Wpisy 3 964 544 – 3 964 643
30 września 2020 18:29 → 30 września 2020 21:00, 100 wpisów
Z okazji Dnia Chłopaka życzę Ci:
Gwiazdki z nieba, kasy ile potrzeba, samych radości, ze mną czułości.
Zawsze miłości, spełnienia marzeń i niezapomnianych wrażeń.
chyba za takie zyczenia lizak sie nalezy
Z okazji Dnia Chłopaka życzę Ci:
znalem takiego biznesmena ojciec mojej panienki , on tylko kupowal bmwu ale juz umarl na cukrzyce, teraz ja powinienem przejac po nim paleczke tylko brak funduszy
bral zawsze tylko czarne bmwu z salonu ale przyszedl na niego czas i upomnial sie o jego dusze, rip
Wygramy hihi
26 sobota TARNÓW 600tys Multi Multi plus 9-9
Od jutra kaskada 1 2 losowania 10 dnia mini odpuszczę chyba że coś na mnie spadnie wieczorem
Co do pisania na czacie ... prawdopodobnie w najbliższych dniach pojawi się rozwiązanie, które zapobiegnie dalszej możliwości tworzenia wielu nicków i używania ich na czacie
każdy kto będzie chciał pisać na czacie będzie musiał potwierdzić swój nr telefonu, kodem, który zostanie wysłany na tenże podany numer
operacja będzie jednorazowa, ale oczywiście skutkować to będzie tym, że ktoś będzie mógł max założyć tyle kont ile ma różnych nr telefonów, potem już kolejny nick bez potwierdzenia nie będzie mógł pisać na czacie
Witajcie
Pasko rozumiem że każdy obecny użytkownik czata otrzyma ten kod na telefon w celu potwierdzenia
obecni niekoniecznie ... ale jak ktoś będzie chciał nowy nick założyć no to już tak
Dziś mam tylko mini na 14 miałam cztery zakłady i lipa z miodem była
A tak tylko pytam ja tam biedronka jestem od roku i nie zamierzam tego zmieniać
więc przykładowo osoba X posiada już nick, który wykorzystuje do jakiś negatywnych działań na czacie, zostaje zablokowana, tworzy nowy nick Y ... nowy nick aby móc pisać na czacie musi zostać potwierdzony sms, potwierdza i znowu robi to samo .... zostanie zablokowany, tworzy kolejny nick Z ... tym razem już nie może potwierdzić go z tego samego nr telefonu
Chyba małe będą wieczorem ale trudno się mówi jutro też jest dzień
A dobre dobre szkoda tylko ze ta osoba może posiadać wiele numerów telefonów
możliwe, że zrobię że "gwiazdki" i "brylanty" nie muszą potwierdzać, a reszta musi
Dobrze że już mam gwiazdkę ale jak by trzeba było potwierdzić to nie ma żadnego problemu
mniej więcej coś w tym stylu ... usługa będzie realizowana przez zewnętrzną aplikację
tzn. to z mojej perspektywy ... nikt nie będzie musiał oczywiście nic instalować, ani nic ... podaje nr telefonu i tamta zewnętrzna aplikacja zajmie się resztą wysyłając taki sms na podany nr
Aha to coś takiego jak wpisz kod z obrazka żeby potwierdzić że nie jesteś robotem
postawilem na system, ale tez na losowe kombinacje pasujace do systemu
im wiecej sie trafi powtarzajacych liczb tym lepiej
im wiecej sie trafi powtarzajacych liczb tym lepiej
dokładnie tak ... jest to ostateczny bat na kogoś kto będzie chciał tu poszaleć zbyt często.
