Wpisy 3 959 079 – 3 959 178
23 września 2020 18:14 → 23 września 2020 19:43, 100 wpisów
Każdy ruch to wystąpienie liczby max zapiszesz 54 liczby i możesz wykonać 26 ruchów jeżeli masz kostkę 9x9 wypróbuj zobaczysz
Metodę na kostkę Rubika oceniam na 100% postaram nagrać film jak to zrobić
3 959 077. GTV ja tam wole swoje metody gry, niz bawienie sie kostkom rubika, niema jak przewidywanie liczb które wejda tu jest zabawa i troche tez i magii w tym
...
trzy-czterokrotnie więcej, spokojnie licząc, zakładów zawieranych w promocji na 7/7, kosztem większej kości skreśleń, co widać gołym okiem i
brak trafienia najwyższego stopnia dla tego wariantu, porażka...
wygląda na to, że jeśli ktoś jeszcze widzi w tym sens, to
maksymalną ilością skreśleń zostaje 5-6
powodzenia
trzy-czterokrotnie więcej, spokojnie licząc, zakładów zawieranych w promocji na 7/7, kosztem większej kości skreśleń, co widać gołym okiem i
brak trafienia najwyższego stopnia dla tego wariantu, porażka...
wygląda na to, że jeśli ktoś jeszcze widzi w tym sens, to
maksymalną ilością skreśleń zostaje 5-6
powodzenia
No i metoda 1-10 też widzę dobra bo metoda kumpla raz wchodzi raz nie wczoraj weszło 1,2,4,8 po 11 losowaniach
3 959 079. GTVz ta kostka moze i jest ok ,ale niemam kostki rubika w domu kiedys miałem kilka ale rozdałem dzieciakom niech sie odstresowuja, za moich czasów to taka kostke miał kazdy ale wtedy niebyło komórek i komputerów,i dzieci lepoiej spedzały czas po lekcjach niz teraz,przedtem liczylo sie podwórko zabawy na świezym powietrzu, a nie jak teraz siedzenie przed komputerem i tłuczenie w gry lub z komórka w reku,kiedys była kostka rubika, babinkton, gra w kapsle na krawezniku, hula hop itd, , a teraz tylko smartfon i komputer ,i nic pozatym sie nieliczy, wsrfód dzieciaków
3 959 083. GTV jak bedziesz bacznie obserwował liczby i co jak wychodzi to zobaczysz liczby blizniacze które z soba wychodza i które szykuja sie do wyjscia a, które nie, zaówaz ze te liczby sie co jakis czas powtarzaja w róznych tez i odstepach od siebie ale sie powtarzaja,niektóre liczby trzymaja sie razem tez, i zawsze nalezy je razem kreslić niekoniecznie musza to być blizniaki
No tak one się kręcą do około zmienna jest jedna lub dwie liczby i podobny układ dlatego skupiam się na małej ilości liczb dla pewniaka wybranego
oplacalne uklady na które mozna jeszcze coś wogóle złapac to przedział od 5/5 do 8/8 lub jak ktos woli jeszcze 3/3 tu mozna jeszcze coś uzyskać normalnego
Tnie się komputer padaczki dostaje system nowy nic nie daje co obstawiacie ?
3 959 091. panoramix witaj
3 959 092. GTV nie pomyslałes aby uklad liczb 5/5polaczyć z ukladem 3/3 i w tedy masz 8/8 w 1 ukladzie i moze tez i realna wygrana kazdy gra jak chce i na ile chce
3 959 092. GTV nie pomyslałes aby uklad liczb 5/5polaczyć z ukladem 3/3 i w tedy masz 8/8 w 1 ukladzie i moze tez i realna wygrana kazdy gra jak chce i na ile chce
3 959 091. panoramix a co zainstalowałes jaki system, ? tak jak pobierze wszystkie aktualizacje to bedzie smigał jak persching
Jaki jest sens kopiowania i sklejania cudzych postów? Czy jest to normalne ?
No i panoramix jak będziesz wyłączał kompa to najpierw będzie instalował te aktualizacje a to może potrwać dość długo
dobra lece w liczby cos podumac bo nasówa mi sie tu duzo róznych cyferek ale musze je jajos razem polaczyć w uklady i złozyc cos takiego aby cos wkoncu trafic pozadnego ,a nie tylko zwroty,
3 959 102. panoramix jesli uzyjesz dobrego systemu i odpowiednio go zabezpieczysz to zapewne bedzie bezpiecznyjeszcze zaplikuj sobie dobrego antiwirusa ui po sprawie
3 959 102. panoramix jesli uzyjesz dobrego systemu i odpowiednio go zabezpieczysz to zapewne bedzie bezpiecznyjeszcze zaplikuj sobie dobrego antiwirusa ui po sprawie
3 959 108. panoramix można i tak czego nie
GT coś krecisz
Ja mam 65
Kasiory...
3 959 113. islandorka30,5 2020-09-23 (18:45)
Ja mam 65 jest na nie szybciej 61
Ja mam 65 jest na nie szybciej 61
Arczi
Druid kiedyś tak
68
Teraz już nie ma po co mierzyć
GT zależy na które los się spojrzy wszędzie p.
Teraz to co najwyżej trumnę coby nie za ciasna
U nas dziś zamknęli przedszkole i gostka na kwarantanne
GT które 9...
3 959 122. islandorka30,5 na tak
Druid
Arczi to w pasie
Nie gdzieś polazł
GT nie bardzo wierzę w to juz
Druid mozliwe
Gt
I gdzie jeszcze mam iść.
No sporo ts od mnie zajumal na razie nie gram
Czaje się na mini ale ciężko
Pacze

Ok pa
3 959 136. islandorka30,5 2020-09-23 (18:52)
Arczi to w pasiemoze i byc w pasie ale dzisiaj tez moze sie to pajiwić w pasie te liczby
Arczi to w pasiemoze i byc w pasie ale dzisiaj tez moze sie to pajiwić w pasie te liczby
3 959 157. GTV 2020-09-23 (18:58)
Do potem
no narazie
Do potem
no narazie
No ładnie Lechu zagrywa... Nawet Lechaspożywam pi kolacji jeszcze jeden.. A co tam kur#$& będę sobie żałował.. Pozdrawiam sąsiadkę Malwinejesteś zajeno wiesz... Taka najlepsza Sąsiadka do pogadania
zgrywus skontrowalem za 50 i dobrze bo bym przegral, ale ta kontre jak mowiles tez bym wtopil i dobrze ze 2 85 minucie strzelili bramke bo bym dwa razy wtopil