coś wam powiem ale nie sugerować się do wysyłania
187 osamotnione lubi 21 22 23
187 osamotnione lubi 21 22 23
Gosia dziś mi wpadło w keno 54 zł W zdrapce 30 zł I 20 zł
Skany zdrapek dałam po 14 na czacie . A keno wyplacilam odrazu więc nie dałam skana
Kaskady nie gram... Wolę odpad choć na 4 strzały multi niż nic i zawsze brakowało sztuki do 8/12
Wypisano mnie do domu na kwarantannę,po trzech dniach pobytu,nie wykonano diagnostyki
Rt1 ogóle to bardzo nie dobry czas dla ludzi chorych na cokolwiek ale to co wyprawiają z pacjentami onkologicznymi to już woła o pomstę do nieba
Byłam O 18 02 zagrałam na dwa losowania 7 56 57 58 59 69 na dwa losowania a wszystkie sześć wpadły o trzecim losowaniu
Dlaczego przyjmują na zabiegi i kładą pacjentów na salę ogólne,a nie w izolatkach
Mam nadzieje że te gnoje odpowiedzą za to między innymi szumowski
Chyba muszę się wina napić albo gin z tonikiem
Biedroneczko widzia£am skany zdrapek
Brawa dla Ciebie
Musia£am teraz wyjść do sklepu ale już jestemodkry£am w pobliżu lottomat w żabce już nie trzeba ganiać na cpn
Brawa dla Ciebie
Musia£am teraz wyjść do sklepu ale już jestemodkry£am w pobliżu lottomat w żabce już nie trzeba ganiać na cpn
Miałem wam przesłać sarny z kukurydzy Ale sarny przyszly na pole do mnie
No jak coś wymyślę i typuje to... Wysoko jestem a jak to zaczynam wysyłać... To lipa ale jutro na 14 daje to co w profilu