Czyli będzie musiał czekać rok po utworzeniu konta, aby móc napisać na czacie lub będzie musiał zweryfikować się
Czyli będzie musiał czekać rok po utworzeniu konta, aby móc napisać na czacie lub będzie musiał zweryfikować się
zniosę również blokadę na 7 dni od momentu rejestracji konta, że nie można tu było pisać
Pasko z tymze jest jeden problem, teraz duzo jest darmowych bramek SMS w necie anonimowych
nowy nick może zostać utworzony, zweryfikowany nr telefonu i może od razu pisać
makler: jak najbardziej, jeśli masz takich oddanych znajomych nie ma problemu, jeśli potrzebujesz dużo nicków w jakimś celu proszę bardzo
jeśli znajdziesz 20 osób po to żeby założyć 20 nicków po to, żeby np. nimi trollować, to wszystkie zostaną szybko zablokowane .... i szukaj kolejnych znajomych co Ci udzielą swojego telefonu. Operacja dość kłopotliwa... na pewno bardziej niż zakładanie kolejnych e-maili
wczorajszy dzien dał Tobie do myslenia
ktos bardzo sie staral zeby takie cos bylo na mp
ktos bardzo sie staral zeby takie cos bylo na mp
darmowe bramki SMS daja rade dopoki nikt z niej nie skorzysta na danym portalu
No wiadomo po to jest czat żeby pisać ale niektórzy mają inne intencje i szaleją
Angierski: ja tu nie potrzebuję młodszych osób niż 18 lat ... jak mówię tu chodzi o ten czat jeśli ma dalej funkcjonować. Cała strona przecież działa bez takich potrzeb weryfikacyjnych
strona jest ok, bo nie potrzeba dodatkowych danych weryfikacyjnych w tym wypadku jest dobrze i to lubimy
Szkoda byłaby wielka gdyby czat przestał funkcjonować mam nadzieję ze nigdy do tego nie dojdzie
ewentualnie mogę wymusić weryfikację facebook, czyli trzeba się będzie zalogować przez opcję facebook, który to również potwierdza adres e-mail
nie wiem jak kłopotliwe jest zakładanie kolejnych kont facebook na kolejne różne dane
przede wszystkim wedlug mnie powinna byc blokada na ID komputera ale taka ktora dziala skrycie
wtedy ten ktos zakladajac konto drugie nie wie dlaczego jest blokowany
ale kazde konto ma zablokowane dopoki nie zmieni kompa
wtedy ten ktos zakladajac konto drugie nie wie dlaczego jest blokowany
ale kazde konto ma zablokowane dopoki nie zmieni kompa
ja nie mam fb , jest tendencja do kasowanie fb, wiele Polakow skasowalo
Angier
to by musial Pasko wejsc w kontakt operatora zeby miec ID - chyba?
to by musial Pasko wejsc w kontakt operatora zeby miec ID - chyba?
Witam marzycieli
2,5,7,17,18
7,13,27,29,80
Pasko ja już "Ciebie" 13 lat na stronce tylko pod jednym nickiem
2,5,7,17,18
7,13,27,29,80
Pasko ja już "Ciebie" 13 lat na stronce tylko pod jednym nickiem
adres IP sie zmienia, cookies moga sie nie zmieniac, pewne dane o urzadzeniach na kompie mozna odczytac w JavaScript....jak nazwa MAC
nie wiem moze cos z tych rzeczy
nie wiem moze cos z tych rzeczy
makler ID sie tak latwo nie zmieni, np. jesli pobierzesz rozmiar dysku C np.
kazdy ma podejrzewam inna wielkosc itp
kazdy ma podejrzewam inna wielkosc itp
czyli jak zablokuje kto MAC to caly dom niezaleznie z jakiego kompa bys mial zablokowany
no w sumie racja, ewentualnie moglbys np. na zasadzie potwierdzenia certyfikatu od klienta umozliwic dostep do strony
bo masz HTTPS, ale tez mozesz potwierdzac np. jak wydasz wlasne certyfikaty ze wydajesz to komus i ma dostep do strony
bo masz HTTPS, ale tez mozesz potwierdzac np. jak wydasz wlasne certyfikaty ze wydajesz to komus i ma dostep do strony
moglbys przeciez uzyc fetcha do pobrania strony routera obliczenia sumy kontrolnej i wyslania jej do serwera
każdy przychodzący request do serwer www multipasko składa się z nagłówków HTTP ... oraz samej treści żądania, nic więcej nie przychodzi. Router to hop jak każdy inny ... request zanim do mnie przyjdzie do przechodzi przez 15 takich routerów