Wpisy 3 957 674 – 3 957 773
21 września 2020 22:43 → 21 września 2020 23:26, 100 wpisów
Kobieta pewnie za marne grosze pracuje Arczi skup się nie każ pracować ponad godziny
nie no kolektorka niema dylematu ona sama by wykasowała byle co ja miałem dylemat które wyrzucić z kuponu bo wszystkie uwarzałem za pewniaki ze wyjda w losowaniu, dylemat jest taki ze trzebabylo 2 wyrzucić i tu trzeba zadecydować które
Arczi >? Wiesz ilu ja Takich widzę co dzień w budce co zawracają Pani Jadzi tyłek Udawając biznesmenów >? Gra taki w keno cały dzień w budce aby móc tylko się pogapić Pani Jadzi w dekolt
3 957 676. GABRIEL ona niepracuje za marne grosze bo to jej sklep i kolektura, , napewno marnie niezarabia
Nie wiem jak jest z Wami?,Ale ja odnoszę wrażenie ,że TS mnie nie k o c h a
Ja nie utrudniam życia ludziom . wchodzę puszczam, wychodzę a jak wchodzę to jestem mile widziany
gabriel umnie tak w kolekturze niema co by grajacy gapili sie w dekolt kolezance która obsługuje sklep i lottomat, co prawda sa stali gracze którzy pół dnia spedzaja w kolrektórze grajac , ale stoja za pleksa a kolezanka nie nosi dekoltów, oni tam głownie graja w keno, kolektorka jest młodsza troche odemnie, ale jest bardzo sympatyczna osoba
Gosia Byle nie grał dodatkowo w kości Chłop nie pies i na kości nie poleci
Gosia Kolegę mam co się krzywi na smak jogurtu gdy mu powtarzam że znów pije majonez
gabriel ja tez tak robie jak TY wchodze wysyłam kupon i niewdaje sie w pierdoły i dyrdymały z kolegami w kolekturze ogołne czesc wszystkim, wysyłam kupon i narka mowie im, oraz wysokich wygranych i wychodze a tylko dlatego tak robie bo kilka mi juz osob mowiło ze kiedy jestem w kolekturze to im przynosze szczescie, wiec szybko z tamtad zmykam, bo czego oni maja wiecej razy trafiac a ja nic niemoge trafic
Inny np. mówi , że kochanego ciałka w łóżku nigdy za wiele i fajnie, jak to cialko jeszcze poza łóżko troszkę wystaje
3 957 701. GABRIEL 2020-09-21 (22:57)
Nikt mnie dziś nie czyta
jak NIKT nieczyta wszyscy czytaja tylko nie wszyscy w danej chwili odpisuja
Nikt mnie dziś nie czyta
jak NIKT nieczyta wszyscy czytaja tylko nie wszyscy w danej chwili odpisuja
3 957 699. Gosia__77 2020-09-21 (22:55) Nowy Rok Na Bogato z TS
Gabriel w co te trójki trafiłeś?
Chyba się nie dowiem
gabriekl w co te 3 treafiłes?
Gabriel w co te trójki trafiłeś?
Chyba się nie dowiem
gabriekl w co te 3 treafiłes?
Gabriel u mnie @ pozmieniali coś w poczcie znowu się nie mogę połapać na onecie jak się z tym uporam to na @ odpusze
3 957 706. GABRIEL rozumie i już sie niewypowiadam, ide zjesć tyroszke zupy fasolowej
Gosia Kobiety Zakochane tak Mają Ja pamiętm jak pewna sekretarka do szefa mówi...Szefie ...sms przyszedł a on burak do niej ...to niech wejdzie
Najgorsze było , jak sekretarka zabujana w szefie a on na koniec zmiany do niej....co pani dziś robi wieczór ? ...ona już podjarana mówi ..... że nic a on do niej burak...to niech sie pani wyśpi aby nie zaspała jutro
Mój kolega się ze mnie śmieje i mówi że oglądałem Prutta łomen bo to też burak
Gabriel lubie oglądać Pretty Women
Duch
I ochroniaż z witney huston
Duch
I ochroniaż z witney huston
Chyba zaraz bede kończyć Pasko nie lubi Miłości To portal zysku albo dajesz zarobić albo po pysku
Gosia ? Masz coś przeciw aby se facet polatał kilka lat wokół kobiety ? zycia ?
Nie udawaj blondynki co przyszła do doktora z szybą w pupie i on sie jej pyta ...co pani ? Szybowiec
Mnie sie strasznie Gosia podoba , jak facet napalony lata wokół swj kobiety i udaje drona albo ważke
Gabriel uważaj wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie