Wpisy 3 960 831 – 3 960 930
25 września 2020 17:33 → 25 września 2020 20:00, 100 wpisów
Nie zabierze wam tyle ojciec i matka,
Ile wydrze z Was TS.
Ile wydrze z Was TS.
Gosia.
Mnie też jakiś czas nie było na Mp.
"Mówisz mi, że w TS grają ludzie...
Mówisz mi, pakuj graty i jedź stąd"
Mówisz mi, pakuj graty i jedź stąd"
3 960 830. Wędrowca netowy witaj
Arczi.
uwaga dzisiaj na liczbe 33 jest na wyjscie w multiku
Jak Ktoś nie rozszyfrował wpisu o lekturze nieobowiązkowej to jest to Test do Loterii Eurojackpot na N I E
Burze i deszcz zbliżają się do centralnej Polski.
Witam Wszystkich
3 960 842. Wędrowca netowy umnie leje juz od wczoraj wieczorew ileja od rana poprostu szkoda gadać
Cos sie ruszylo moze w koncu upragnione 5 lub 6 w plusie wejdzie wieczorem
Niech pada deszcz, to oczyści powietrze z paskudnego wirusa.

Dzisiaj w Betlejem śpiewam od kilku dnićwiczę przed świętami już Nowa wersję
Kaskada jedyna gra w ktorej samemu nie mozna skreslic licz i wyslac na kilka losowan bez sens
Prędzej zajedziesz złotego meteoryta niż wygrasz główną wygraną w pokręconej Kaskadzie.
Znajdziesz
3 960 851. Wędrowca netowy dokładnie taj jest
Telefon przekręca wyrazy...
Wn robisz, mini albo mm?
Arczi.
Podaj jutro do 20 liczb do Mini to sprawdzę.
Nic nie kombinuj, skreśl jak leci.
Podaj jutro do 20 liczb do Mini to sprawdzę.
Nic nie kombinuj, skreśl jak leci.

Zatrute jabłko bo nie ma... robaka.
No to jest taki trikwydając 20 zł tygodniowo to 4 tygodnie 80 złA gdzie te 1000 zł trafiają bo nie pisza
3 960 854. Wędrowca netowy spokojnie nie denerwuj sie tak , spoko jest doczytamy się, mi tez nieraz urywa litery w wyrazach albo je tez i przestawia to normalka jest
Wn tobie... Nigdy
Arczi.
3 960 856. Wędrowca netowy 2020-09-25 (18:01)
sprawdz liczby od 1 do 20 w mini lotku
sprawdz liczby od 1 do 20 w mini lotku
Ale musisz je... wpisać.
Kiedyś kupię kwiatki
Pójdę do sąsiadki
By nie pomyślała że jestem nachalny
Wezmę jakieś wino
No to chlup dziewczyno
Pójdę do sąsiadki
By nie pomyślała że jestem nachalny
Wezmę jakieś wino
No to chlup dziewczyno
3 960 865. Wędrowca netowy prosze bardzo -1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
Po losowaniu EJ sprawdzę je.
pada pada az sie nigdzie niechce wychodzic nigdzie a tu trzeba bedzie isc coś posłac jajkiegos multika chcociarz ale do 21 jest jeszcze czasu a czasu moze przestanie padać
Jak przejdzie front atmosferyczny nad Polską to temperatura spadnie o 10 stopni.
W ej juz nie mam szans wyslac wiec mini 5 12 13 14 40, 5 13 17 21 40, 4 7 15 19 26, 12 13 17 18 19, 1 4 15 26 29
Nie grałem i nie zamierzam grać w te euro ustrojstwo.
Koniec żartów.
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Jaka kolwiek gra wazne zebysmy wygrywali
dzisiaj miałem dziwny sen, byłem s wstrym domu mojego wujka gdzie za dziecka czesto bywałem z mama, po śmierci wujka ciotka sprzedała ten dom i na wiosce, i dzisiaj mi sie przysnił ze zów tam byłem z kilkoma swoimi kolegami, oraz ze spotkałem tam w tym domu 3 kobiety ubrane w długie zielone suknie,na głowie miały takie czepki jak to kiedys miały siostry w lazaretach czy szpitalach polowych,podczas wojny, tetych kobiet sstroje były zgdzies z lat 20 tych , pamietam ze zwiedzałem po latach ten dom, jedna z tych kobiet była starsza 2 były jakby takie nastolatki, były bardzo miłe, i lekko usmiechniete, moj mlodszy kolega chciał odnich kupić ten dom mojego wujka we snie to byla straszna rudera i dom sie trzasł, pamietam ze te kobiretki niechciały sprzedac tego domu zabardzo za oknem widziałem okna i drzewa porosniete zielonym mchem, kobiety były tez troche dziwne , pamietam równiez zree jeden z kolegów wyciagał z woraka z piwnicy jakies stare dokumenty, jakies jakby niemieckie dokumenty, oczywiscie nie mojego wujka a ja znalazłem w szufladzie w ktorej cos szukałem znalazłem jakies kółka z jakimis jakby inicjałami, wygladało tak jak stare jakby guziki z wojny secesyjnej, te kobiety które tam były wygladały jakby nie były z tej epoki, ja ich nieznałem i nigdy w realu ich tam niewidziałem, to mi wygladałyo jakby to były jakies duchy - według tego snu podejrzewam ze wyjda w multiku jakies stare numery które juz były wczesniej-dlatego uwarzajcie na stare liczby bedzie jakaś powtórka i liczby które dawno niewyszły pytanie tylko co oznaczały te 3 obce kobiety ubrane jak pielegniarki z lat 20tych, i to ze szybko chiały ten jakby dom sporzedać, ale i tez nie do konca chciały go sprzedać tak to wyczólem rozmawiajac we śnie z nia o tym domu
U mnie na razie wieje ale ciepło
Zgrywus
191979 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Oby te bezduszną maszynę co wyrzuca ludzi z czatu pochłonęło... piekło.
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Tyle lat na Pasko hihi ale czas leci
Zgrywus masz smerfy??
Za co
Ptaku
Profil.
Mewa ileś wygral
Nie gram
Noo zwłaszcza zabki
Na razie odpuściłam, nic nie mogę ugrac
Teraz tylko mini jak coś wy zaje