Wpisy 3 958 579 – 3 958 678
22 września 2020 22:04 → 22 września 2020 23:54, 100 wpisów
Do Sylwestra wygram 5/5 W mini
Dawać skany bo spać idę
zgrywus tego roku 2020
3 958 578. Biedroneczka1977 tak miałem wczoraj nic niepuszczac ale sie skusiłem w ostatniej chwili i wysłałem i padła 5/10 qw multiku, teraz niegram juz o godz 14 tej tylko na wieczorne losowanie jakbym dzisiaj wysłał na 14 kupon to bymn zgarnoł całe 7/10 ale niewysłałem i dopiero teraz na wieczór wysyłałem poo 1 okienku i min i multik , wystarczy jak na dzięn wydatków w kolekturze teraz w multika gram tylko wieczorem
arczi to może na 14 lepiej wysyłaj ?
Zgrywus - nigdy nie wiadomo w końcu
piątki padają dzień po dniu
wesołych
piątki padają dzień po dniu
wesołych
czy ktoś wie kto jest największym pechowcem gier liczbowych tutaj na stronie?
Wszystkim kolorowych snow {{spi}do jutra
biodfroneczka 77 zastanawiałem sie nad liczbami do multika nad 52,71,58,i 23 a 25 ale wybrałem liczbe 23 jednak na kupon i ta skresliłem obstawiłem tez 1,75,23,8,i te trafiłem czyli 4/10 bo taki kupon posłałem na 10/10
marne te wygrane w tym mieisiacy bardzo marniutkie
3 958 593. Gosia__77 ja proponuje na 14 własnie te lic\zby, 24,42,62,
nianiek_52 typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 61336 i trafił(a) 250 zł
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 5 wygrane w wysokości 1 000 zł
arczibalik jutro wrzucę foto mojego rozpisu bo już nic i ciemno i teraz nie mogę pisać coś ciekawego na pewno wyjdzie
mozna jeszcze do tych liczb dodać 16,61,24,42,62,
3 958 601. Gosia__77
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 10 000 zł
zaległa liczba na dzisiejszy wieczór w multika to były liczby 1,4.8,23,52,
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
, aaaa, tak tak, to też
Tak sobie dumam widząc niebieskie , czy
nie lepiej dla miejsca na serwerze wpisać
- brak wygranych we wszystkich dzisiejszych - ?
Tak sobie dumam widząc niebieskie , czy
nie lepiej dla miejsca na serwerze wpisać
- brak wygranych we wszystkich dzisiejszych - ?
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Keno 937883 80 zł 560 zł
Keno 937882 80 zł 560 zł
tak sie gra real
Keno 937882 80 zł 560 zł
tak sie gra real
3 958 609. tomi77 a widziałes kogosd kto gra w kaskade bo umnie w kolekturze z tego co wiem to nikt niegra w ta gre raczej duzo zwoleniników jest do gry w keno, szybkie 600 multik i sporadycznie ktos tam zagra w mini lotka raczej wszyscy inni graja tylko w keno
a i ew ekstra pensje tez pare osób gra oprócz keno, wszyscy mówia ze kaskada to kasa w błoto jest
3 958 628. czaroit tak tylko powiedz jeszcze na jakie liczby grałes ze trafiłes te po 560zł
Keno 937883 80 zł 560 zł 480 zł
Keno 937882 80 zł 560 zł 480 zł
to z profilu czarota
Keno 937882 80 zł 560 zł 480 zł
to z profilu czarota
jak wysłałes za 80 zł to powinienes nie tylko tyle trafic a wiecej te 560 to powinna BYC TWOJA końcówka z wygranej
7 22 30 57 65 jutro będzie w Keno 5/5 z tych liczb o ile dziś nie było już nie chce mi się sprawdzać w testerze
3 958 638. czaroit a skad masz taka wiedze jesteś wróżem czy pracujesz w TS
spoko nie popadajmy w samozachwyt jeszcze duzo do testowania ustawien
3 958 640. czaroit 2020-09-22 (22:46)
bo tak sie sklada ze keno to moja dzifka a z jakiego programu korzystasz ze takie ci trafne wychodza w te keno?
