Wpisy 3 959 511 – 3 959 610
23 września 2020 22:51 → 23 września 2020 23:34, 100 wpisów
Amerykański milioner zastanawia się nad możliwością kupna starego zamku w Anglii. Rozmawia z sędziwym lokajem mieszkającym w zamku.
– Słyszałem, że jakiś duch nawiedza ten zamek.
– Ludzie plotą bzdury! Mieszkam tu od 300 lat i nigdy go nie spotkałem.
– Słyszałem, że jakiś duch nawiedza ten zamek.
– Ludzie plotą bzdury! Mieszkam tu od 300 lat i nigdy go nie spotkałem.
3 959 507. Pasko dobre
3 959 512. Pasko skad ja to znam te 300lat
Najlepsze jak wracał mój dziadek z knajpy nocą i zobaczył białą postać na szczerym polu na klęczkach Bierze kij i idzie do tej postaci i już ma jej przywalić a ona sie drze...Józek na Boga nieee to ja zygmunt kopie robaki na rano na ryby
Pasko Jeszcze jeden taki dowcip a poślubie Cie jako Księżniczkę
3 959 515. GABRIEL to tez dobre jak to nieraz mozna sie pomylic i kogos trafić
3 959 516. GABRIEL
Loretka Zaczekaj na mnie do rana Pasko dał mi dziś milion wpisów
Loretka Tak w tajemnicy My z Pasko mamy nowy business plan Portala
Loretka , jak Pasko do mnie napisał to ja na pół godziny zemdlałem
Pytanie do Pasko, skąd tak szybkie wyniki na stronie Keno, na stronie gdzie się loguje i gram online https://gry.lotto.pl/pl/winning-numbers/keno.html 23.09.2020 21:58 938150 i nie aktualizują
3 959 522. GABRIEL tak tyle mozna dostac a po 6 jest ban
3 959 529. GABRIEL no rozumie no jak tak to co innego to wypróbój to
Loretka Skarbie Wiesz, że ja mam problem ze wczesnym wstawaniem
Gabryś>...516Na potomstwo nie licz
Chociaż jedna idiotka pwiedziała,że w związkach homo-rodzi się tyle samo dzieci,co w hetero
Chociaż jedna idiotka pwiedziała,że w związkach homo-rodzi się tyle samo dzieci,co w hetero
powiedzmy, że dwoję się i troję, aby wyniki były możliwie szybko ...
Loretka. Nie ma nic Milszego, gdy młody czlowiek na ulicy zwraca się do mnie miło i ustępuje mi miejsca w tramwaju. Nie ma dziś większej wygranej
Loretka. Ja na widok Fajnych kobiet się zapominam. Za dużo gadam
GABRIEL: to że Ty wiesz, nie znaczy że wszyscy wiedzą, warto może coś napisać
"Komórka jajowa łącząc się z plemnikiem, daje początek nowemu życiu. Kobieta uwalnia podczas całego życia przeciętnie 400 – 500 komórek jajowych. Dla porównania mężczyzna w tym czasie produkuje do 525 miliardów plemników."
"Komórka jajowa łącząc się z plemnikiem, daje początek nowemu życiu. Kobieta uwalnia podczas całego życia przeciętnie 400 – 500 komórek jajowych. Dla porównania mężczyzna w tym czasie produkuje do 525 miliardów plemników."

za ostatnie pieniadze z konta puszczone i wygrane bedzie na jutro na gre
a reszta wtopa
ale powiem Wam ciekawostkę ... komórka jajowa ma aż 0,12 mm średnicy ... wygląda jak ziarenko piasku i można by ją było dostrzec gołym okiem !
8 zdarzen szkoda ze za wiecej nie puscilem kupion byl skopiowany z chata
Pasko Ja Cie prosze tylko o jedno Nie świeć na porodoówce żonie latarką tam Ginekolog zaraz każe Ci zgasić latarke bo one do światła idą
oczywiście plemnika już nie da się zobaczyć gołym okiem, jest zbyt mały
Pasko a to znasz , jak słaby plemnik dążył do jajeczka i krzyknął ...koledzy w tył na lewo jesteśmy w dupie Wszystkie plemniki odwrót a on se spokojnie do jajeczka Wiesz , jaki morał ? Tak rodzą się Geniusze
co tu dużo mówić ... każdy z nas tutaj czytających/piszących wygrał ten wyścig do jajeczka
a wyścig jest masakryczny ... tylko jeden wygrywa, a zawodników tyle co mieszkańców Polski co najmniej
3 959 546. Angierski czyli nie obalasz tego mitu, ze jesli wyslesz za ostatnie pieniedze to wtedy sie wygrywa coś ja dzisiaj tez wysłałemm na wieczór za ostabnia kase i wpadla mi 6/10w multiku
arczibalik73 nie wiem z czym to zwiazane ale koncowka zawsze lepiej wchodzi bo sie bardziej koncenrtuje
3 959 555. GABRIEL
3 959 569. GABRIEL to to sie zaparza a nie pali
Żona do męża w środku nocy . Weź mnie ! - Śpij spokojnie , nigdzie nie jadę.
Znam to w trochę innej wersji:
Lecą plemniki,lecą-w pewnym momencie ten który był na czele -zatrzymuje się i krzyczy:
Stop Panowie!!!Oszukano nas!
Jesteśmy w d...
Lecą plemniki,lecą-w pewnym momencie ten który był na czele -zatrzymuje się i krzyczy:
Stop Panowie!!!Oszukano nas!
Jesteśmy w d...
3 959 575. Ignacy75 słyszałem juz to ale jest ok
Pasko ? Ale Ty mnie nie naciągasz teraz na ilość wpisów aby się mnie pozbyć ? Jedzieśz na starym regulaminie?:
d
d
no jasbny gwint zapomniałem o soli z piprzem dobrze zes mi przypomniał gabriel do kanapek jeszcze trzeba dodac przyprawy
Mały murzynek do taty...Tatusiu , dzieci się ze mnie śmieją , że nie mam tableta ...napleta synku chyba napleta
3 959 594. GABRIEL
gonzaga nie, robie sobie kanapki, tzw.szybka kolacje bo w brzuxchu burczy chlebek z żółtym serem ogórek nato z cebulka noi trzeba by to doprawic czyms a sol zmieszana z pieprzem daje temu smak
gonzaga nie, robie sobie kanapki, tzw.szybka kolacje bo w brzuxchu burczy chlebek z żółtym serem ogórek nato z cebulka noi trzeba by to doprawic czyms a sol zmieszana z pieprzem daje temu smak
musze oisc zrobic mieszanke do kuchni
Nawet wiadomo kto wygrał i w której kolekturze, a piszą takie głupoty.