Wpisy 3 956 804 – 3 956 903
20 września 2020 15:38 → 20 września 2020 19:01, 100 wpisów
skontruje bo 30 zl i tak bedzie w kieszeni jak przegram inaczej bedzie 64 - 10 = 54
wiem ze dla takich kwot nie warto, ale bede mial na granie bo mam 0 na koncie
3 956 741. sony71
3 956 789. Biedroneczka1977 witaj tak trafiłem 1/8 lipa z miodem
jak coś dorzucisz to już nie jest kontrabo nie masz żadnej pewności, że któryś zakładów Tobie wejdzie
3 956 789. Biedroneczka1977 żle napisałem w multika o 14, trafiłem 2/8 nie 1/8teraz dokladniej sprawdziiłem bo niezaówazyłem liczby 59 ze jest na kuponie przy spisywaniu liczb, ale to i tak lipa z miodem jest bo to niepłatne jest
3z8 super wynik hihi
zgrywus ale jak Caligari przegra to i tak wygram
a dorzuce jeszcze 2 male kursy zeby i tak cos wygrac
a dorzuce jeszcze 2 male kursy zeby i tak cos wygrac
to po co mi taka kontra w ktorej polowe wygram bo jest kurs 2.20
Gosia {{hej}
przeziębienie mnie łapie głowa boli kicham smarkam
A dziś spałam przy otwartym oknie
A dziś spałam przy otwartym oknie
Ja mam 4/8 Gosia
Tak Gosia ale Ty tylko 6 zł ale lepiej to niż nic wiadomo
Na wieczorne planuje wysłać z pierwszej dziesiątki liczby I 5 15 I 25 co o tym sądzisz Gosia ?
To tylko miałam napisać
Biedroneczko nic nie więm mętlik już mam od cyferek robie dziś już reset
Enter
Enter
Za zimno w nocy żeby mieć okno otwarte idę trochę na spacer póki jest do potem
przecież jak nie trafisz któregoś z tych małych kursów, a Sassuolo przegra to żaden z kuponów Tobie nie wejdzie
Arczi jak jesteś to ja na wieczorne z pierwszej dziesiątki co o tym myślisz ?
no wiem moglbym jeszcze zaklad bez remisu wziac za 3,45 np. za 15zl = 45 zl
ale jak remis padnie to bede mial zwrot 15 z tymze czesto wchodzil remis w tych druzynach
ale jak remis padnie to bede mial zwrot 15 z tymze czesto wchodzil remis w tych druzynach
dziś mi się nie chciało robić śniadania i zrobiłam placku ziemniaczane zjadłam 9 sztuk tak na pusty żołądek a teraz dwie kanapki z masłem serem żółtym i ogórkiem kiszonym na to majonez
skontrowalem zgrywus dalem przecwiny kurs + dwa mecze ze jedna druzyna strzeli bramke i druga
jak ktorys z tych kuponow wejdzie a licze na 1 to bede i tak 50 na plusie
przy kontrze masz pewną wygranąw Twoim przypadku oba kupony mogą być przegrane
no wiem ale po co mi 30 zl jak moge wygrac 50 w obu przypadkach
pewne 30 albo niepewne 50, a może być nawet 0wybór należy do Ciebie
Cholerna zamiast przesunąć liczby by było 2/2 i 1/1 to dałem jakieś swojeprofil
witam, czy ktoś się orientuje który legalny bukmacher oferuje zakład na to że Któraś drużyna wygra mecz jednym, dwoma lub trzema golami?
zgrywus dobra zobaczymy po meczu i wszystkim czy warto bylo ryzykowac
emerytka 46 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 937303 i trafił(a) 2500 zł
em
35,36,41,43,no znowu takie wychodzą i raczej nie wierzę że 35 jeszcze raz
BlackMetalic
em46 Na miesiąc to z 10 razy 2 500 wleci
Dziś 5 15 25 44
3 956 892. lewy dla czego task uwarzasz ze same filozofy.lewy wyluzuj
uewaga w multilotku na uklad liczb 12,13,14,15 22 moga sie pojawić ponownie wyszły one w mini lotku przedwczoraj , nastepnego dnia wyszły tez w multiku w którymś z losowań, moze byc ich powtórka na dniach
czy to niejest dziwne z ze akurat w tych 2 grach wyszły te same liczby 2juz razy
dokładnie w dniu 16,9,2020 wyszły te liczby 12,13,14,15,22, w mini lotku i i w dniu wczorajszym losowanie o 21,50 w multilotku te same liczby tez sie pokazały w tym samym zestawieniu, czyzby przypadek?uważam ze nie chyba