Wpisy 3 958 332 – 3 958 431
22 września 2020 19:16 → 22 września 2020 21:06, 100 wpisów
Jest to już Linux lub windows chyba głupie to nie jest trzeba by było popracować nad tym
Dziś jak gotowałem jaja nam dwa pojemniki takie same w środku też zawartość podobna w jednym sól w drugim cukier puder w ostatniej chwili się wycofałem z posypanie
u na s jest ciezko kupić klawiature do tego laptopa a jak juz gdzies dostaniesz to jest droga i przewazbnie z odzysku i uzywana, zdarzaja sie tez i chunskie podróby które czesto szybko sie psuja, ja troche grzebie w komputerach to sie orientuje mniej wiecej, ale niejestem jakimś super specjalistom od komputerów czy informatykiem choć konczyłem kiedys kurs komputewrowy 1 i 2 stopnia, i lubie nieraz cos tam pozmieniać jesli mozna no kiedys na tym hp pawilonie grałem w jakas tam gre sieciowa i nagle pokazał mi sie czarny ekran , coś nacisnołem na klawiaturze niepamietam jaki to był klawisz i nagle pojawil mi sie czarny ekran, wiec go wylaczyłem po chwili próbowałem go właczyć ponownie niestety laptop startuje na chwile zapalaja sie kontrolki wszystkie ekran startuje i sie wyłancza cały laptop tak jakby był włoaczony jakis wygaszacz, i kilka razy próbowałem to powtarzać, wkoncu podałem problem na forum komputerowe i tam sie dowiedziałem ze w tym modelu laptopie czesto pada tasma laczaca matryce z plyta głowna, jest to czesta usterka w tym modelu, a ze to jest zbyt stary modell niewiem czy jeszcze gdzies coś takiego sie dostanie, ale ze nie jest to moj laptop wiec nie inwestuje w niego nic, jeszcze go musze podłaczyć pod monitor zewnetrzny aby sprawdzić bo tez moze to być usterka niekonicznie tasmy laczeniowej
reklamują ze na stare kompy lepiej chodzą i nie potrzeba kupowac lepszego
tylko nie wiadomo co tam w tego linuxa włożyli
tylko nie wiadomo co tam w tego linuxa włożyli
Od dwóch miesięcy siedzę tylko na telefonie jak w końcu wrócę do siebie to przejdę na komputer
3 958 337. makler ja nigdy nie korzystałem z linuxa słyszałem tylko o tym oporogramowaniu ale niemiałem z nim nigdy stycznosci, a windowys które instalowałem koledze na laptopie byly orginalne z kluczem miałem je od kolegi,on wie ze ja lubie sie pobawić takimi komputerami,
mulag tak bo te starsze laptopy sa o wiele lepsze jak te nowe co teraz wychodza pomimo ze maja lepsze procki i nowsze podzespoły,tamte maja wyglad sa o wiele trwalsze niz te co teraz wychodza, jak np toschiba, fujitsu, acery i asusy i te reklamówki najczesciej które szybko sie psuja ,najczesciej kupowane w dyskontach
mulag tak bo te starsze laptopy sa o wiele lepsze jak te nowe co teraz wychodza pomimo ze maja lepsze procki i nowsze podzespoły,tamte maja wyglad sa o wiele trwalsze niz te co teraz wychodza, jak np toschiba, fujitsu, acery i asusy i te reklamówki najczesciej które szybko sie psuja ,najczesciej kupowane w dyskontach
teraz zeby mieć dobry porzadny sprzet do gier czy tez wszelkich multimediów i nowych wciaz wychodzacych gier i programów to najlepiej zakupić sobie sprzet dla graczy ale to juz jest wysoki wydatek, dobry laptop do gier zaczyna sie juz od 5 góra 8 tys zł w góre,
3 958 340. magda witaj
3 958 340. magda witaj
Też ciągnie do mini maszyna Ale musiałabym 8 a to wolę 1 kaskada 2 losowania
Widzę zajęłam was tematem
A ja się uczę na nowym telefonie
trochę bardziej skomplikowane wszystko niż na lg
A ja się uczę na nowym telefonie
trochę bardziej skomplikowane wszystko niż na lg
3 958 345. tomi77 2020-09-22 (19:49) Koło Marek
Dziś Tomaszawypijcie za mnie
Tomi nie mamy co,musisz postawić,nie ma rady.
