Wpisy 3 965 344 – 3 965 443
1 października 2020 20:25 → 1 października 2020 21:28, 100 wpisów
47,52,56,63,6465,69,7,9,10 profil... Mogę być 9 w 10 profilu co nigdy nie bylem
Dziś nie gram bo leje nie chciało sie mi jechać nowiną furom kupić nie wpadnij 38 48
Islandorka w listopadzie 4 000 000 wpis

Hybrydowy fiat..to na wodę się turla tosz to parowóz robi parówki
Wy pracownicy u mnie w pracy kur de to nie ja .nie gratulacje mi bo to nie jo ...juz mam dość gratulacji
Mego miałem jak byłem mały
To nie ja forsami dlaczego mi wszyscy gratuluję nawet Ci idioci w realu
zbigniewg pewnie oni też na multipasko siedzą
Wiadomości szybko się rozchodzą
Wiadomości szybko się rozchodzą
Zbyszek dobra dobra a nie kituj okna już są PCV akurat twój Nik
przestańcie mi pogratulować to nie ja idioci z pracy i nie tylko..............Makler dzięki za w pis osa nie wchodź na mój profil
juz jestem ponownie, witam wszystkich niewitanych
3 965 364. zbigniew g umnie tez leje nacały dzień w ta pogode to bymn psa z domui niewygonil co by biedak nie zmukł, ale poleciałem do kolekrtury posłac multika i mini bo jakbym odpuscił to byłbym chory, tymbardziej ze pewne liczby mi sie ukazały na tak podawałem je tez gtv i mam cicha nadzieje ze wyjda
Forsami jesień 26 września cywil ma
3 965 350. GTV niestety jesli cos bedzie z 70 tek to moze tylko 2 liczby tak mi sie tu pokazuje w swoich zapiskach
Miałem spać bo rano do pracy tony normy łeb do podłogi milczeć robić tony normy
Forsami dziękujemy wam Polacy
Żeście wyjechali
kurcze poluje na pewne liczby w mini lotka ciekawe kiedy wyjda czy złapie je jeszcze w tym roku i przytule w koncu te 5/5 w mini lotku
Cza uważać na wnuczka ja dziadkiem jeszcze nie jestem a wnuczek może zadzwonić Ale oco chodzi dopiero w szelkach
Na mnie już lecą
masakra
masakra Pisałem tu nieraz że jak wygram w Lotto 6 z 6 to dam tu skana a teraz to raczej nic niedam bo mi się tu wnuki zwalą na łeb..i może być stypa zamiast balu
Myślę że ktoś coś musi sledzic.. Bo za uja nie może wiedzieć na kogo trafichyba że Wawa Mokotów czy Marki
Forsami nie dawaj skana ja nie dalem skana i mam przejechanie wszystkie na mie lecą
To nie ja idioci
dzisiaj zagrałem w multika strym sposobem na 2 kuponach te same praktycznie liczby na 1 x 10/10 i 1x 7/7 i 1 x mini lotek liczby z kosmosu miedzy 10 a 7 jest róznica tylko 3 liczb, kiedys tak grałem dawniej gdy jeszcze pracowałem i w ten sposób tez lapałem jakas kasorkekiedys wysłałem jedne i te same numery na 5 kuponach, pamietam ze zaczynałem od ukladu 10/10 potem 9/9 8/8, 7,7, 6/6, 5,5 i a na 10/100 i tu sie machnolem bo 2 razy ten sam kupon wysłałem na dane losowanie i pamietam ze na 2 tych samych kuponach wpadło mi po 8/10, i te pozostałe kupony tez wszystkie były trafione, za kazdy była kasa, pamietam ze wtedy zarabiałem 800zł a mi wppadło wtedy kolo 2000zł choc to bylo juz dawno ale mile wspomnienia pozostały, dlatego postanowiłem wysłac jakies tam liczby własnie w ten sposób obierajac sobie pewne 20 numerów z nich tworzac ta 10/10 i to na kupony na przedział 10/10 i 7/7 a noz moze coś wejdzie,albo i nie zobaczymy, jak teraz to zadziała i czy sie sprawdzi