Wpisy 3 958 279 – 3 958 378
22 września 2020 18:10 → 22 września 2020 20:13, 100 wpisów
Mulag, przecież nie tak dawno kupiłeś nowszy - szybki
a Bogdana wnuki/czki mają lepszy lub nowszy
ama "starej daty"
a Bogdana wnuki/czki mają lepszy lub nowszy
ama "starej daty"
3 958 278. lewy nie uciekaj tu jest bezpiecznie , co to jest 200mb dysku ?
3 958 275. bogdan041 zainstaluj sobie winowsa 10 bedzie szybciej chodził dodaj tez troche wiecej RAM, aby nie mulił jesli to jest moźżliwe
Bogdan chyba robi sobie jaja
Arczi, Ty nie wiesz co mowisz jesli ma to procesor 150-500mb i na to win10
smiechu warte
Arczi, Ty nie wiesz co mowisz jesli ma to procesor 150-500mb i na to win10
smiechu warte
Witam
3 958 251 >>> każdy jest jasnowidzem
Skoro tak to dlaczego Ci najwięksi po fachu nie "rozwalają" TS-a
Tutaj można sprawdzić czy jest się jasnowidzem
http://testwiedzy.pl/game/end/16466.html
Ja oczywiście egzaminu z jasnowidzenia nie zdałem

Wesołego
3 958 251 >>> każdy jest jasnowidzem
Skoro tak to dlaczego Ci najwięksi po fachu nie "rozwalają" TS-a
Tutaj można sprawdzić czy jest się jasnowidzem
http://testwiedzy.pl/game/end/16466.html
Ja oczywiście egzaminu z jasnowidzenia nie zdałem

Wesołego
3 958 282. makler 2020-09-22 (18:15) po pierwsze niewiem jaki to jest komputer czy jest to stacjonarka czy laptop, kazdy komputer mozna rozbudować jesli sie chce i mozna na to poswiecić troche swojej uwagi, to zalezy tez czy go nato stać , czy n.p woli kupić sobie nowszy sprzet i szybszy,, ja nie sugeruje zeby odrazu instalować windowsa 10 bo ja nadal korzystam z windowsa 7 dlamnie windows 10 jest poprostu systememn skopanym, nielubie tego systemu, miałrem go na lapku zainstalowanego, nie podoba mi sie, jesli jest to tez i laptopz tamtych lat mozna by dysk twardy hdd zmienić np na SSD i dołozyć kosci ramu,ale z tym najlepiej iść do servisu zeby sie wypytać czy da cos takiego rade zrobić, lub pomyslec o nowym sprzecie
Ten adres na test na jasnowidzenie jest poprawny
http://testwiedzy.pl/game/16466.html
http://testwiedzy.pl/game/16466.html
Przed chwilą padło 20 x 325,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
win95 i dysk 200mb to mowi PRAWIE wszystko,
jesli mowi prawde TO ma starej daty A w starych nie da sie zwiekszyc RAM
system+przegladara to sa żarłoki RAM
ja mam DDR najwieksza kosc 1gb
jesli mowi prawde TO ma starej daty A w starych nie da sie zwiekszyc RAM
system+przegladara to sa żarłoki RAM
ja mam DDR najwieksza kosc 1gb
3 958 287. golanonim ja niejestem jasnowidzem zadnym, choc potrafie wytypować pewne liczby na losowabnie, nieraz i sa to pewniaki i moze też, alegdyb ym był jasnowidzrem to napewno by tutaj niesedział na stronce tykllko bym był gdzie indziej i co losowaniew bym trafiał wysłane liczby jesli zas chodzi o komputer o którym pisze bogdan041 to najlepszym rozwiazaniem bedzie zakup nowego sprzetu, bo jak mówie nie kazdy komputer da sie tez i rozbudować, jesli zas jest to stacjonarka to nalezało by pare czesci wymienic na nowe, procek moze nawt i płyte głowna, i wiele innnych jeszcze zeczy, to zalezy czy sie to bedzie bogdanowi oplacało, ja uwazam ze komputer stacjonarny jest o wiele lepszy niz jakis najnowszy laptop za kilkanascie tysiecy zł
\
\
co prawda laptop jest poreczniejszy i zawsze mozna go ze soba wszedzie zadbać w porównaniu do stacjonarki, ale uwarzam ze i tak komputer stacjonarny zawsze bije na głowe kazdy laptop
zabrać miało być a nie zadbać sorki za literówke
golanonim przed chwilą robiłem ten test i zająłem pierwsze miejsce ,a więc jestem jasnowidzem
Nazwa testu:Czy jesteś jasnowidzem??Twój wynik:36 % w czasie 4 min. 12 sek.Twój wynik jest lepszy:212 (85.5 %) użytkowników Twój wynik zajął:36 miejsce w rankigu Twój wynik na dziś zajął 1 miejsce
Nazwa testu:Czy jesteś jasnowidzem??Twój wynik:36 % w czasie 4 min. 12 sek.Twój wynik jest lepszy:212 (85.5 %) użytkowników Twój wynik zajął:36 miejsce w rankigu Twój wynik na dziś zajął 1 miejsce