Dziś Tomaszawypijcie za mnie
Tomi nie mamy co,musisz postawić,nie ma rady.
4 pak Lech i Żubra czekajeden żubr wypiłem bo jutro rano jadę do szkoły z dziećmi
Witam wszystkich
A już nie jestem uczniem od dziś mam gwiazdkę roczek na multipasko dla wszystkich
Madzia wróciłam z pracy
Vondeof najlepiej typujący mam taki zapisek w zeszycie
Mam herbatę taka już zimowa prawie ze skórka pomarańczy
Z okazji roczku wysłałam system 6 liczb mini zobaczymy m 21 50 co maszyna wylosowała
Pamiętam że dawno to było zawsze patrzyłam jakie liczby typujesz
Gosia witaj
Dziękuję za
Mam liczbę 38 w mini za godzinę 40 minut zobaczymy co maszyna na roczek mi wysłała
Vondeoff, z nieśmiałością spytam:
gratulować ? Znowu na 14-ą się typnęło i ?
gratulować ? Znowu na 14-ą się typnęło i ?
Gosia A jaki masz teraz telefon ?
Ja mam LG Q 60 i jestem bardzo zadowolona
A dlaczego naród pomniejszone ? Nie da się powiększyć ?
Masz miałam napisać
da się powiększyć rozszerzając ekran a tak to mała jakąś czcionka już w ustawieniach dałam najwyższą czionke
Madzia Z Aronii i malin też pyszną herbatą jest . . na zimę zrobiłam też maliny w gęstym syropie
Aha
Nie wiem, czy szukać jakiegoś podobieństwa ale
dziś u p Dorotki zapomniałem, że wtorek i lotto, no, ale nie ma zmiłuj wysłane - lotto.pl
dziś u p Dorotki zapomniałem, że wtorek i lotto, no, ale nie ma zmiłuj wysłane - lotto.pl
Panoramix
Nie idź stawiam dziś roczek na multipasko jestem
3 958 395. Biedroneczka1977 Sto lat na multipasko
koniecznie puść totka
multijune już puściłam system 6 mini i trzy zakłady Multi
multijune dziękuję dla Ciebie też nie być jak szaleć to szaleć
Za godzinę się okaże ile tysięcy w mini wygrałam
Makler dziękuję I dla Ciebie
Oj długo czytam czat pamiętam jeszcze jak Brajan pisał A to był 2014
Wasyl piaski on wygrał jakaś duża sumkę dobrze pamiętam ?
Musimy petycje wystosowac do Admina żeby Tobie przypiął diamenta
3 958 406. Biedroneczka1977 2020-09-22 (20:48)
Pasko
Biedronce1977, proszę przypiąć diamenta za długie czytanie czata i MP
Pasko
Biedronce1977, proszę przypiąć diamenta za długie czytanie czata i MP
Ha ha
Marian 303 {{szampan}
Biedronko mój asystent gdy mu powiedziałam
Idę spać
Odpowiedział
Słodkiego ładowania bateri
Idę spać
Odpowiedział
Słodkiego ładowania bateri
Biedr...że sie tak zapytam nieśmiało gdzie zamierzasz przypiąć diament ?
Chyba już wiem jaki sens na podawanie 1000 zł wygranej w kaskadziebo 12/12 czyli 250000 to prawdziwy cud
Gosia to super
pano na głowie sobie przypne jak koronę
zgrywus jestes {{szampan}dla Ciebie
Gosia {{hahaha}
No robią w uja.. Ale co zrobisz jeśli w mini nic nie trafiam a w multi też nie... to w coś grać trza