bo tak sie sklada ze keno to moja dzifka a z jakiego programu korzystasz ze takie ci trafne wychodza w te keno?
znajdziesz luki ale na to nakladaja sie kilka metod i trzeba byc pomyslowy, probowac az sie znajdzie rozne ustawienia
3 958 644. czaroit tak mówisz to moze zdradż nam tu rąbek tajemnicy jak wygrać choć mała sumke kasiorki, na dalsze losowania,masz jakies swoje ulubione liczby do tej gry?
jak sie nachapie, w realu zrobie miliona to chetnie powiem, daleka droga zwlaszcza ze nie gram
jesli ja z ig 227 tylko bo takim busem jezdze, znalazlem to i ty znajdziesz
to co dzis gralem to mozna wtopic, ale jest 1 metoda 100 proc, zawsze cos wyjmiesz
eldorado, tylko nie mam czasu grac
eldorado, tylko nie mam czasu grac
jakbym gral to co dzis to mozna dostac nerwicy, tak sie nie da, zdrowie i kasa nie pojdzie w parze
a moze sie tylko wydawac ze cos jest pewne, wygrasz pare razy, wejdziesz ostro i zonk
ale to sie sprawdzi
ale to sie sprawdzi
misiaczek901 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 937904 i trafił(a) 1250 zł
3 958 650. czaroit ja tez w to niegram, kiedys kolega mój którem u ja przynosze szczescie podał mi swoje liczby na których grał i zawsze trafiał na tych liczbachj kwote 1500zł ,praktycznie w ciagu tygodnia prgry przytulał takie 3 xwygrane, niestety niedawno przestał grac wogóle w jakie kolwiek , gry, i zakonczył prezygode z grami ale zato strasznie sie rozpił, teraz juz niegra jask9is czas , ja gdzies te liczby sobie zapisałem na jakimś kuponie ale cholerka gdzies zapodziałem ten kupon i teraz niepamietam tych liczb bo bym nimi zagrał choć raz, moze by mi sie poszczesciło na nich cos, moze by mi przyniosłuy choc jaka wygrana mniejsza nawet te 100zł
dlatego tez i zapytałem o to kiedys mi tu brajan tez podał jakies liczby do keno na których raz zagrałem tak jak mi mówil niestety co losowanie wpadało po 1 liczbie, i uklad liczb sie niesprawdził tez qale to nic, ja uwarzam ze kazdy ma do siebie przyporzadkowane jakies liczby które akurat mu sa przyporzadkowane i one mu wpadaja
o widze ze od jutra promocja na 7/7 sie zaczyna
3 958 658. Angierski no kazdy z nas na coś czeka, witaj
mozna zaryzkowac i wygrac duzo
mozna delikatnie i wygrac troszke
mozna delikatnie przegrac
mozna ostro przegrac i bankructwo
mozna nie grac wcale
mozna delikatnie i wygrac troszke
mozna delikatnie przegrac
mozna ostro przegrac i bankructwo
mozna nie grac wcale
do odwaznych swiat nalezy gorzej jak to nie wystarczy i kasy bedzie mniej niz bylo
ciekawe jak te keno wybiera numery, ktos cos wie? zgadza sie po miesiacu ilosc czy kiedy
jak to jest ze numer dobry jest tyogdniami miesiacami mocny a numer slaby ciagle slaby i trzymaja swoj poziom
musze wszystko sprawdzic w multi pairs zeby czasem mi numer nie zdechl jak wejde stawko
zakladasz jakas hipoteze, prawo gry i sprawdzasz czy keno zlamie
narazie mam 1 co keno chyba nie moze zlamac, jesli naprawde nie moze zlamac
to jest wlasnie perpetum mobile, zawsze kasa
narazie mam 1 co keno chyba nie moze zlamac, jesli naprawde nie moze zlamac
to jest wlasnie perpetum mobile, zawsze kasa
ciekawe ile jest takich luk ktorych nie widac, komputer wylapie czlowiek nie widzi