Gdzieś czytałem że te stare komputery pentiumy 900 MHz stare szybciej pogodę analizują
makler ja tez mam w domu takiego laptopa HP 17 cali , który ma tylko 2gb ramu,i dysk twardy 160 gb hdd, dostałem go od kolegi z odzysku, to był kiedys laptop jego mamy, kolega proisił mnie abym mu wżucił tam windowsa 10 ,niewiem z którego to jest roku ten laptop ale jest to kawał grzmota, w poorównaniu do obecnych teraz laptopów, jest na procesorze AMD, tez, karta graficzna dedykowana,i tam wrzuciłem windowsa 10 klapek chodził normalnie ui na tych 2 ramach, ale po jakimś czasie moj kolega stwierdził ze ten system windows 10 jest do bani komputer sie wieesza tez i prosił abym wywalil mu ten system i z powrotem zainstalował mu windowsa 7, choć przedtem ten lapek chodził na xpeku jeszcze, podejrzewam ze ten lapek tez jest gdzies jeszcze z lat 90 tych jest to HP PAWILON
Inwestycja czy tam radość w nowy sprzęt jest krótki coraz nowsze sprzętu i nowy już jest stary to najgorzej wydane pieniądze wiadomo że jak kupisz nowy to parę lat będzie funkcjonował ale powoli w czymś gorszy aż za parę lat do niczego
Nikka typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 61286 i trafił(a) 250 zł
Bogdan to sary wyga, kaszpira obchodzi duzymi krokami zeby miec cały za free
typuje na raz kilka profili i na starym dałby radę ŚCIEMNIA JAK "BYK"
i pyta sie jaki system
typuje na raz kilka profili i na starym dałby radę ŚCIEMNIA JAK "BYK"
i pyta sie jaki system
I tak bez końca dawniej net 1mb to było coś czy mniej teraz taka technika pełno ukrytych rzeczy na stronkach reklamy inne pierdołki muli i przy 20,mb internetu takie czasy
To wszystko to zagłada nie ma jak na polu posiedzieć popatrzeć na przyrodę
I tak bez końca walka bity mega teraz giga bajty później już są jeśli chodzi i dyski tera i tak bez końca
3 958 301
bogdan041
36% to zbyt mało >>> test niezaliczony
Ja miałem 48% >>> test niezaliczony
Szkoda że nie napisano >>> ile procent potrzeba do zaliczenia testu, nie mylić z procentami
bogdan041
36% to zbyt mało >>> test niezaliczony
Ja miałem 48% >>> test niezaliczony
Szkoda że nie napisano >>> ile procent potrzeba do zaliczenia testu, nie mylić z procentami
Co do tego laptopa HP pawilon tego 17 calowego to ja z niego niekorzystam,poniewaz ja bym mu dołozył ramu wymienił dysk na ssd ale to niejest mój laptop tylko kolegi mamy i ja tam nic niechce grzebać tam tez jest do wymiany bateria bo stara juz dawno nietrzyma,jest to kawał grzmota ale mozna go jeszcze i troche podrasować i rozbudować obecnie jest na windowsie 7 profesional, gdyby m oj kolega choiał go rozbudować i zakupił by te podzespołyi lepszy troszke procek to bym mu to tam powymieniał , ale on nic niemówi i nic nie chce w niego zainwestować wiec ja nic z nim nie robie, kiedys mi go dał zebym sobie go uzywał bo wiedział ze ja w swoim lapku lenovo t420 załatwiłem klawiature pomimo ze lapek był na gwarancji ,ale niestety niemieckiej,bo był zakupoiny po stronie niemieckiej, a serwis lenovo w polsce ,przekazał mi ze oni nie naprawiaja sprzetu zakupionego za granica panstwa polskiego, tylko sprzet zakupiony w polsce, ale ze mam komputer stacjonarny to mi sie niespieszy z laptopem, kiedys jak te klawiatury stanieja to sobie go zrobie sam,
Mulag
nie do końca tak jest dos był zawirusowany, windows ... stosunkowo ok to Linux i mac
nie do końca tak jest dos był zawirusowany, windows ... stosunkowo ok to Linux i mac
No na pewno ale przyznasz że windows króluje w ty rzeczach strasznie
Nie ważne czy jest wirus lub dużo jak użytkownik nic nie wie to jest a jak by go nie było dopiero jak zobaczy czarny obraz tak przykładowo lub coś innego
A mówiłem zostać w epoce kamienia łupanego tylko komórki se zabrać do pisania i dzwonienia
Jest to już Linux lub windows chyba głupie to nie jest trzeba by było popracować nad tym
Dziś jak gotowałem jaja nam dwa pojemniki takie same w środku też zawartość podobna w jednym sól w drugim cukier puder w ostatniej chwili się wycofałem z posypanie
