Wpisy 395 926 – 396 025
14 lipca 2011 15:40 → 14 lipca 2011 19:36, 100 wpisów
profesor1980

3,49,77

gała mam nadzieję ze nie tą w działkach

dziś będzie 49

no,no widze ze z 14:00
69

69

ale cisza

no dobra na mnie już też czas dzięki wszystkim odwiedzających czat za miłą rozmowę i miłe spędzenie czasu życzę wysokich wygranych to cześć wszystkim do poklikania 

multi multi plus 1984

kosmaty
dzis zamykam zapisy prawdopodobnie Multi wyjdzie 7 osób jak jest teraz a Lotto w sierpniu nie wystartuje poczekamy z lotto
dzis zamykam zapisy prawdopodobnie Multi wyjdzie 7 osób jak jest teraz a Lotto w sierpniu nie wystartuje poczekamy z lottoWybory prezydenta Warszawy mogą być nieważne
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
przesle poczta jutro z dokladnym opisem bo mala sie nie zglasza i jeszcze jednym dodatkowym elementem na Multi to bedzie oddzielna nagroda dla uczestnikow.
Kosmaty na teraz to Mini z Multi razem 128,75 bez dodatkowej opcji na Multi. Dodatkowa opcja bedzie jak wiekszosc bedzie za
Kosmaty ok ide teraz kupony nadac napisze i mam nadzieje ze dodatkowa opcja Multi spodoba cie sie Zareczam ze bedzie ciekawie i z zyskiem dla grających

pozdrawiam

kosmaty zdrowia dla córy i radości z wygranych ojca
kończe bo napie......jak cholera
kończe bo napie......jak cholera
u mnie bardzo duszno będzie padać

Witajcie.
Mam pytanie.
Ile czasu dajecie życia na typowanie w tych grupach? One są bez sensu

Mam pytanie.
Ile czasu dajecie życia na typowanie w tych grupach? One są bez sensu

W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 203 000
kosmaty musze czekac na potwierdzenie wiadomosci trzech uczestników których nie jestem pewny czy grają dalej w Mini mam nadzieje ze wieczorkiem beda dzis.
kosmaty ale multi gramy 7/7 z plusem i bedzie 58 zeta 50 na kupony a 8 zeta to na bonus to ta wlasnie nowa opcja 

korn czekam na e-maila z przedstawieniem noeej sytuaccji i kosztami bede na stronce 19,30 moze beda pozostali
ide po browarka do sklepu, nie ma nic gorszego jak brak napoju Bogów o tak wczesnej porze..
Andro wiem ze masz czuja...czuje to
ach juz przestan....z tym redaktorem

ach juz przestan....z tym redaktorem

ciagle pada