Wpisy 395 739 – 395 838
14 lipca 2011 14:29 → 14 lipca 2011 15:08, 100 wpisów
w lotto gram po zakładzie czasami wezmę dwa..w mini praktycznie nie gram chyba że coś mi odbije
..no a teraz zamiast grać podwójnie w multi zamieniłam jeden zakład na kaskadę ale i to nie zawsze...
..no a teraz zamiast grać podwójnie w multi zamieniłam jeden zakład na kaskadę ale i to nie zawsze...Gałą a moze ty masz jakieś dla mnie propozycje w mm lub mini????

andro - szkoda.
Tak sie zastanawiam, wysylamy cos i nie wpada, zmienimy, albo nie wyslemy i k...a jest. dziwne.
Tak sie zastanawiam, wysylamy cos i nie wpada, zmienimy, albo nie wyslemy i k...a jest. dziwne.
Gała już będe grać na 2 losowania dziś zasłużyłąm na baty
mam na zeszycie te cyferki no czemu ja tego nie pusciłam z wczoraj aaah smutno mi

mam na zeszycie te cyferki no czemu ja tego nie pusciłam z wczoraj aaah smutno mi

ktysia w mm nie dopuki Andro nie przestanie grać 10/10a mini musze pomysleć ale nie wiem czy dam rade bo brzydki może mnie nawiedzić to pryskam od kompa

to prawda jak się zagra to nic nie ma a jak się nie zagra to wtedy jest wygrana ja żeby liczyć to w mojej karierze gracza już parę razy bym wygrał około 5.000 złotych
byłem tu tony halik a w wtorek z hybika 4 340zeta

pozdrawiam i spadam na obiad

pozdrawiam i spadam na obiadGała masz szanse dziś bo ja sie wkurzyłam na Ts i nie bee grać w ogóle
Andro to masz dobre liczby i ze starym się nie podzieliłaś nie ładnie

Pech pechem to tylko nazwa,ale nic w naszym życiu nie dzieje się przypadkowo.Tu ewidentnie znak do głębszej analizy.
Gałeczka...nie dobijaj Andromedki....ja ich przeoczyłam ajajajaj
krysia ja w mini lotto jeszcze nic nie wygrałem ale jak już to wolę to od lotto bo jest tańsze
dziękuję trzy miechy susza i nagle z nienacka banus wiedzą że dziś też im część zwrócę pozdrawiam
i mnie też przeoczyłaś dziekuje
krysia na tą chwile w mini proponowałbym zebyś zagrała z koncówkami 3,5,6,7,8
krysia na tą chwile w mini proponowałbym zebyś zagrała z koncówkami 3,5,6,7,8
No to dziś zrób to samo i wygrywaj.Masz już lekcje,teraz tylko zastosuj.
multi multi plus 1984
Ja to mini sam skreśliłem i miałem 3/5
A tak to nic
Ja to mini sam skreśliłem i miałem 3/5
A tak to nic
Gała ale Ty nic nie mówiłeś o cyferkach dziś...Andromedka by Ci dała jak by sama wiedziała..
Gała dzięki za "cynk"
może coś wymyślę...i kurcze zapomniałam ze dzisiaj czwartek
może coś wymyślę...i kurcze zapomniałam ze dzisiaj czwartek
Tomku ja w mini miałam tylko może z 5 trójek ale tak to nic więcej...
krysia to i tak ładnie

gała trójka się powtarza na moim kuponie w paru zakładach może jest to dobry znak choć wole nie zapeszać

dobra spadam ALL

Gała ale moje cyferki byly w profilu z wczoraj czemu nie pusciłes ich

gała rozumiem presja presją ale przeznaczenie przeznaczeniem 

Teraz wiem co w tym moim śnie było.....Tusk & Merkel to na 69 mi się śniło....była zła interpretacja

friend7 nieraz najdziwniejsze liczby okazują się tymi najlepszymi
potwierdzam
ja jak miałem na kuponie 22,23,25,40 to nie wierzyłem że wygram a tu 4/6 w lotto
ja jak miałem na kuponie 22,23,25,40 to nie wierzyłem że wygram a tu 4/6 w lotto

optymistka

nie dzieki GR E

nie dzieki GR E

anzu ja nigdy nie przyrównywałem polityków do liczb w takim razie to ciekawe co sądzisz o Ryszardzie Kaliszu bo ja myślę ze jak na niego to liczba 80 by pasowała bo jest okrągła tak jak on

1/10 i 2/7sorki na chwilkę mnie nie było....robię soki porzeczkowe
Gała dzięki za mini wyślę je ,szczególnie ze Tomek pisze ze też ma podobne

Gała dzięki za mini wyślę je ,szczególnie ze Tomek pisze ze też ma podobne

krzysio744

krzysio744 juz się z nami nie bawisz

multi multi plus 1984..dzisiaj we śnie widziałem Tuska i Merkel i stąd te liczby
Tomku ale te kilka 3 w mini to troszkę mała jak na tyle lat grania w TS

optymistka
ja tez płącze
,szkoda nie ide GR E
no trudno

ja tez płącze

,szkoda nie ide GR Eno trudno

krysia to co powierz u mnie brak wygranej brak wygranej brak wygranej... itd

takie ładne cyferki wpadły a tak trudno w nie wcelować

krzysio744
nam swietnie szło!
nam swietnie szło!Bonus Multi Multi: 820 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Tomku nic nie powiem bo też przez ponad miesiąc nic nie miałam nawet 2 zł w realu a w typowaniach nawet nawet ...ale zmieni się i będziesz wygrywał...tak jak przepowiedziałam Belli że trafi tą przeklętą 4 jakiś czas temu ...i co padła i nawet jako plus

anzu mam na myśli mini lotto a tak to zdarzają się wygrane a w mini lotto to i tak rzadko gram
dziś wiedziałem dwie 68,59 
nie znalazłem wiecej

nie znalazłem wiecej
czas na 
może coś jeszcze wymyślę

może coś jeszcze wymyślę
Tomku jakiś czas temu ...dokładnie 22 czerwca dostałam mandacik i kilka osób bardzo chciało pomóc ale jak to bywa oboki albo jednej brakowało...ale po tygodniu trafiłam 3/3 i dołożyłam swojej zarobionej kasy i zapłaciłam 

krysia liczbę 4 też wtedy chciałem dać ale niestety wtedy i teraz cały czas gram chybił trafił i wtedy pamiętam że tej liczby nie miałem
ja na wczasach też grałam tylko na chybika dzisiaj sprawdziłam i miałam jedną trójkę w lotto i tam inne małe kwoty ...uzbierało się 42 zł
krzysio744 strajkujesz
nie typowałeś w profilu
nie typowałeś w profilu
krysia zawsze coś

optymistka
tez no trudno nie typowałem w profilu
byłem tam...
tez no trudno nie typowałem w profilu

byłem tam...

andro

krysia to zdrowe te soki z czarnej i czerwonej porzeczki szczególnie zimą dobre na przeziębienie no i na przyrost krwi