u na s jest ciezko kupić klawiature do tego laptopa a jak juz gdzies dostaniesz to jest droga i przewazbnie z odzysku i uzywana, zdarzaja sie tez i chunskie podróby które czesto szybko sie psuja, ja troche grzebie w komputerach to sie orientuje mniej wiecej, ale niejestem jakimś super specjalistom od komputerów czy informatykiem choć konczyłem kiedys kurs komputewrowy 1 i 2 stopnia, i lubie nieraz cos tam pozmieniać jesli mozna no kiedys na tym hp pawilonie grałem w jakas tam gre sieciowa i nagle pokazał mi sie czarny ekran , coś nacisnołem na klawiaturze niepamietam jaki to był klawisz i nagle pojawil mi sie czarny ekran, wiec go wylaczyłem po chwili próbowałem go właczyć ponownie niestety laptop startuje na chwile zapalaja sie kontrolki wszystkie ekran startuje i sie wyłancza cały laptop tak jakby był włoaczony jakis wygaszacz, i kilka razy próbowałem to powtarzać, wkoncu podałem problem na forum komputerowe i tam sie dowiedziałem ze w tym modelu laptopie czesto pada tasma laczaca matryce z plyta głowna, jest to czesta usterka w tym modelu, a ze to jest zbyt stary modell niewiem czy jeszcze gdzies coś takiego sie dostanie, ale ze nie jest to moj laptop wiec nie inwestuje w niego nic, jeszcze go musze podłaczyć pod monitor zewnetrzny aby sprawdzić bo tez moze to być usterka niekonicznie tasmy laczeniowej
reklamują ze na stare kompy lepiej chodzą i nie potrzeba kupowac lepszego
tylko nie wiadomo co tam w tego linuxa włożyli
tylko nie wiadomo co tam w tego linuxa włożyli
Od dwóch miesięcy siedzę tylko na telefonie jak w końcu wrócę do siebie to przejdę na komputer
3 958 337. makler ja nigdy nie korzystałem z linuxa słyszałem tylko o tym oporogramowaniu ale niemiałem z nim nigdy stycznosci, a windowys które instalowałem koledze na laptopie byly orginalne z kluczem miałem je od kolegi,on wie ze ja lubie sie pobawić takimi komputerami,
mulag tak bo te starsze laptopy sa o wiele lepsze jak te nowe co teraz wychodza pomimo ze maja lepsze procki i nowsze podzespoły,tamte maja wyglad sa o wiele trwalsze niz te co teraz wychodza, jak np toschiba, fujitsu, acery i asusy i te reklamówki najczesciej które szybko sie psuja ,najczesciej kupowane w dyskontach
mulag tak bo te starsze laptopy sa o wiele lepsze jak te nowe co teraz wychodza pomimo ze maja lepsze procki i nowsze podzespoły,tamte maja wyglad sa o wiele trwalsze niz te co teraz wychodza, jak np toschiba, fujitsu, acery i asusy i te reklamówki najczesciej które szybko sie psuja ,najczesciej kupowane w dyskontach
teraz zeby mieć dobry porzadny sprzet do gier czy tez wszelkich multimediów i nowych wciaz wychodzacych gier i programów to najlepiej zakupić sobie sprzet dla graczy ale to juz jest wysoki wydatek, dobry laptop do gier zaczyna sie juz od 5 góra 8 tys zł w góre,
3 958 340. magda witaj
3 958 340. magda witaj
Też ciągnie do mini maszyna Ale musiałabym 8 a to wolę 1 kaskada 2 losowania
Widzę zajęłam was tematem
A ja się uczę na nowym telefonie
trochę bardziej skomplikowane wszystko niż na lg
A ja się uczę na nowym telefonie
trochę bardziej skomplikowane wszystko niż na lg
3 958 345. tomi77 2020-09-22 (19:49) Koło Marek
Dziś Tomaszawypijcie za mnie
Tomi nie mamy co,musisz postawić,nie ma rady.
Dziś Tomaszawypijcie za mnie
Tomi nie mamy co,musisz postawić,nie ma rady.
4 pak Lech i Żubra czekajeden żubr wypiłem bo jutro rano jadę do szkoły z dziećmi
Witam wszystkich
A już nie jestem uczniem od dziś mam gwiazdkę roczek na multipasko dla wszystkich
Madzia wróciłam z pracy
Vondeof najlepiej typujący mam taki zapisek w zeszycie
Mam herbatę taka już zimowa prawie ze skórka pomarańczy
Z okazji roczku wysłałam system 6 liczb mini zobaczymy m 21 50 co maszyna wylosowała
Pamiętam że dawno to było zawsze patrzyłam jakie liczby typujesz
Gosia witaj
Dziękuję za
Mam liczbę 38 w mini za godzinę 40 minut zobaczymy co maszyna na roczek mi wysłała