Wpisy 3 963 838 – 3 963 937
29 września 2020 20:31 → 29 września 2020 21:48, 100 wpisów
Dla mnie byłoby 7 ale ja źle myślę
77 liczba pierwsza i w prawo policz pola niewylosowane to wychodzi 10 ta liczba to 12 i 13 znowu jest liczbą pierwszą
Ale fakt jest faktem ze liczby wchodzą dziś na wczoraj podane na liczbe 44 było 5/9
Czekam na 7\9 A nawet 8/9 byleby 44 hulalo dalej
RT1 bierz gotowce i graj
Dobra wiadomość jest taka ze nie tylko ja nie kumam
W 44 wierzę jak w niebo , natomiast 1 chyba będzie odpoczywac teraz
No te co Gtv ma jako zestawy stałe w profilu
77,12,13 i zjerzdzamy na 12 wylosowane i liczymy znowu 12 to liczba pierwsza i puste pola
Na 44 mogę Tobie podać bo Gtv wczoraj podal dla Krysi i było dziś 5/9
77,12,13,22,23 wychodzi 5/5 i powinno być tak za trzy cztery losowania
z doskoku, 44 jak nie zrobi psikusa bo nie powinna byc TO jutro na 14ta dla mnie p
2 3 5 10 21 22 44 55 56 to jest na liczbe 44
GTV Rano o 5ej wyjeżdżam do kliniki do Zabrza,wyślę te 5/5 na 6 losowań
jeśli to prawda to będę wyjaśniał sytuację ... obecnie zmieniłem pewne ustawienia tak, aby nie pojawiały się żadne reklamy "konrowersyjne", mam nadzieję, że wkrótce zaczną się pojawiać reklamy wyłącznie wysokiej jakości.
RT1 zdrowia życzę i trzymam
Muszę odreagować,do losowania odpoczywam umysłowo, miałem pograć, wirtualnie w Keno i Szybkie 600,dam sobie spokój
54,66,67 taka 3/3 będzie napewno jak nie przy pierwszym podejściu 54 to przy drugim na 100%
Gt@ napisz jak dobierać liczby do danej..
Może nie widziałam wczesniej
tylko jk mówie nieraz tom przy drugim albo trzecim podejsciu liczby 3 wejdzie
ja tylko bazuje na liczbach od 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 reszty niechcę się rozpisywać ale metoda dla innych jest ta sama
GT pocwicze
tomi tak wchodzidla liczby 8 też dziś weszło dlatego mapki się tak przesuwają
Ja zostaje przy swoim... Zakres od 1 do 49 bo wtedy końce obracają się szybciej29,49 tu jedna trafić profil
mam nadzieję, że nikt już nie widzi reklam dla osób pełnoletnich ... faktycznie w ustawieniach reklam była włączona dodatkowa kategoria o treściach dla dorosłych .... ale jestem totalnie zaskoczony, że mogło to powodować tak kontrowersyjne reklamy.
Wyłączyłem również wszelkie inne kategorie, typu jakieś tam odchudzanie, szybkie zarabianie pieniędzy, itd.
Wyłączyłem również wszelkie inne kategorie, typu jakieś tam odchudzanie, szybkie zarabianie pieniędzy, itd.
Dobra muszę wypic... Czeka dłuuugi wieczór nad liczbami... Mam trop multi choć nie gram
GT takie rzeczy to w ukryciu bo nic nie wejdzie, ts nie da
Magda szalejesz?
Islandorka.Dzisiaj za 6,5...duży z plusem 1 zakład,multi 9 liczb bez plusa.
GT ile będziesz jeszcze ssał smoczek
Wojt znów szalejesz w mini...
Ja dziś gralam z + a miałam go wcziraj ale za darmo choć
W nie chcesz zdradzic doboru liczb...
Ja pacze na to mini i nic nie wlata