"Lotto oszukuje", "mafia lotto", "lotto ściemnia" i siedzą całymi dniami na lotto stronach, budują programy, arkusze i albo grają, albo grają na sucho , albo odradzają grę
Co prawda, to inna skala, jednak...
wesołości
Występujący błąd z numerem 503 jest komunikatem pochodzącym ze strony serwera, z tego względu, błąd jest widoczny bez względu na urządzenie, z którego próbujesz wyświetlić daną stroną WWW. Błąd ten informuje o niedostępności usługi, dlatego nie uda się go uniknąć, używając innych urządzeń (np. smartfonu lub tabletu).
Przeciążenie serwera albo jakieś prace administracyjne
Albo strona do kasacji
ale fajna zabawa w keno, 2 zespoly po 2 zawodnikow w kazdym
ktory zespol bedzie mial wiecej kasy na koniec miesiaca to wygrywa
narazie jest 2600 do 2400 ziko i rosnie
witam wszystkich niewiadomo co siedzieje ale ja wczoraj niemogłem sie połaczyć z wieloma stronkami dotyczacymi lotto cały czas mi przegladarka odrzucała polaczenia z jaka kolwiek strona dotyczaca gier lotto , podejrzewam ze cos jest na serwrach nie tak, musi jakiś być bład lub sa przepełniony serwer informacjami, i niedaje rady
3 956 611 powiem tak mozna trafic i to szybko tylko trzeba zainwestowac na kazde losowanie troche wieksza kase i grac kilkoma okienkami, na raz , i wtedy nie ma silnych ze nietrafisz, poniewaz liczby sie powtarxzaja i wychodza tez pewnymi grupkami, jesli wyczaisz które chodza z którymi i bedziesz je na okretke wysyłał wtedy trafisz napewno tylko wiadomo trzeba wiecej w to kazde losowanie zainwestować, zawsze jak to mówia pieniadz robi pieniadz i przedewszystkim gra systematyczna
3 956 606. tomi77 witaj mini to nie lipa tutaj musisz tez grac na wiecej ukladów zeby trafić np tak jak kolega wójtt to robi zauwazyłem ze co jakis czas mu cos tam wpada w te mini moze mnie sa to jakies kokosy zaraz ale 3/5 ma czesto i to mi sie podoba ze tak co róz cos trafia ja tak miałem w ubiegłym roku od pazdziernika do lutego 2020 co 4 losowania 3/5 w mini, byłem w szoku ze tak czesto padały te 3/5 mi w mini lotku, zaówarzyłem tez i ze sebastian M tez tak miał przez jakiś czas, i wójtt, podejrzewamze jesli co jakiś czas trafialismy te 3/5 to znakiem tego ze teraz moze kazdy z nas moxze w niedługim czasie złapać te 4/5 lub nawet 5/5 i wszystkim tego zycze nie tylko sebastianowi czy wójtowi oraz innym, osoboom typujacym mini lotka, grajcie i wygrywajcie, to ze my tu akurat teraz nic nietrafiamy na stronce to nic takiego, rozmawiiam z swojimi kumplami , znajomymi w kolektórze kazdy narzeka ze nic nieidze trafic, teraz ze jest jakis taki chory okres, ale oni sie niepoddaja i nadal próbuja bo maja nadziejeze jednak ten trudny okres przezwyciarza i w koncu trafia ta upragniona wygrana,
grunt to sie niepoddawać i systematycznie grać i na stawce podstawowej i na jednych i tych samych numerach, i gra na spokojnie bez nerwów, i za podstawowa stawke niema co sie rzucać na wielokrotnosc stawki, bo to zbyteczne jesli masz wygrać to wygrasz i za podstawowa stawke, ja uwazam ze 2xmultik na 14 i 21,50 plus jakis 1mini lotek na dane losowanie to wydstarczy dziennie, niema sensu wiecej wydawać kasy bi i tak sie niewzbogacimy jak bedziemy grac na wielokrotnosc stawki, bo co z tego ze zainwestujemy wiele kasy w kupony na wieksze stawki,a jesli np nic tych naszych numerów niewejdzie a my zwiekszylismy stawke jeszcze w dodatku, to wtedy jestesmy w czarnej, d...., i jestesmy przegrani a tak rgramy na spokojnie 2 uklady multika na 14 i21,50 i jeden mini dzienie tak abysmy byli w kazdym losowaniu w grze
uwarzam ze gra dzienna za 6.50 na dzień to itak za duzo dla TS od osoby, ze wzgledu na wygrane jakie nas odwiedzaja, lepiej mniej wydawać a wiecej trafiac jak by mialo byc odwrotnie, to my mamy wygrywać a nie przegrywać
3 956 626. GTV tak a ile tych 8/ padło na ilu obywateli, którzy zagrali, w danym losowaniu ile takich kwot tS wyplacił dpo tej pory, trafia jeden na milion
3 956 626. GTV a zapytałęs tej osoby co to trafiła na ile kuponów grała na ile 8/8 zeby to trafić, bo niewierze ze zagrał tylko jednym kuponem, ,m moze zastawił sw ój cały majatek, aby zagrać, wiesz ile jest oszołomów w kraju którzy wszystko stawiaja na 1 karte aby tylko cos wygrac wiecej
3 956 636. GTV nigdy liczby sie same nieustawia tak jakbyś chciał zawsze wkrada sie jakiś chochlik i je pomiesza tak abys nietrafił całej głównej wygranej, ja juz dawno mam taki swój ukladzik liczb który codzienie testuje, i jak narazie to wychodza przewaznie po 3 liczby, co iles tam losowań naprzemiennie czekam aby wpadły wszystkie razem, dlatego tez i testuje to na mniejszych ukladach nie zxucam sie odrazu na 10/10
ze wzgledu ze trafiam czesto po te 4/10 czy tez te 5/10 postanowiłem sie przerzucić na uklady 8/8teraz od tej promocji, i na uklady 7/7, raz bede grał taki raz taki, na przemian, jesli nadal beda takie wygrane to na mniejszym ukladzie liczb beda wieksze wygrane,
3 956 643. GTV mam uklad na którym miałem juz 8/10 nie gram na nim akurat czesto ale nieraz i gram, teraaz ostatnio słabo wyhodzi dlatego nie zawsze go stosuje jak kiedyś
a teraz ostatnio stworzyłem sobie 2 taki uklad liczb którym gram iktóry cały czas testuje, aliczby dobieram sobie w ten sposób ze kresle liczby które czesto trafiam,i z tych liczb tworze uklady liczb które nstp. wysyłam , raz przynosza wygrane albo i nie, dlatego zawsze tu pisze ze nalezy grać na swoich tzw. przyporzadkowanych numerach na których trafiamy czesto nic niezmieniać i na siłe niegrać
3 956 647. makler dziekuje ale powiedz ile jest takich graczy co tak graja i tak trafiaja moze jeden na milion, no akurat w tym przypadku komuś sie poszczesciło